evga هم هست .فکر می کنم 390.000 باشه!
Printable View
evga هم هست .فکر می کنم 390.000 باشه!
این کارت دیگه به درد نمیخوره 512 مگابایت دو برابر از این کارت قویتر هست.نقل قول:
پس اگه فروشنده 640 یا 320 اورده بود بکوبمش تو سرش؟؟؟
برند inno3D و EVGA و ZOTAC فکر کنم وارد شدن.
سلام
یک سیستم تقریبا قدیمی دارم که زمانی برای خودش غولی بود . cpu 2 گیگاهرتز با کش 512 کیلوبایت که از طریق آورکلاک تا 2.7 از آن استفاده می کنم .
قصد دارم با توجه به ظرفیت این سیستم یک کارت گرافیک مناسب بخرم که ترجیحا قابل آورکلاک باشد .
کارت گرافیک کنونی من یک مدل 32 مگابایتی از ATI است که قابلیت آورکلاک ندارد .
لطفا مرا راهنمایی فرمایید که چه مدلی را خریداری کنم . چون دستگاه من نو نیست اشکالی ندارد که مدل دست دوم باشد . و قیمتش از 50 هزار تومان فراتر نرود .
در صورت امکان قیمت انواع نو و دست دوم کارت مذکور را در بازار تهران بنویسید .
متشکرم
خدانگهدار.
این کار آفتابه خرج لحیمهنقل قول:
چون کارت شما agp4x هست وبهتره به فکر ارتقا کلی باشی
:11::11::11:نقل قول:
باید بگم که اگه بری onboard بگیری بهتر از کارت 50 تومنی:27::27::27::27:
با سلامنقل قول:
:11::11::11:
از 380 پایین تر نداره اگه کسی میدونه با برند ش بگه خلاصه کنم ارزونترین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:40::40::40::27::27::27:
برند inno3D اگه باشه ارزونترین هست(البته فکرنکنی برند خوبی نیست!بدلیل محتویات داخل جعبه و ...یک کم ارزون هست.)نقل قول:
از 380 پایین تر نداره اگه کسی میدونه با برند ش بگه خلاصه کنم ارزونترین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
این سیستم دیگه بدرد ارتقاء کلی نمی خوره !
قطعاتش به هم نمی یان .
اینه که می خوام یکی دیگه بخرم ولی گفتم اگه جواب بده یه کارت ارزون بخرم که از این آشغال فعلی بهتر باشه . نمی دونم اصلا کارایی داره یا نه ؟
محتویات داخل جعبه inno3D چه فرقی با بقیه برندها داره که باعث شده قیمتش پایین بیاد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شاید به خاطر همون نرم افزارا و بازیها م یگن دوستمون بعضیاشون بازی های خفنی می زارن ولی از نظر کابل مابل
باید مجهز باشن که مشتری بی نیاز باشه نمی شه کم بزارن بعدا بفروشن
ولی من قیمتو گرفتم نمی دو نم سر کار گزاشته یا که 100% درسته تو تا یپک 8800gts512 می زارم
مو فق باشید