منم چند روزی هست از 1 به بعد مرتب دی سی میشم و باید هی مودم رو ریست کنم.پشتیبانی انلاین هم اصلن جواب نمیده.
Printable View
منم چند روزی هست از 1 به بعد مرتب دی سی میشم و باید هی مودم رو ریست کنم.پشتیبانی انلاین هم اصلن جواب نمیده.
منم به نسبت قبل شبا بیشتر مشکل دارم ! جدیدا اینطوری شده !
والا شاتل نوشته بود سرویس های 1 و 2 مگ اکو دانلود مجانی ندارند.نقل قول:
اکو همون 512 میبندن..
1مگ و 2 مگ هم دانلودش مجانی هست.
پارس انلاین هم حتما داره ولی توی سایت تهرانش نزده میتونی تماس بگیری بپرسی..
بنظرم پارس انلاین بگیر ...
صبانت هم مشکلات زیاد داره باید شانست بزنه تا خوب از اب در بیاد...
نمایندگی پارس انلاین شیراز کی هست کجاست؟
آدرس شو می شه یا اینجا بگید یا پ خ کنید؟
همچنین شمارشو؟
بعد کدوم یک از طرح های پارس آنلاین رو بگیرم که حدود 50تا 65 اینا بشه سه ماه و سرعت خوبی هم داشته باشه؟
چقدر معمولا طول می کشه تا وصل کنن؟
نظرتون راجع بع همون خط 2 مگ شاتل چیه؟
با اینکه جدیدا شاتل شبا داره اذیت می کنه.اما تحت هیچ شرایطی سراغ پارس انلاین نرو.سرویس های 1 و 2 مگ شاتل دانلود رایگان شبانه نداره.بسته به مرکر مخابراتی که هستید بین 4 روز تا 10 روز میتونه طول بکشهنقل قول:
دیشب شاتل شب مثل روز داشت دانلود می کرد ! شیرین 50 دانلود می کرد ! هیچ حساب و کتابی ندارن اینا !!
Eco 1MB & Eco 2MB تا آخر تابستون شبانه رایگان دارهنقل قول:
واسه منم از دیشب و الان قطعی نداشته ( بعد از کلی کل کل دیشب با Live Support شاتل:5:)نقل قول:
:19::19::19::19:
آقا ما دیوونه شدیم ، مشکل کافو منطقه ما هنوز رفع نشده !!
هنوز درگیریم ، شانس ما توی جهنم زندگی میکنیم !!! وایمکس هم میگه سیگنال توی منطقتون ضعیفه !!!
این شرکت آسیاتک که با مخابرات سرویس میده میگه کافو تا 1 ماه دیگه برداشته میشه ، راس میگه ؟؟
از این وعده ها 5 ساله دارن میدن ، اگر این راس بگه که خوبه ، !! خــــــــاک تو سرشون که برای یه اینترنت اینقد ** بازی در میارن فولون فولون شده های بی همه چیز !!! :31:
امیدی هست به نظرتون که کافو برداشته بشه؟!!؟!!؟!؟!
سلام به هم شهری های گل
من میخواستم adsl بگیرم ولی زیاد اطلاعات ندارم یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین ببخشید بعضی سوالام ابتداییه
1.ارت یا اکو فرقشون چیه و کدوم بهتره؟؟
2.ایا مودم adsl+2 بگیرم از هر شرکتی که بخوام میتونم سرویس بگیرم یا نه هر شرکت مودم خاص خودش رو داره؟؟
3.سرعت بالاترین حدش چقدره واسه مصارف خونگی؟؟ 1 مگ میدن ؟؟
4.بعد نوع شارژ چجوریه ماهیانه ست یا به حجم بستگی داره؟؟
5.خونه مون هم بین معالی اباد و صنایع هست چه شرکتی بهتر جواب میده ؟؟
6.دوستام آرانیک که ماله شاتل هست رو پیشنهاد دادن به نظرتون خوبه؟؟
اون که نوشته برای اون اوایل بود اگه زنگ بزنی بپرسی میگه تا اخر تابستان رایگانه...نقل قول:
بعدش هم همین طور تمدید میکنن مثل ترافیک رایگان پنجشنبه ها برای سرویسهای آرت
دفتر مرکزی پارس آنلاین:خیابان عفیف آباد - مجتع تجاری حافظ - تلفن:6288711
محتوای مخفی: pars
چرا مگه پارس انلاین مشکلی داره؟! همه که میان تعریف سرعتشو میدن!:13:نقل قول:
مشکل خط شما چیه pcm هست یا...؟!نقل قول:
چه اقدامی کردی رفتی درخواست بدی که خط را درستش کنن؟!
1-سرویس های اکو حجمش کمه و اقتصادی هست و شبانه 1تا 7 رایگان داره و سرویسهای ارت حجمشون زیادتره و قیمتش نسبت به اکو بالاتره و علاوه بر شبانه 1تا7 پنجشنبه ها و جمعه ها هم رایگانه....نقل قول:
2-نه مشکلی نیست.
3-اگه بیشتر از 128 بخوای باید نامه از دانشگاه یا مهر شرکت یا مغازه یا همچنین چیزی داشته باشی..
4-ماهیانه هست
5-اون مرکز را خبر ندارم
6- اگه دوستات توی مرکز شما هستن و از سرویسشون راضی هستن بگیر
پارس انلاین هم میگن خوبه...