دوستان،لطفاً فیزیک 1 و ریاضی 1 و ... هم برای بچه های سال اول معرفی کنند.
دوستان،لطفاً فیزیک 1 و ریاضی 1 و ... هم برای بچه های سال اول معرفی کنند.
سلام
ميشه يه سايت كتاب فروشي معرفي كنيد واسه كتابهاي كمك درسي (بجز آدينه و پدرام بوك)
يه سايت هم خواهشا بگين كه آموزش شيمي دوم دبيرستان (انديشه سازان_ بهمن بازرگاني) رو داشته باشه!
ممنون ....
اخ اخ خوب شد گفتی من الان فهمیدم که کتاب چاپ 1387 گاج و خریدم حالا چکار کنم:42: باید برم عوض کنم ؟ خیلی تفاوت میکنه؟نقل قول:
ای باباااااااااااااااااااااا اااا
نه بابا تست های سال قبلشو(کنکورها رو) فقط آخر کتاب اضافه می کنه.نقل قول:
های
بچه ها من برا اول مهر میخوام یک کتاب حسابان خوب بگیرم(الان میگین این سوال 1000بار جواب داده شده):2:.آخه همه میگن اگه سطحت بالاس اون یکی کتاب ،اگه اینطوری هستی این یکی کتاب و... :41:. فکر کنم اگه خودم آموزش و سوالای چند تا کتابو هم زمان ببینم راحتتر بتونم تشخیص بدم کدوم بدردم میخوره:46:
پس اگه میشه از هر کتابی که فکر میکنیید خوبه چندصفحه از یک مبحث معین رو از هر کدوم بذارین تا یک مقایسه هم خودم بتونم بکنم:8:
مرسی:11:
نقل قول:
من کتابشو دیدم به نظر من که کتاب آنچنان تعریفی هم نیست .
مولفش یه نگاه به تفسیر نمونه و ... کرده و کتابو نوشته :31:
کسی خبر نداره آخرش این رمزینه تا اوایل مهر دیف 2 رو میده یا بازم می خواهد ملتو بذاره سر کار ؟؟؟؟؟ :20:
میری سوم یا پیش دانشگاهی؟نقل قول:
اتفاقاً خیلی کتاب خوبیه، من خیلی کتاب دینی خوندم از جمله کتاب سبز و رمزینه و انرژی اتمی و ... بیشترشون توحید ها رو غلط نوشتن مثلا این آیه چیه توحید عمیله یا نظریه یا ... و یا اصلا ننوشتن ولی این کتاب غلط تو این زمینه ها نداشت.و یا موارد دیگر.نقل قول:
موسسه دروغگوییه.نقل قول:
من که می گفتن زبان فارسیش بهترین کتابشه خوندم به چرت بودن کتاباش پی بردم.
البته می گن گروه ریاضیات و فیزیکش خوبه.