سلام.دوستان عزیز من الان از fuji 2000 و fz28 و sx10 در کامپیوترم چند عکس دارم که باز میگم شاید منظور بنده رو بهتر بفهمید:
فوجی2000 و پانا اف زد 28 عکسهاش بسیار شبیه به هم دارند بطوری که اگه بدون مقایسه خود من ببینم نمیتونم تشخیص بدم که مال کدوم دوربین هست.ولی عکس های sx10 شارپ و شفاف هستن.به این علت میگم باید از سوپر زوم های دیگه جداش کرد.
در همون سایت که من دیدم عکس های نیکون و المپیوس بدترین عکس ها رو داشتن.
بازهم میگم فوجی 2000 و اف زد 28 عکسهایی بسیار شبیه هم دارند به طوری که من نمیتونم بگم کدوم بهتر هست ولی عکسهای اس ایکس 10 بسار رنگی و واضح با جزئیات بیشتری هستن.
اگه همون سایت رو ببینید یه عکس هست که از بطری ها گرفته شده.
عکس متعلق به فوجی 2.56 مگابایت حجم داره و عکس اس ایکس 10 کنون 3.56 مگابایت.فکر کنم بهتر بودن رنگ ها با حجم عکس ها رابطه مستقیم داره.
چیزهایی که من میگم وحی از ضمیر غیب و عالم ملکوت نیست.پس ممکن هست اشتباه کرده باشم ولی چیزی که من از عکس ها دیدم اینی بود که گفتم.
در مورد باتری هم مسلما چون اس ایکس 10 کنون ال سی دی 2.5 اینچی داره از رقبای خودش کمتر انرژی هدر میده و شات هایی بیشتری میشه عکسبرداری کرد.
لوفا جان من شما رو متهم نکردم.نه شما نه فرد دیگه ای رو.ولی من حرف هام رو براساس مشاهداتم میزنم .
باز هم میگم این دوربین ها هرکدوم عیب های مختص به خودشون رو دارند و بی عیب خدا هست.
باز هم اگه کسی رو ناراحت کردم معذرت میخوام چون قصدم این نبوده.
با سپاس از همه دوستان.