تو ایران اگر پول نگیری ازت پول میگیرن...بخدااااا دیدم که میگه :دینقل قول:
برو خودکشی کن...تو فنا شده ای...:دی
الویت راحتیه خودت باشه :دی بخداا اونایی ک بیخیال ترن موفق ترن :|
Printable View
تو ایران اگر پول نگیری ازت پول میگیرن...بخدااااا دیدم که میگه :دینقل قول:
برو خودکشی کن...تو فنا شده ای...:دی
الویت راحتیه خودت باشه :دی بخداا اونایی ک بیخیال ترن موفق ترن :|
اون ادما که ارزش سلام هم ندارن چه برسه معرفت نمونش گفتی پول یاد ی بنده خدایی افتادم همین چندی پیش.طرف نوشته ولنتاین نزدیکه من تنهام . بش میگم حالا اگه نبودی کادو چی میگرفتی .میگه مگه دیوانم که واسه پسرا خرج کنم !نقل قول:
جدی تحت تاثیر دو جمله اخرت قرار گرفتم !
شما کنکور ارشد چه کردی؟
بخدا من اصن اینجوری نیستم قصد توهینم نداشتم اما خوب جامعه ما اینجورین دیگه منم جامعه را مسخره کردم...وقتی ب کسی خوبی کنی بلا نسبت میگن ساده و پایه حیوانات و وسط میکشن ...نقل قول:
اگر راجع به کنکور بگم ک فحشم میدین :دی
2جمله اخریه بخدا عینه حقیقته من خودم و همیشه به سختی میندازم بهترین کارا بهترین ...اما اونی ک ب خودش سختی نداده برنده است..
سلام رفقا
ی سوال داشتم
کنکور ارشد برق ک دوتا دفترچه داره شرایطش چ جوریه؟! منظور اینه ک ی توضیح در مورد ترکیبش بدید مثلا دفترچه اول چ درسایی توشه و چند دقیقه وقت داره دفترچه دوم هم همینطور! اگه میشه ی توضیح کلی بدید و اگرم تعداد سوالای مربوط ب هر درس رو میدونید بگید ممنون میشم.
اگه میشه جواب بدید چون لازمه حتما بدونم و واجبه
مرسی :gol:
تعداد سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برقنقل قول:
رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی ارشد در سال 91 نسبت به سال های قبل از نظر تعداد سوالات و همچنین از نظر نحوه برگزاری تغییرات عمده ای داشته است که به آن اشاره خواهد شد.
بر خلاف سال های گذشته که رشته مهندسی برق در دو روز متوالی برگزار می شد در سال 91 به صورت ارائه دو دفترچه در یک روز برگزار گردید همچنین تعداد سوالات نیز تغییراتی داشت. آزمون در سال 92 مطابق با سال 91 برگزار گردید.
دفترچه اول در تمامی گرایش ها مشترک و شامل دروس:
زبان عمومی و تخصصی مجموعا 30 سوال (با ضریب 3 بجز گرایش مکاترونیک با ضریب 2)
ریاضیات (معادلات دیفرانسیل، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمالات) مجموعا 12 سوال (با ضریب 4)
مدارهای الکتریکی 1 و 2 : 12 سوال (با ضریب 4)
برای 54 سوال دفترچه اول 105 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است.
دفترچه دوم شامل دروس:
سیستمهای کنترل خطی: 12 سوال
الکترونیک 1 و 2 : 12 سوال
تجزیه و تحلیل سیستم ها: 12 سوال
ماشین های الکتریکی: 12 سوال
بررسی سیستم های قدرت 1 : 12سوال
الکترومغناطیس: 12 سوال
مدار منطقی و ریز پردازنده ها: 12 سوال
مقدمه ای بر مهندسی پزشکی: 12 سوال
برای 96 سوال دفترچه دوم مجموعا 150 دقیقه زمان پاسخگویی در نظر گرفته شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجور ادما ک متاسفانه زیادن کفر ادمو درمیارن! کنکور چکار کردی مگه ؟رشتت چیه کجاها میزنی؟ دولتی هم که یک هفته افتاد جلوتر موندم شرکت کنم یا نه .چون ازادو دیگه ثبت نام کردم .نقل قول:
بله...زور داره ولی اسمشون دیگه ادم نیست..نقل قول:
راستشو میگم من ترم3 انصرافی کارشناسی شهرسازی دولتی هستم و الان ترم2 کارشناسی نرم افزارم ازاد..اما 1کی از خواهرام ترم اخر ارشد برق الکترونیک هست یکی دیگه ورودی ترم بهمن ارشد بیوشیمی هست ک اونم انصراف داد می خواد هوش مصنوعی شرکت کنه برای اونا من اینجاها دنباله اطلاعات بودم بعد ملت سوال پرسیدن منم دیدم بیکارم ادای خیرین و در اوردمو کمک کردم به جواب برسن..
ببخشید.اگر خوندی و در خود میبینی ک میتوند دولتی و شرکت کن چون واقعا اسون نیست اما اگرامیدت به تکمیل ظرفیته و معمولی خوندی ک ازاد و بدین وخیرشو ببین
من ترم یک ارشدم دیگه ازاد که شرکت نمکنم منکه واسه دکترا :دی کلادست انصرافتون خانوادگی خوبه ولی اینکه دنبال علاقتون برید خیلی بهتره تا اینکه رشته ای رو ادامه بدین که علاقه ندارید منم یک بار انصراف دادمنقل قول:
من انصراف دادم به دلیله دوریه راه خواهرم انصراف داد به دلیله بی علاقگی...نقل قول:
ایشالله دکتری ..
کسی اگر ارشد نرم افزار..هوش مصنوعی و دیگر گرایش های کامپیوتر هست یا اطلاعی داره بی زحمت اعلام کنه...مرسی