خوب شما چرا از اکانت استفاده نمی کنی که اینترانتو به اینترنت تبدیل کنی بعدش بتونی لینکای خارجی رو هم با سرعت بالا بگیرینقل قول:
Printable View
خوب شما چرا از اکانت استفاده نمی کنی که اینترانتو به اینترنت تبدیل کنی بعدش بتونی لینکای خارجی رو هم با سرعت بالا بگیرینقل قول:
خط عالیه کشش تا 20 مگم داره..ولی چون آسیاتک 10 بیشتر پروفایل نداره فعلا..تماس بگیر بزارن رو 10/512 .:n06:نقل قول:
در ضمن برو تو بخش advanced مودم ( هر مودمی یچیزه ) تنظیمات ADSL یا Advanced ADSL .. نوع adsl رو بزار Annex A/I/J/L/M تا بری رو AnnexM ..الان رو A هستش..M تاثیرش بیشتر رو SNR Upstreame .. ولی کمی رو Downstreamam هم تاثیر میزاره .
بقیه دوستان هم اگر قطعی خطی چیزی دارن این کار رو انجام بدن یکم بهتر شه وضعیت.
سلام دوستان
منم از آسیاتک سرویس دارم میخواستم خواهش کنم اگه لطف کنین با توجه به پارامترهای زیر بفرمایید کیفیت خط چطور هست؟
-----DSL Information-----
DSL Driver Version:A2pD035a.d23f
DSL VPI/VCI:0/35
DSL Status:Up
DSL Mode:ADSL_2plus
DSL UpStream Rate (Kbps):382
DSL DownStream Rate (Kbps):4095
Down Up
DSL Noise Margin (0.1 dB): 101 310
DSL Attenuation (0.1 dB): 430 256
DSL Transmit Power (0.1 dB): 179 124
-----SysInfo Log-----
سلام..خط خیلی وضعش خرابه..اگر فاصله شما تا مخابرات کمه باید پیگیری کنید ببینید نویز چرا انقدر بالاس.نقل قول:
من اینترانت ندارم و اینترنت نامحدود دارم:n10::n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حواست و جمع کن مودمت خاموش روشن نشه :n09:نقل قول:
اره دیگه فقط خدا کنه برف نره:n09:نقل قول:
راستی 7 روز دیگه اکانتم شارژش تمومه.....یه 128 نامحدود رزرف کنم خوبه:n10:تا مودم ریست نشه این سرعته دیگه؟
من که دانلود هام تموم شد ..اگه ماه بعد با این سرعت باشه دیگه شاهانه زندگی میشه
آره دیگه،تا مودم ریست نشه هر چی بگیری همینه :n09: اما کلا" آسیاشت تو مازندران کیفیت جالبی نداره،به نظر من تو مازندران اول پارس آنلاین ، بعدش عصر انتقال ، بعدشم شاتل، آسیاشت پینگشم جالب نسیت و تایم اوت زیاد داره مخصوصا " از 12 ظهر به بعد ، البته عصر انتقال نو مازندران فقط چالوس - نوشهر و بابل سرویس می ده ، پینگو داشه باش :n10:آسیاشت تو خوابشم این پینگو نمی ده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این سرعت چه سرعتی از نامحدوده دوست عزیز؟نقل قول:
باگ آسیاتکمعمولا هیچ وقت افراد طی 1 ماه 3 بار یا 2 بار یه خط رو شارژ نمیکنند و میزارن سر ماه شه و بعدش دوباره رزرف.
اینترنت ایران ریسکه و من عاشق این ریسک هام:n10:
ولی من برای پیدا کردن باگ اسیاتک این کار رو کردم و 3 بار طی 1 ماه تغییر خط و رزرف جدید زدم:n06:.به این شکل بودش 1- 256 نامحدود نقره ای و استفاده حدود 10 روز تقریبا هر روز مودم 1 بار خاموش روشن میشد2- اینترنت محدود 256 6 گیگ درماه (رو 12 مگابیت بسته شد=دانلود منیجر(1.2 مگ!!!) 3 - تغییر به اینترانت 512 (با حجم 40 گیگ در ماه.بعدش با خاموش روشن کردن مودم ..سیستم اسیاتک منو به شکل تصادفی تو رنج آی پی هایی بر اساس دیتا بیس ثبت شده تو خط تلفن من میگذاشت(اکثرا رو 64 بود:n14:)بعدش یه روز ساعت 3 ظهر مودمو ریست کردم رفتش روی خط 256 6 گیگ در ماه و من با کمال تعجب:n09: فقط دانلود میکنم(اینترانتم تبدیل به اینترنت و 12 مگابیت شده:n19::n20:)
محتوای مخفی: ....
:n26: