خواهش میکنم دوست عزیز .
من تجربه خودمو گفتم . من چند سال پیش (دقیق یادم نیست اگر اشتباه نکنم حدود شش هفت سال فکر کنم ) که تازه dvd پلیر هایی به بازار اومده بود که عکس و mp3 پخش میکردند یک پلیر پاناسونیک خریدم که اونموقع امکاناتش خیلی خوب بود و progressive scan و خروجی صدای 5.1 داشت . اون زمان 100 تومن گرفتم که به نسبت میشه گفت گرون بود . اما هنوز داره مثل روز اولش کار میکنه و تاحالا پیش نیومده که dvd رو نخونه یا هنگ کنه یا وسط پخش dvd گیر کنه و هیچ عیب و ایرادی نداشته .
فرق برند های قدیمی و با سابقه با برند های جدید و تجاری تو کیفیت دستگاه و عمر بالا و عملکرد خوبشون هست . پسر خاله خودم در این فاصله تاحالا 3 تا dvd پلیر خریده و هرکدوم به دو سال نرسیده خراب شدند . جالبیش اینه که آخرین دستگاهی که گرفته بود (فکر کنم ال جی بود ) یک بار اومدیم dvd ببینیم که وسط پخش دیدم دیگه نمیخونه ! دکمه اجکت رو زدیم و در کمال ناباوری دیدیم dvd تو دستگاه نیست !!!!!! خلاصه دستگاه رو باز کردیم دیدم که dvd از جاش در اومده پرت شده تو دستگاه !!! حالا چجوری این اتفاق افتاده خدا میدونه !!
من اصولا با برند ال جی و سامسونگ مشکل دارم ! هیچ جوره نمیتونم با این دو تا کنار بیام !
شما مدلهای فیلیپس رو هم یک نگاهی بنداز . تو سایت چاره چند مدل با قیمت هاشو داره . پایونیر رو هم یک بررسی بکن .