با KasperSky 2009 آپدیت شده امتحان کن.رو فلش خودم هم کظم غیظ بود ولی نابود شد.از برنامه Kazm Remover هم میتونی استفاده کنی.نقل قول:
Printable View
با KasperSky 2009 آپدیت شده امتحان کن.رو فلش خودم هم کظم غیظ بود ولی نابود شد.از برنامه Kazm Remover هم میتونی استفاده کنی.نقل قول:
سلامنقل قول:
فکر نکنم بشه برای یکی از یوزرها مخفی کرد . از این قسمت اگه درایوی را مخفی کنی برای همه یوزرها مخفی می شه .
فکر کنم باید از برنامه استفاده کنی
موفق باشی .
سلام
چطوری می تونم فایل pending.xml رو که مال ویستا هست تو XP پاک کنم!؟با ارور access is denied
ً؟!
تو ویندوز ویستا مشکل پیدا کردم و گفتن باید این فایل رو پاک کنی یا تغییر نام بدی ولی هیچ کدوم نمیشه
ممنون
:11:
ربطی به نصب نرم افزار نداره . برای رفعش برو تو Run بنویس gpedit.msc برو تو بخش User Configuration بعد برو تو Administrative Templates بعد برو تو System سپس Ctrl +Alt+Del Option بعد گزینه Remove TaskManager رو دوبار کلیک کن تو صفحه ای که باز میشه Disable رو بزن و خارج شو .موفق باشینقل قول:
از نرم افزار1.8 Unlocker استفاده کم. خیلی به کارت می یاد. اینم لینکش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب کلیک راست رو فایل کن گزینه Unlocker روبزن . تو صفحه ای که باز میشه گزینه Delete یا Rename رو بزن.
سلامنقل قول:
همین جمله access is denied را توی انجمن سرچ کنید . البته انجمن ویندوز xp بارها پاسخ داده شده .
باید اون فایل را به یوزر خودتون replace کنید.
موفق باشید .
مشکل access is denied برای پاک کردن فایلهای ویندوز ویستا پس از نصب از توی ویندوز xp است.نقل قول:
برای رفع این پیام شما ابتدا روی فایل یا فولدر راست کلیک کنید و سپس گزینه properties و سپس از قسمت security می توانید با فشردن دکمه add یک گزینه با عنوان everyone ایجاد کنید و سپس apply رابزنید. و همه گزینه ها را هم تیک بزنید.
حالا می توانید فایل را جابجا یا حدف کنید.
موفق باشید
نقل قول:
سلام
ممنون
پیغامی میده:
the object could not be deleted
سلامنقل قول:
ممنونم
می دونم بارها جواب دادید ولی یکم بیشتر توضیح میدید!؟:11:
سلام و ممنوننقل قول:
قسمت سکیورتی نداره!!:13:
:11: