در اون اوایل کار یکی دو مورد فکر کنم پیش اومد . یکیش رو مطمئنم فک کنم یه مورد دیگر هم بود .نقل قول:
در این تالار با چنین ادعایی از سوی کسی مواجه نمیشید.
اخیرا هم که نمونه ای مشابه اینجا مطرح شد ...
Printable View
در اون اوایل کار یکی دو مورد فکر کنم پیش اومد . یکیش رو مطمئنم فک کنم یه مورد دیگر هم بود .نقل قول:
در این تالار با چنین ادعایی از سوی کسی مواجه نمیشید.
اخیرا هم که نمونه ای مشابه اینجا مطرح شد ...
چرا تاپیک به بن بست رسید ؟! یکی از بهترین تاپیکهایی بود که توی فرومهای ایرانی دیدم.
از بچگی عاشق UFO و سفینه و ... بودم ولی متآسفانه بعد از 23 سال هنوز هیچی ندیدم :دی
سلام دوست عزیز ;
هیچ چیز به بن بست نرسیده. مطالب بقدر کافی برای برسی موجود هست.
فعلا در تعطیلات هستیم ; تا رفقای جدید فرصت مطالعه کامل و بدون پیشداوری رو از تالار داشته باشند.
آيا تمدنهاي گذشته اي که فکر مي کنيم نابود شده اند کاملا از بين رفته اند ؟
يا عده اي که در علم و قدرت برجسته بودند توانستند خود را در شهرهاي مخفي اسکان دهند و به تکامل علمي خود به دور از ديگران ادامه دهند و به پيشرفتهاي علمي فوق العاده اي برسند که بتوانند به فضا هم دسترسي داشته باشند ؟
معمولا درباره تمدنهاي دوردست مطالبي گفته شده است نظير آتلانتها و ماياها و اينکاها ...
اما درباره تمدن هخامنشيان چطور ؟
آيا راز آنها بطور کامل شناخته شده است ؟
يک مقاله درباره تمدن هخامنشيان خواندم که جالب بود :
[PHP]http://www.aftab.ir/articles/applied_sciences/geograohy_history/c12c1204031030p1.php[/PHP]
البته قصدم از معرفي اين مقاله تاييد آن نيست ، فقط خواستم يک چشم انداز جديد را براي بررسي بيشتر مطرح کنم ...
راستی من وقتی لینک رو باز کردم منتظر بودم اثری از تمدن هخامنشیان که به رشد تکنولوژیکی رسیدن ببینیم . مثل تمدن آتلانتیس. اما این مقاله صرفا اشاره داره به داده های تاریخی از حضور ایرانیان در قاره آمریکا که قبلا هم مطلبی درباره اش خونده بودم. نحوه معرفی لینک شما کمی ذهن رو هدایت میکنه به سمت هدف.نقل قول:
دوستان مجموعه مستند Ancient Aliens رو حتمآ ببینین. الآن توی تاپیک گشتم دیدم قبلآ هم معرفی شده ولی شاید بچه ها هنوز ندیده باشن.
این مجموعه در مورد حضور فضایی ها در کره زمین در چند هزار سال پیش هست و میخواد با شواهد و مدارک جالبی این حضور رو اثبات کنه.
اولین اپیزودش که تحت عنوان اپیزود 0 هست , بر مبنای گزارشها و نوشته های اریک فون دانیکن (نویسنده معروفی که کتابهاش توی ایران هم ترجمه شده) تهیه شده و بعد از اون 5 تا اپیزود دیگه ساخته شده که من فعلآ 2 رو تا دیدم. هر اپیزود هم یک ساعت و نیم هست !
من فکر میکنم کمی خودخواهانه باشه بگیم همه جهان فقط و فقط مال ما زمینی هاست!
و قبول دارم که ممکنه سیارات دیگه ای هم وجود داشته باشن که حیات توشون جریان داره،و همون طور که ما در علم پیشرفت میکنیم اونا هم پیشرفت میکنن.
حالا ممکنه یک سریشون عقب تر از ما باشن یک سری جلو تر.
این که حالا میان نزدیکای زمین یا نه...والا فکر نکنم انقد بیکار باشن که N سال نوری بیان مارو دید بزنن یا بخوان نفت مارو بدزدن و برن :دی
وجود دارن،کاری هم به کار ما ندارن
:18:نقل قول:
احتمال وجود حیات در نقطه ای دیگر از جهان رو هیچکس رد نمیکنه
چیزی که رد میشه ماهیت فرازمینی یوفو ها هست!
saeeddz جان شما همون saeeddz قبلی هستین یا یکی دیگه داره با ای دی شما مینویسه؟
یا نکنه من خودم نیستم؟
ما چند صفحه قبل سر همین موضوع با هم بحث داشتیم اخه.
:18:نقل قول:
اگر شما هم مثل عده ای متعصب که بدون هیچ دلیل علمی روی وجود یوفوها پافشاری میکنن روی عقیده خودتون که شایدم درسته پافشاری کنید دیگه چه فرقی با اونا دارید
مطمئنآ یکجا دچار اشکال میشید چون عقیده ی خودتون رو به حقیقت ارجعیت میدین!
ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
بهاره گرامی
شما چطور درستی یا نا درستی مطالب رو تعیین میکنید. روش تون چیه؟ در مورد هر مقوله ای.
وقتی ما راه مناسبی برای تفکیک داده هایی که بهمون میرسه نداشته باشیم اون وقت غرق میشیم توی دریای اطلاعات.
چند روز پيش تو ياهو باز، يك مطلب درباره ديده شدن سفينه فضايي ! تون چين ( گمونم) نوشته شده بود... كسي خوندتش؟؟!
توی نظرسنجی نوشته شده :نقل قول:
دوست عزیز شما هنوز فرق بین موجودات فرا زمینی و یوفوها که روی زمین دیده میشن رو نمیدونید؟!!!!
احتمال وجود حیات در نقطه ای دیگر از جهان رو هیچکس رد نمیکنه
چیزی که رد میشه ماهیت فرازمینی یوفو ها هست!
آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید ؟
ننوشته :
آیا وجود یوفو را قبول دارید ؟
دوستمون هم نوشتن اونایی که گزینه "بله" رو زدن خرافاتی هستن ! حالا این وسط یوفو چیکاره هست نمیدونم ! من در مورد موجودات فضایی حرف زدم نه یوفو !