فبریه شد!!!
این آپدیت نیومد...
Printable View
فبریه شد!!!
این آپدیت نیومد...
چطور پ ا رازیت روی 5800 و iphone نیست، رو این هست؟ این دیگه چه دلیلی بود دوست عزیز؟نقل قول:
آقایون یه نرم افزار کیبورد مجازی کامل(افقی) فارسی واسه N97 ما پیدا میشه؟
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
دوست من این گوشی از نظر سخت افزار توی قسمت جی پی ار اس از 5800 ضعیف تره چون من هر دو گوشی رو داشتم و از 5800 خیلی بیشتر از این راضی بودمنقل قول:
دوستان برای من بگویند که انتظار دارن آپدیتی که میاد چیکار کنه واسشون که اینقدر منتظرن ؟
نمیتونه که گوشی رو عوض کنه
همین الان هم سالاره
من الان گوشی سراغ ندارم که همه این امکانات رو بهم بده اگه روزی بخوام عوضش کنم
تنها چیزی که من منتظرش هستم افزایش فرکانس پردازنده هست.نقل قول:
این نوع پردازنده بصورت عادی تا فرکانس 660MHz میتونه کار کنه و حداقل میخوام تا 550 بالا ببرن!
با این افزایش فرکانس میتونیم با کوک کیفیت فیلم برداری رو افزایش بدیم، سرعت پوشی بالا میره و ...
مگه میشه؟نقل قول:
اون یه چیز سخت افزاریه نه نرم افزاری
میشه، چیز عجیبی هم نیست!نقل قول:
پردازنده سخت افزار هست ولی فرکانس پردازنده توسط نرم افزار کنترل میشه!
یعنی تمام فرکانس ها در عالم دیجیتال و کامپیوتری نرم افزاری هست، مثلا فرکانس رم/ پردازنده/ گرافیک/ اف اس بی/ ... همشون نرم افزاری هست و میتونید تغییر بدید!
فقط موضوعی که هست اینه که هر قطعه سخت افزاری میزان معینی از فرکانس رو میتونه تحمل کنه.
این موضوع رو در 5800 دیدیم که از 369MHz به 434MHz افزایش فرکانس داشت.
یا توی اینترنت سرچ کنید N900 با فرکانس 1700MHz میبینید که هکر ها این کار رو کردند.
فقط مشکلی که در N97 و گوشی های مشابه هست اینه که نرمافزار هاشون اپن سورس نیستند و کاربران خودشون نمیتونم دستکاری کنند و باید سازنده این کار رو انجام بده.
در کل فرکانس رو میشه تغییر داد و خیلی هم راحت میشه!
این همون اورکلاک کردن میشه دیگه، اونوقت گوشی موقع کار داغ نمیکنه؟؟نقل قول:
خوب اینهایی که میگی قبول که میشه در صورتی که فرکانس اصلی بالاتر باشه و خود نوکیا تو برنامه هاش کمتر رو ست کرده باشهنقل قول:
ولی معقول هست که نوکیا یه پردازنده بالاتر بذاره و ازش کارایی نگیره ؟
مگه n97 ه ک نمیشه که برای این کار منتظر اپدیت هستین؟نقل قول:
من در اقدامی انقلابی:31: این کار رو برای n95 8gb انجام دادم و از 332 اول به 400 و بعد به 500:18: افزایش دادم تو 1 هفته مشکلی نبود...اما یهو گوشی شروع کرد به ناگهانی خاموش شدن...تو روز 2 ,3 بار اینجوری شد که برش گردوندم به همون 332MHz...
خب نوکیا همه چیو در نظر گرفته که رو اون فرکانس ست کرده...مثلا هرچی بالاتر باشه مصرف شارز گوشی هم بیشتر میشه!نقل قول:
ولی معقول هست که نوکیا یه پردازنده بالاتر بذاره و ازش کارایی نگیره ؟