مدل ها باید هم سطح باشن مثلا اصلا کمری در کلاس آزار نیست که بشه مقایسشون کرد تویوتا مدل آوالون رو در کلاس آزار داره . ولی در کل حرفتون رو قبول دارم .نقل قول:
مدل ها باید هم سطح باشن مثلا اصلا کمری در کلاس آزار نیست که بشه مقایسشون کرد تویوتا مدل آوالون رو در کلاس آزار داره . ولی در کل حرفتون رو قبول دارم .نقل قول:
امارات الان شرکتها خیلی هاشون حراجن مخصوصا Mitsubishi که Lancer جدیداشو تا 10 میلیون اورده پایین. Mazda 6 هم اومده پایین. Azera اینجا به علت مصرف زیادش و اینکه طرح داخلیش , زیبایی نسبت به ماشین های هم ردش نداره طرفداری هم نداره تازه اینجا تمام محصولات Hyundai با یک عدد لپتاپ LG می دند. پشت سر هم حراج می زنه اما مردم حتی ماشین های Kia را بیشتر از Hyundai می خرن. واقعا نمی دونم چی بهت پیشنهاد کنم اگر 35 تومان داشتی می گفتم برو اینجا Mercedes Benz C200 Avantgard بگیر یا BMW 320i ...
آزرا 18 میلیونی ...مزدا 3 12 میلیونی .... واقعا نیم دونم.
Toyota Avalon هم ماشین خیلی عالیه مخصوصا طرح داخلش...
Honda Accord هم عالیه هم طرح داخلش هم کارکردش البته نمی دونم اینا تو ایران هست یا نه ...
به هیج وجه Azera در کلاس Avalon نیست. Avalon جزو لوکس ترین مدل Toyota هست Azera در کلاس Camry حساب میشه . اینو از روی طبقه بندی قیمت می تونی متوجه بشی . البته مدل 2009 Azera الان خیلی گرون اعلام شده با اینکه پارسال فروش افتضاحی تو امارات داشت....نقل قول:
مدل ها باید هم سطح باشن مثلا اصلا کمری در کلاس آزار نیست که بشه مقایسشون کرد تویوتا مدل آوالون رو در کلاس آزار داره . ولی در کل حرفتون رو قبول دارم .
فکر نکنم از دوبی بشه ماشین اورد ایران. فقط 198% گمرک میخوره!نقل قول:
امارات الان شرکتها خیلی هاشون حراجن مخصوصا Mitsubishi که Lancer جدیداشو تا 10 میلیون اورده پایین. Mazda 6 هم اومده پایین. Azera اینجا به علت مصرف زیادش و اینکه طرح داخلیش , زیبایی نسبت به ماشین های هم ردش نداره طرفداری هم نداره تازه اینجا تمام محصولات Hyundai با یک عدد لپتاپ LG می دند. پشت سر هم حراج می زنه اما مردم حتی ماشین های Kia را بیشتر از Hyundai می خرن. واقعا نمی دونم چی بهت پیشنهاد کنم اگر 35 تومان داشتی می گفتم برو اینجا Mercedes Benz C200 Avantgard بگیر یا BMW 320i ...
آزرا 18 میلیونی ...مزدا 3 12 میلیونی .... واقعا نیم دونم.
Toyota Avalon هم ماشین خیلی عالیه مخصوصا طرح داخلش...
Honda Accord هم عالیه هم طرح داخلش هم کارکردش البته نمی دونم اینا تو ایران هست یا نه ...
البته منم با دوستمون موافقم. کمری 4 سیلندره 2800 و آزرا 6 سیلندره 3200 و بدون شک آزرا بهتر از کمریه و نمیشه اونا رو توی یه کلاس گذاشت.نقل قول:
به هیج وجه Azera در کلاس Avalon نیست. Avalon جزو لوکس ترین مدل Toyota هست Azera در کلاس Camry حساب میشه . اینو از روی طبقه بندی قیمت می تونی متوجه بشی . البته مدل 2009 Azera الان خیلی گرون اعلام شده با اینکه پارسال فروش افتضاحی تو امارات داشت....
اگه علاقه به ماشین فرانسوی داری برو سمت پژو 407
تو قیمت 34 تومن میتونی کمری 2007 کم کارکرد و یا سوناتا 6 سیلندر مدل 2006 بگیری
یکم برم تو حاشیه:
البته برند تویوتا رو هیچ موقع با ماشین کره ای مقایسه نکن
کره تازه تونسته ماشیناشو وارد امریکا کنه و به سختی ماشیناشو میفروشه ولی تویوتا اونجا رغیب سرسخت جنرال موتورز هستش
همین دبی شما ببین چقدر اونجا تویوتا هست و چندتا ماشین کره ای میبینی
حتما دلیلی هست .....
از بحث خارج نشیم پیشنهاد میکنم سمت سی 5 نری که مشتری اول و اخرش خودتی
اون موقع رو در نظر بگیر که میخوای ماشینو بفروشی و جدیدش کنی
خیلی دقت کن
یا ال نود مدل 3 بگیر یا سیلو
دور 405 رو خط بکش با این وضع بنزین
تازه سهمیه بنزین هم انگار می خواد کم بشه
والا لوگان یکی از نکات منفیش نداشتن لذت رانندگیه !!! بعد شما بهش 8 میدی ؟؟؟؟ یا پراید رو بهش 6 میدی ؟؟؟؟؟؟ اصلا کسی پیدا میشه که یک اپسیلون از رانندگی با پراید لذت ببره که بهش 6 میدی ؟؟؟؟؟؟!!!!!! ........نقل قول:
206 بگير حالشو ببر.
دسته دوم حال نمیدهنقل قول:
206 بگير حالشو ببر.
عزيزان اين بابا فكر كنم ماشينشو گرفت ديگه.
پراید هاش بک بگیر...... ...2 یا 3 میلیون پول اضافه میاری بهش برس میشه عروسک....