با سلام
kbuntu -ubuntu
چه سخت افزاری می خواد؟ روی سیستم با رم 256 نصب میشه(فکر کنم جایی نوشته بود کمتر از 512 نمیشه. درسته؟)
سرعتش چطوره؟
(اگه میشه اطلاعات در باره ورژن های آخرش باشه)
با تشکر
Printable View
با سلام
kbuntu -ubuntu
چه سخت افزاری می خواد؟ روی سیستم با رم 256 نصب میشه(فکر کنم جایی نوشته بود کمتر از 512 نمیشه. درسته؟)
سرعتش چطوره؟
(اگه میشه اطلاعات در باره ورژن های آخرش باشه)
با تشکر
من مخازن كامل ابونتو رو از سايت سي تو خريدم ولي وفتي بخوام برنامه اي رو نصب كنم با همون مشكلي كه كفتم بر مي خورم
من دي وي دي مخازن كامل ابونتورو خريدم
سلام.
این برنامه KdeBluetooth4 چرا اجرا نمیشه؟! یا اگر میشه اینترفیس نداره؟
نمیدونم چرا کوبونتو خودش وقتی آپدیت میاد خبرم نمیکنه!
باید کل package list رو Fetch کنم تا Update ها و Upgrade ها مشخص بشن.
توی تنظیمات Adept گزاشتم روی check for updates Daily و Only Notify me ... .
بله نصب میشه ولی خوب هرچه منابع کمتر کارایی هم کمتر، البته برای اجرای سیستم به صورت زنده حدود 300 مگ نیاز دارید ولی برای نصب حداقلی وجود نداره ولی خود من با 512 کمبود را احساس می کنم!نقل قول:
خوشبختانه تغییرات در ورژنها اونقدر نیست ( منظورم در استفاده از منابع هست) که یکی از حسن ها هست، به هر جهت شما نصب کنید ولی انتظار اجرای ابزارهایی مانند compiz و غیره رو نداشته باشید
===
دوست عزیز متاسفانه یا شما قصد اسپم دادن دارید و یا قصد اینکه همکاری نکنید!نقل قول:
من مخازن كامل ابونتو رو از سايت سي تو خريدم ولي وفتي بخوام برنامه اي رو نصب كنم با همون مشكلي كه كفتم بر مي خورم
من دي وي دي مخازن كامل ابونتورو خريدم
چند بار دیگه هم مطرح کردید و گفتم لطف کنید بگید چطور این دی وی دی را به سیستم شناختوندید، و اصلا این دو وی دی چه چیزی هست؟ آیا همان مخازن هما هست؟
چون صرف داشتن و جمع کردن بسته ها در یک سی دی نمیشه به اون عنوان مخزن را داد! پیشنهاد می کنم از مخازن هما که مطرح هم هست استفاده کنید.
البته برنامه ی kdebluetooth4 با دستور kbluetooth4-devicemanager اجرا میشه ولی کار نمی کنه ! تیم کوبونتو در هنگام انتشار Kubuntu 8.10 به این مسئله اشاره کردند که به دلیل آماده نشدن برنامه ی bluez 4.x از طرف تیم KDE , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . در حال حاضر تنها راه حال استفاده از بلوتوث در kubuntu 8.10 اینه که بسته ی bluez-gnome رو نصب کنی:نقل قول:
کد:sudo aptitude install bluez-gnome
و بعد در ترمینال sudo bluetooth-applet رو اجرا کنی. این روش خیلی خوب کار می کنه !
در مورد سوال دوم , باید برنامه ی اونو از ترمینال با دستور update-notifier-kde رو اجرا کنید. بعد ریست مجدد و ورود به سیستم هم این برنامه اجرا میشه.نقل قول:
فایل هایی با پسوند bin.* چه طوری باید نصب کرد؟؟؟
ابتدا با دستور:نقل قول:
sudo chmod +x fileaddress
قایل را اجرایی کنید و سپس با دستور /. فایل را اجرا کنید:
فرض کنید فایل من test.bin هست و در دسکتاپ قرار داره:
برای راحتی کار ابتدا به دسکتاپ می رم:
cd Desktop
وسپس مجوز اجرا را می دهم:
sudo chmod +x test.bin
و بعد هم اجراش می کنم:
test.bin/.
جستجو را هم فراموش نکنید :46:
سلام .. من یه 4 روزی هست اومدم تو اوبونتو و فایرفوگس 3.04 رو نصب کردم . مشکلی که دارم اینه که تو انجمنهای فارسی نوشته های فاریس خیلی کوچیک و ریز هست .. عکس رو ببنیند ...
چی کار کنم ؟؟؟؟؟ :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که مشکلی نداره
و عادیه
در ضمن بهتره این سوالتونو تو تاپیک اختصاصی فایرفوکس بپرسید
دوست عزیز، در فولدر کاربری خود یعنی در مسیر:نقل قول:
Places -> Home Folder
یک فولدر جدید با نام fonts. درست کنید و سپس فونت های ویندوز را در آنجا کپی کنید اگر ویندوز دارید و اگر ندارید می تونید از فونت های اپن سورس فارسی که موجود هست استفاده کنید.
مانند:
و سیستم را یکبار ریستارت کنید.کد:http://www.farsiweb.ir/wiki/Products/PersianFonts