دوستان من فایل پچ گرفتم که اسم اون Pes_2008_tsl_pro_patch هست 94 مگ هم حجم داره
این یک سری فایل داره نمی دونم چطور نسبش کنم
دوستان اهل فن راهنمایی کنن.
Printable View
دوستان من فایل پچ گرفتم که اسم اون Pes_2008_tsl_pro_patch هست 94 مگ هم حجم داره
این یک سری فایل داره نمی دونم چطور نسبش کنم
دوستان اهل فن راهنمایی کنن.
من که همین الان دارم عکسا رو می بینم.مشکلی نداره.نقل قول:
این جا برین شاید به دردتون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پچ لیگ ترکیه رو جای لیگ هلند میذاره یه چند جا هم بعضی کلماتو ترکی میکنه.نقل قول:
آپشن فایلش زیاد جالب نیست.(بهتر از اون هم هست)
کسی میدونه لباس قدیمی تیمهای کلاسیک رو بذاره با شماره فایل؟
یه سوال دیگه یه آپشن فایل کامل میخواستم که بجای OTHER C بوندس لیگا رو داشته باشه. البته اسم همه تیمها و بازیکنان و کاپها رو درست نوشته باشه.
ممنوننقل قول:
واقعا مفید بود
ولی ای کاش که کلید های کیبورد رو میگفتی
چون من بلد نیستم Control 1 رو دسته بکنم و اتوماتیک کیبورد هست
اصلا با کیبورد هم راحت تر هستم
سلام
ویندوز pc رو عوض کردم بعد که خواستم بازی رو نصب کنم فایل
-Pro Evolution Soccer 2008 - windows installer package
ایراد پیدا کرده دی وی دی بازی هم دستم نیست می خواستم اگه بشه یکی لطف کنه این فایل رو برام آپلود کنه حجمش بیش از 450 کیلو بایت نیست ممنون میشم.
من همچین فایلی ندیدم؟نقل قول:
کجا هست؟:13:
این فایل که ضمیمه کردم ایراد پیدا کرده اگه تونستین این فایل رو برام آپ کنید !!!!
[HTML]http://ashegh-80.persiangig.com/Pro%20Evolution%20Soccer%202008.msi[/HTML]
سلام بچه ها من تازه اين فروم رو ديدم خيلي كارتون درسته . انقدر از اين PES تعريف كرديد كه منم گرفتم .
با اجازتون من چند تا سوال دارم .
اول : بازي رو نصب كردم و مشكلي ندارم جز اينكه تمام صحنه هايي كه دوربين نزديك ميشه مثل ( موقع پنالتي و يا موقع اخطار دادن داور و يا موقع شروع بازي يا وقتي خطا ميشه و خلاصه تمام صخنه هايي كه از جلو نشون ميده) بسيار آرومه :2: آدم اعصابش خورد ميشه انگار لحظه آهستست . ( گرافيكم جيفرس 512 و همچنين رمم 1 گيگ هست و اينكه اون درايوي كه بازي رو توش نصب كردم 20 گيگ فضاي خالي داره سيستمم هم 3.2 ) .
دوم : دسته اي كه من دارم سمت چپش كه جهت هاست سمت راستش به جاي ضربدر و . . . بالا 1 راست 2 چپ 4 و پايين 3 نوشته . تا اينجا مشكلي نيست . اما پايين دسته كه 2 تا دكمه راست و 2 تا دكمه چپ داره روشون عدد خوره بالايي 1 و پاييني 2 در هر دو طرف . اما اين اسمايي كه شما ميگيد مثل R و . . . نداره منظورتون كدوماست ؟
سوم : رزوليشن بازي رو كجا ميشه تعغير داد منظورم همون low high و . . . من هرجا رفتم نديدم .
چهارم : ببخشيد سوالاتم پيش پا افتادست . من يه كم ناشيم :31:
اين مشكل بره منم بور رزولشن بازي رو بياري پايين حل ميشهنقل قول:
اول : بازي رو نصب كردم و مشكلي ندارم جز اينكه تمام صحنه هايي كه دوربين نزديك ميشه مثل ( موقع پنالتي و يا موقع اخطار دادن داور و يا موقع شروع بازي يا وقتي خطا ميشه و خلاصه تمام صخنه هايي كه از جلو نشون ميده) بسيار آرومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدم اعصابش خورد ميشه انگار لحظه آهستست . ( گرافيكم جيفرس 512 و همچنين رمم 1 گيگ هست و اينكه اون درايوي كه بازي رو توش نصب كردم 20 گيگ فضاي خالي داره سيستمم هم 3.2 ) .
به كليداي جلوي جوي استيك سمت راست ، اون دوتا كليد پايينو ،از بالا به پايين به ترتيب ميگن R1 و R2 و سمت چپ به همون ترتيب رو ميگن L1 و L2نقل قول:
دوم : دسته اي كه من دارم سمت چپش كه جهت هاست سمت راستش به جاي ضربدر و . . . بالا 1 راست 2 چپ 4 و پايين 3 نوشته . تا اينجا مشكلي نيست . اما پايين دسته كه 2 تا دكمه راست و 2 تا دكمه چپ داره روشون عدد خوره بالايي 1 و پاييني 2 در هر دو طرف . اما اين اسمايي كه شما ميگيد مثل R و . . . نداره منظورتون كدوماست ؟
همون جايي كه بازي رو ريختي مثلانقل قول:
سوم : رزوليشن بازي رو كجا ميشه تعغير داد منظورم همون low high و . . . من هرجا رفتم نديدم .
D:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008
از فايل setting ميتوني همه ي تنظيماتو عوض كني