نقل قول:
خوب سونی همیشه قیمتاش یه سرو گردن بالاتره
درمورد سئوال دوم هم آره اما روی حالت WINDWOED بدون هیچ مشکلی می تونی بازی کتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوب سونی همیشه قیمتاش یه سرو گردن بالاتره
درمورد سئوال دوم هم آره اما روی حالت WINDWOED بدون هیچ مشکلی می تونی بازی کتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تو این رنج قیمت بهتر از این نمی شه گیر آورد..درسته؟نقل قول:
ویندوزی که روی ایناس اورجیناله یا بیس اینا رو داسه؟
من بیشتر برای مصرف خونگی می خوام و بیشتر فیلم های 720p و 1080p می بینم و البت بازی هم می کنم..
این سیستم کشش داره ؟ راستی کش CPU فکر کنم 3 مگ باشه درسته؟
گرافیکش رو بیشتر معرفی می کنید؟
دیگه همین چشمو گرفته...نما یندگیش کجاس؟
ببخشید روده درازی کردم....دستبوسم...
ببین آره کشش 3 هست
اما در مورد بازی کردن شما باید سری برید که از گرافیک ati پشتیبانی می کنه
دل ایران و زیگورات نمایندگی اصلی هستند
هر دو حالت رو داره هم N SERIES که بدون سیستم عامل هست و هم 7 64 بیت اورجینال 64 بیت
اره میشه !نقل قول:
یه چیزی گرافیکش چجوریاست؟دیگه pro evolution که می شه باهاش بازی کرد؟
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
ایناهم میتونهنقل قول:
من بیشتر برای مصرف خونگی می خوام و بیشتر فیلم های 720p و 1080p می بینم و البت بازی هم می کنم..
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
اگه اشتباه نکم روش سون اریجینال نصبه:46:نقل قول:
ویندوزی که روی ایناس اورجیناله یا بیس اینا رو داسه؟
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز فروم یه سوال داشتم خواهش می کنم هر کسی اطلاعاتی داره منو از دردسر رها کنه!
من حدود 5-4 ماه هست دنبال یه لپ تاپ دور و وره قیمت 900 میگردم اونم از همه برند های مختلف اما فکر کنم باید بین ASUS , Dell Insprion 1546 , Acer مانور بدم.......
من کارهام شامل این موارده: کار با نرم افزار مهندسی برق و PHOTO SHOP , 3D MAX , و اینترنت و مولتی مدیا و بازی
میخ واستم بهم چند مدل خوب معرفی کنید اگر از برندهای کمپانی دیگر هم بود موردی نداره دوستان از لطف همتون ممنون.
به امید دیدار. لطفاً زودتر جواب بدید.
بهترین گزینه برای شما بهترین کانفیگ 1564 هست
DELL Inspiron 1564
•Processor: Intel® Core™ i5 CFI 430M Quad Threads
•Memory: 4.0 GB DDR3
•HDD: 500 GB SATA
Graphics: ATI Mobility Radeon HD4330 512 MB up to 2.2 GB
•Display: LCD 15.6" HD LED
•Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
•Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI, SRS Sound
Windows 7 x64 bit
با گارانتی 920
دوستان دقت کنید pes بازی کردن با 1564 با گرافیک اینتل رو فراموش کنید ، من این لپتاپ رو مدت 18 روز داشتم ، کانفیگ i5 با 4 رم و 320 هارد و گرافیک اینتل ، pes وحشتناک اجرا میشه در حالت WINDWOED
در ضمن کلا 1564 و 1464 و 1764 مشکلاتی داشتند که برای خود من هم مشکل ساز شد ، برگشتی خیلی زیادی داشته ، من 3 تا 1564 خریده بودم ، آخریش هم برای خودم بود که از شانس خوبم مال خودم مشکل هنگ داشت
تو خود سایت دل میتونید ببینید که چقدر از کسایی که خریدن مشکلات مثل هم دارن
و شدیدا touch pad افتضاح که freez میشه ( ظاهرا مشکل freez تو 1564 ها عمومیت داره )
کد:http://en.community.dell.com/search/SearchResults.aspx?q=inspiron+1564&ctypes=blog,forum,file,wiki
خلاصه این لپتاپ کاملا شانسیه ظاهرا دلیل اومدن inspiron 5010 با کانفیگ و ظاهر مشابه وجود این مشکلات بوده که احتمالا تو 5010 مشکلات بر طرف شدهکد:http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/p/19327382/19677366.aspx#19677366
میدونم خیلی از دوستان 1564 دارن و خیلی هم راضی هستن ، اما خیبیا داشتند و دارن و خیلی هم نا راضی هستند ، نمونش لینکی که از سایت دل دادم
من حتی از نماینده زیگورات تو پایتخت پرسیدم ، تایید کرد و یه زودی 5010 کاملا جای 1564 رو میگیره ، فعلا زیگورات 2تا کانفیگ گرافیک اینتل 5010 رو اوورده ، و منتظره که گرافیک دار های 1564 تموم شه تا 5010 با گرافیک Ati رو بیاره
چون گرافیک اونا 5470 هست که خیلی از 4330 بهتره ، البته با همون قیمت 1564
پس دوستان به نظرم منطقی نیست که 1564 رو پیشنهاد بدیم ، حداقل 5010 و 4010 معقول تره ، هرچند که اینا هم هنوز آزمایششونو پس ندادند اما حتما دل مشکل رو بر طرف کرده
خلاصه دقت کنید
ضمنا توصیه میکنم تا جایی که میشه سعی کنید لپتاپ با ویندوز اورجینال بگیرید
دوست عزیز یه سوال:نقل قول:
که خیلی از 4330 بهتره
شما رو این کارت نتونستید pes10 رو اجرا کنین ؟؟ حتی low?
نقل قول:
عزیز مگعه تخم مرغ که شانسی باشه
دوستم core i3 داره خیلی راحتم pes2010 رو داره در حالت ویندو اجرا می کنه
برگشتی مشکل این حرف ها چیه میزنی شما
من تاحالا به جرات بالای 25 تا از هر کانفیگشو فروختم حتی یه مشتری نار اضی نداشته
تو همین تاپیک تجربه خرید 1564 برو ببین یکی بدشو نگفته این حرفه ها چیه میزنی شما
ببینید منم با علم به اینکه لپتاپ خوبیه رفتم و خریدم 3تا ، از 2 تاش کاملا راضی هستم ولی سومی مشکل داشت ، search کردم و دیدم خیلیای دیگه هم مشکل دارن ، من که پدر کشتگی با دل یا 1564 ندارم ، لینک از خود سایت دل گذاشتم میتونید ببینید یا حتی خودتون search کنیدنقل قول:
من بدون دلیل که حرف نمیزنم ، سودی هم از بد گفتن یا خوب گفتن درباره یه لپتاپ به من نمیرسه
از فروشنده خود زیگورات پرسیدم تایید کرد ، میتونید دلیل به بازار اومدن کانفیگ 5010 رو هم تحقیق کنید
من شخصا تجربه مشکل با 1564 رو داشتم نه اینکه بگم از کسی شنیدم یا اینجوری میگن بعضیا
باز هم میگم ، کمی تحقیق کنید میبینید که مشکلات کم نیست ، البته بیشتر مشکلات برای کانفیگهای با گرافیک اینتل هست و خیلیا ممکن هست مشکل freez شدن touch pad رو مشکل ندونن ، اما کسایی که قبلا لپتاپ داشتند حتما این مشکلو میبینن