برای زیر نویس هایی که شما در پوشه فیلم قرار می دهید . باید نام فایل با نام فیلم دقیقا یکی باشند . در غیر اینصورت نمایش داده نمیشه .نقل قول:
Printable View
برای زیر نویس هایی که شما در پوشه فیلم قرار می دهید . باید نام فایل با نام فیلم دقیقا یکی باشند . در غیر اینصورت نمایش داده نمیشه .نقل قول:
نقل قول:دوستان اگه با این ورژن مشکلی دارید و از اون خوشتون نمیاد . می تونید به ورژن های قبلی دانگرید کنید . مراحل آموزش هم در همین تاپبک موجوده .نقل قول:
ولی در مورد مشکلاتی که شما فرمودید . من هم از هارد 2Tr استفاده میکنم ولی فقط برای وقتی که دستگاه روشن بشه نزدیک به 1 دقیقه و برای شناسایی هارد هم تقریبا 1.30 زمان لازم داره تا اماده استفاده بشه . که فکر نمیکنم زمان زیادی باشه برای هارد 2 ترابایت .
پس دوست عزیزم اگه نام زیرنویس رو به نام دقیق فیلم Rename کنم مشکل حله درسته؟نقل قول:
ممنونم
دوستان چند تا سئوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
1) دستگاه من ایمیج رو نمیشناسه میشه بفرمائید چه کار باید انجام بدم؟
2)ضمنا" آیا راهی برای تغییر دادن محل زیرنویس وجود نداره؟ (میخوام زیرنویس رو ببرم بالای تصویر).
3) آیا نمیشه مدت زمان نشون دادن info bar رو کم کرد؟ آخه مدتش زیاده و میفته روی زیرنویس.
باز هم ممنونم
رضا
سلام به همه بچه های گل این بخش فروم
میخواستم یه پلیر بخرم و مهمترین چیزی که واسم مهمه پخش فیلمهای mkv حداقل 720p است . از طریق USB منظورم هست .
زیرنویش فارسی هم که حتما میخوام پشتیبانی کنه اونهم srt .
شنیده بودم این پلیر خوبه . حالا میشه بگید ایا این پلیر توی واسه کار عالیه یا نه ؟ با توجه به قیمتش که میدونم مناسبه ولی نمیدونم دقیقا چند . میشه قیمت دقیقش رو هم بگید ؟
خیلی ممنون
دوست عزیز عالیه شک نکن. همه فرمتها رو پخش میکنه و برای زیرنویس هیچگونه مشکلی نداره. فکر کنم الان قیمتش توی رنج 110-120 باشه.نقل قول:
این پلیر 3 بعدی پخش می کنه؟ اگر نه چی پیشنهاد میدین؟
نقل قول:
1- چه نوع ایمیج هایی شما درون دستگاه ریختید
2- در مورد تغییر محل زیر نویس من هم گزینه خاصی ندیدم . فکر نمی کنم بشه این کار رو انجام داد ولی سایز رو میشه تنظیم کرد .
3- شما اگه دکمه OK رو ی ریموت رو بزنید همان لحظه info bar مخفی میشه .
سلام دوستاان
آپدیت جدید نیومده ؟ خبر دارید اگه بخوان آپدیت بدن حدودا چه تاریخی منتشر میشه ؟
این فرمور آخری که منو سرویس کرد !!!
دوستان سلام
یکی از دوستان برام این دستگاه را هفته پیش از دبی آورد : (با قیمت 1200 درهم)
این دستگاه مزیت هائی خوبی داره :کد:http://www.merlin-digital.com/product_info.php?products_id=365
مثل wifi
هارد 1ter
USB.3
ساپورت کننده فیلمهای 3 بعدی
فونت فارسی : به راحتی و اکتیو
و مهمتر از همه : "نشان دادن بلوری با کیفیت 1080 همراه با منوی اصلی فیلم"
تا بحال 3 فیلم با آن دیدم. (راضی باشید)
همان دوست هفته آینده از آلمان این یکی دستگاه را قرار است برام بیاره : (با قیمت 160 یورو)
چون ندیدم ، هیچ اظهار نظری در موردش ندارم !!!کد:http://www.asus.com/Multimedia/Digital_Media_Player/OPlay_HD2/
فقط خودتون این اینک را ببینید تا بدونید عجب دستگاه محشری است
به محض رسیدن این دستگاه دومی ، قاعدتا یکیش برام اضافی است....
هر کسی خواست (بدون اینکه بخواد چونه بزنه) سریعا PM بده تا انشالله خدمتی کرده باشم
هر دوی آنها از نظر قیمتی و کیفیت با نسبت دستگاههای ضعیف و افتضاهی که در ایران هستند ، اصلا قابل مقایسه نیستند!!!
اصلا به همین دلایل بود که تصمیم گرفتم که بجای خرید از ایران ، بگم برام از خارج با کلی التماس و درخواست بیارند...
لطفا اگه سوالی داشتید ، حتما PM بدید چون فرصت سر زدن به فروم را آنچنان ندارم....