مکس سرعتشو ثابت نگه داشتهنقل قول:
سرعت اسمی و روز و شب ثابت
دو دل هستم واسه انتخاب مخابرات
بعضیا میگن خوب نیست و بعضیا میگن خوبه
موندم مکس رو با مخابرات عوض کنم یا نه !
Printable View
مکس سرعتشو ثابت نگه داشتهنقل قول:
سرعت اسمی و روز و شب ثابت
دو دل هستم واسه انتخاب مخابرات
بعضیا میگن خوب نیست و بعضیا میگن خوبه
موندم مکس رو با مخابرات عوض کنم یا نه !
فرض کنیم که شما یک اکانت MAXCLASS سه ماهه با حجم 6 گیگ خریده باشین که روزا حول و حوش 90-100 دانلود میده و شب ها هم 50-60 این تو مخابرات 460 در روز و همینطور 460 در شب هست با این تفاوت که 41000 در ماکس نت و فقط 30000 در مخابرات و صبانت می پردازید. خب حالا شما بگید با کدوم منطقی میشه مکس نت رو انتخاب کرد.نقل قول:
1000000 بار گفتم تو این تاپیک فعلا ضعیفترین شرکت مکس نت هست اگه برای سلامت اعصاب و روانتون اهمیت قائل هستین و نمی خواهید پولتون رو دور بریزید سراغ مکس نت نرید این شد بار 1000001 امنقل قول:
بنده برای مدت بیشتر از چهارده ماه مشترک سرویس vip 4mbps مکس نت بودم که انصافاً خوب بود و حدود دو ماه هم مشترک سرویس نامحدود برنزی بودم که اصلاً خوب نبود و کم فروشی میکردن.نقل قول:
حالا حدود یک ماه هستش که مشترک اولترای مخابرات هستم و خیلی راضی ام. اگر بخوام سرویس vip مکست نت و اولترای مخابرات رو مقایسه کنم به نظر بنده اولترا بهتره. پایدارتر و سریعتر هم هست. مقایسه ام علمی نیست چون دو تا سرویس رو همزمان و با آمار و دیتا مقایسه نمیکنم ولی در کل احساسم اینه که مخابرات سرویس بهتری داره.
دوستای عزیزم،
لطفا اگه کسی میدونه که کدام ISP یا کدام سرویس شرکت صبانت مشکلی با Skype نداره، اینجا به اشتراک بذاره.
من سرویس 128 کیلو دو گیگ در ماه صبانت رو گرفتم و علیرغم سرعت اینترنت بسیار خوبی که داره، در Skype تقریبا نمیشه صحبت کرد. صدا بصورت متناوب هر سی چهل ثانیه یک بار حدود چند ثانیه قطع میشه و عملا اینترنت رو برای من غیر قابل استفاده کرده چون تقریبا تنها استفاده ام ایمیل و Skype هست.
بعضی ها میگن که مشکل از زیرساخت مخابرات هست و همه ISPها مشکل دارند. تازه به خاطر همین مشکل از همارا به صبانت مهاجرت کردم و اینم که باز اینجوریه :(
خواهش میکنم که از تجربیات ارزشمندتون بی نصیبم نذارید. ممنون و متشکر.
بله ارومیه هم از دیروز -چهارشنبه- اختلال وجود داره. فعلا دست نگه دارید!
128 و 256 نامحدود مخابرات سرعت دانلودشون چند هست ؟ و اینکه آیا محدودیت حجمی برای استفاده و دانلود دارن برای هر ماه ( مثل شاتل ) یا نه ؟؟
دوستان هم شبا افت سرعت دارن یا فقط من احساس میکنم سرعتم از 500 اومده شده 100.....:n02:
امشب منم افت سرعت داشتم
اینترنت شبا خاک میخوره
حس دانلود نیس دیگه:n22: