سلام بچه ها من سه بار اين فونتهاي كه تو صفحهي 176 يا همين دور برا بود ريختم ولي نشد كه نشد من فقط مي خوام فارسي بخونه نه چيز ديگه راستي اين شكلكها هست وقتي ميخواهي جواب بحث تو سايت بدي ها مال من رفته چه كنم ميدونم اين دومي اين جا جاش نبود شرمنده
Printable View
سلام بچه ها من سه بار اين فونتهاي كه تو صفحهي 176 يا همين دور برا بود ريختم ولي نشد كه نشد من فقط مي خوام فارسي بخونه نه چيز ديگه راستي اين شكلكها هست وقتي ميخواهي جواب بحث تو سايت بدي ها مال من رفته چه كنم ميدونم اين دومي اين جا جاش نبود شرمنده
برنامه Crystal Arabic برنامه خود سايت سوني اريكسون هست من اين برنامه رو از يه Url ديگه كه ايراني بود و اپلود شده بود دانلود كردم و نصب كردم واقعن خيلي راحت بود و خيلي راحت SMS فارسي ميخوند و ميفرستاد ! ولي بعد يه هفته گوشي قاتي كرد .... و اون مشكلاتي كه در صفحات قبل ذكر شد ... :19:نقل قول:
دوست عزيز فكر ميكنم در اين زمينه هم درد هستيم !
ممنون متاپكس جان.نقل قول:
موقع تایپ SMS تو قسمت Text Option گزینه Predictive Text رو غیر فعال کن.
بروبچ راهنمايي كنيد.
ميخوام يه رم 2 گيگ بگيرم تا حالا 2 بار رم سوني گرفتم (همونهايي كه سياه هستن) كه هر 2 بارش هم خراب شده.
دوستان چي بگيرم؟ (قيمتش رو هم بگين) يه بنده خدايي ميگفت رم خود گوشي خيلي خوبه ولي من از اونا گير نياوردم اگه جايي تو كرج بلدين بگين من برم از اونجا بخرم يا اگه سايتي هم هست اونم بگين.
در ضمن اگر شماها خودتون داشته باشين ازتون مي خرم.
خب چرا 4 گیگ نمی گیری ؟ بهتره که هست گوشی هم که ساپورت می کنه کلا 66 - 70 تومن
قابل توجه کسانی که با مموری کارت مشکل دارن:
مموری کارتی با P990 سازگاری داره، تا جایی که من میدونم و تجربه دارم، این مدله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که پکش هم قرمز رنگ هست. اطلاعات بیشتر: پست 512.
مدلها و رنگهای دیگه مثل مدل زیر، سازگاری ندارن و مشکلاتی که خودتون میدونید بوجود میارن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین فقط و فقط از نوع اول بخرید.
والا من نمی دونم برای هر گوشی فارسی پیدا کردم جز p990 هیچ کسی انگار اصلاً تو گوشیش به فارسی نیاز ندارهنقل قول:
بابا بقیه یه کمکی بکنند:41:
چاکرتم.همین امروز میرم جمهورییییییییی:46:نقل قول:
نقل قول:
نور صفحه من خیلی دیر خاموش میشه تازه اینطوری شده؟آروم آروم خاموش نمیشه گزینه ای هست که بشه زمان خاموش شدن ال سی دی رو تنظیم کرد؟
و اینکه شارز میزدم قبلا نور خاموش میشد ولی از دیشب روشن میمونه ؟
صدای مکالمه کم شده چی کار باید بکنم قبلا خیلی زیلد بود ولی یه دفعه اینطوری شده چی کار کنم راهنمایی کنید با مستر ریست حل میشه ؟
راستی چطوری میتونم از sms ام back up بگیرم ؟(آخه نمیخوام از دستشون بدم)
لطفا جواب بدین
ممنون ببخشین زیاد شد سوالام
كسي نمي خواد جواب بده لازم دارم هانقل قول:
درست نشد:41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول: