پرشیا 87 دوگانه جعبه فیوز سمت چپ فرمان ماشین اون پاییننقل قول:
Printable View
پرشیا 87 دوگانه جعبه فیوز سمت چپ فرمان ماشین اون پاییننقل قول:
دوست عزیز این روش هواگیری بصورت کلی بودنقل قول:
برای ضد یخ اگه ماشین مثلا 6لیتر آب بگیره شما 3لیتر آب بریزید بعد 3لیتر ضد یخ این کار باعث میشه آب از پیچهای هواگیری خارج بشه وضد یخ هدر نره
راستی ناراحت این نباش که فاصله ای بین آب ریختن و ضد یخ ریختن بیوفته یعنی اگه آب رو بریزی وچند دقیقه بعد درب ضد یخ را باز کنی وبریزی هیچ اتفاقی نمی یوفته و هوا گیری درست انجام میشه
امروز بخاری ماشینو روشن کردم دیدم فن بخاری روی دور 4 کار میکنه هر چه کم وزیاد کردم یا خاموشش کردم هیچ فرقی نمی کنه فقط سوئیچو میبندم خاموش میشه ماشین سمنده و کلید فن کشویی
سلام .نقل قول:
کنترلِ سرعتِ فنِ بخاری در 90% ماشینها توسط یک قطعه ی الکترونیکیِ ساده هست که چند تا مقاومت توش هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی برق از طریق مقاومتِ قوی تر بره برای فن,سرعتش خیلی کم میشه low .
وقتی برق مستقیماً بره برای فن ,سرعتش حداکثر میشه hight. يک مقاومت هم برای سرعت متوسط داره med.
اگر سیستم بخاری سمند هم همینجور باشه , به احتمال 99% اون قطعه خراب شده.
سلام
این دو تا پنچر گیر چه فرقی با هم دارند؟
پنچر گیر رو فقط یک بار میشه استفاده کرد؟
ممنون
در سيستم فن دمنده هواي بخاري و كولر پژو 405/ پارس/ سمند / ار دي / روا ، قطعه اي به نام مدولاتور فن وجود داره كه كارش همون تنظيم سرعت چرخش فن و مقدار وزش باد هست و با خراب شدن اون( كه خيلي هم شايع هست) اين مشكل بوجود مياد.
با تعويض اون مشكل حل ميشه.اين تصوير جلو و پشت قطعه است. توي بازار معمولا بين 15 تا 20 هزار تومان قيمت داره، البته نمونه هاي گرانتر هم وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مارکشو پیدا کنم به شما می گم ولی بدونید که شیشه ای نیست دبه سفید یا سبز داره آب درونش هم کمرنگ تره و خاصیت چربی خوب یداره برای ماشین شما در آب و هوای معمول ایران ( ونه در زیر کلی برف) یک لیتر کافیهنقل قول:
سلام دوستان
دیروز بارندگی شدیدی بود خیابان هها رو آب گرفته بود من هم در یکی از آنها یه دفه کیلومتر ماشینم از کار افتاد و تا شب فقط دو بار برای یک لحظه کیلومتر بالا اومد و دوباره از کار افتاد اینو هم بگم که هیچ تاثیری توی ماشین نداره و فقط سرعت رو نشون نمی دوه نمی دونم شاید سیم اون از گیرباکس آب خورده یا قطع شده می دونید کجا رو باید چک کنم اول .
و اینکه شنیده بودم با قطع شدن اون ماشین درست کار نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
فیوز های شماره 8 - 15(30آمپر) قفل مرکزینقل قول:
30 (15آمپر ) برای ... از جمله آینه برقی
یه بار هم ماشینم این طور شده بود که عقربه آروم بالا و پایین می رفت و بردمش ایران خودرو یک قطعه شیار های خمیده شکل داشت رو عوض کردندنقل قول: