دوستان به نظر شما Samsung Corby بهتره یا ال جی کوکی؟؟؟
کوربی که خیلی خوشکله.ولی اگهخواستم بخرم کوربی بگیرم یا کوکی!!!
کوربی که خیلی خوشکله.ولی اگهخواستم بخرم کوربی بگیرم یا کوکی!!!
نه برادر پیرمو درآوردن تا یه نامه بدن به من برم سمنان.....هنوز نگرفتم.....:13:نقل قول:
حسین جان چه خبر از گوشیت؟ رفتی سمنان؟
به نظر من کوکی از کوربی سر تره هم از صفحه نمایشش که بزرگتره و هم من فکر میکنم مشکلات استار هم در اون وجود داره !
ولی کوکی به خدا خوشگل تره ها. کوربی زیادی گرده و تخم مرغیه !
بیشتر فکر کن ولی در کل به سلیقه شما مربوطه !
از دوستان یه سوالی داشتم که به نظر شما بین این دو رنگ کوکی یعنی تمام تیره قشنگتر و جذابتره یا دور قرمزش
اکثر دوستان یا این گوشی رو دارن یا حداقل دیدنش شما میگین کدومش ؟
من دور قرمزش رو انتخاب کردم و بسيار هم راضيم ، اون يکدستش يجوريه ، اینی که دورش قرمزه بيشتر خودش رو نشون ميده و شيک ترش کرده!
برای من مشکی(قهوه ای تیره) با نوار قرمز رو دارم و احساس می کنم از یکدست مشکی جذاب تره ، اون میشه گفت رسمی تر هست و این جوان پسند تر به نظر من.
نبود؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما مشکلتون رو کامل بگین تا دوستان بتونن کمک کنن.......نقل قول:
نبود؟؟؟؟؟؟
از زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید....
در صورت تکرار اخطار دریافت میکنید....:31:
قفل شد...پاک شد....(مسیح هم)بن شد....:27: فروم هم قیلتر شد...
----------------
جدی منم نمیتونم با opera mini 5 beta2 وارد هیچ سایتی بشم...به نظرتون مشکل چیه؟؟؟
سلام
من گوشی کوکی گرفتم همه چیزش عالیه فقط تنها مشکلی که دارم موقع عکس گرفتن نمی تونم زوم کنم و فقط در حالت فیلمبرداری می تونم زوم کنم میخواستم بدونم آیا موقع عکاسی قابلیت زوم نداره ؟ یا من بلد نیستم استفاده کنم؟
صد در صد کوکی رو پیشنهاد میکنم، چون Corby صفحهش کوچیکه، کیبورد کامل کلا نداره، شتاب سنج نداره، دوربینش ضعیفتره (البته این مورد مهم نیست). تنها برتریش خازنی هست که چیز خاصی نیست رویه یه همچین گوشی ای......اگرم بخوای سامی بگیری، استار بگیر نه Corby....نقل قول: