خاک تو سرشون.جالبه منم وقتی بیس میزنه یکیش خر خر میکنه.مشکل از چیه و تعمیر شدنی هست و کلا ارزش تعمیر داره یا نه؟؟؟نقل قول:
خاک تو سرشون.جالبه منم وقتی بیس میزنه یکیش خر خر میکنه.مشکل از چیه و تعمیر شدنی هست و کلا ارزش تعمیر داره یا نه؟؟؟نقل قول:
اگه پار نشده فقط داخلش پلیسه رفتهنقل قول:
موقع نصب بی دقتی می کنن یه پلیسه کوچیک می ره داخلش خر خر می کنه اگه با دست وفر رو نگه داری خرخر قطع می شه
به راحتی تعمیر می شه من درسش کردم 20 تومان هزینش شد خیلی هم عالی درست شد
اگه مشهدی راهنماییت کنم کجا بری
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
بله دقیقا با نگه داشتن وفر درست میشه.مشهد نیستم.ممنون از وقتی که گذاشتیدنقل قول:
دوست عزیز کاپا باند کیفیتی با کمی قدرت هست ولی کامپ کیفیت فوق العاده ای داره به خاطر کراس اوورش اگه کیفیت برات مهمه کامپ ببندنقل قول:
در مورد 6900 هم مثل کاپا است با قدرت و کیفیت و بیس قوی تا حدود نیاز به ساب نداری ودیگه به سوپر تیوتر نیازی نداری چون خود باند یه خوبشو داره برای داریو کاملش به یه امپ دوکانال قوی مثل 5602 پایونر لازمه اگه 6900 ببندی برای استیچ جلو نه کامپ جوابگو نه باند باید میدرنج ببندی چون 6900 خیلی قوی هست
سلام .
برای بستن سیستم بهتره اول ببینید صدا با کیفیت دوست دارید و حجم مناسب یا صدای بلند و ... ؟!
چون از دیوایس های معمولی هم میشه تا حدودی کیفیت خوبی گرفت با تنظیمات ، ولی خوب باید دید چی راضیت میکنه .
سلام اگر امکان دارد راهنمایی کنید محصولات گلیدن را از کجا میتوان تهیه کرد
بطور مثال یک کامپ 3way
یه پخش 7056 کنوود دارم که میخوام براش یه آمپ و یه جفت باند بگیرم.
نظر خودم رو آمپ 5602 و باند 6900pro هست.
واسه باند بین 6900 و کاپا 11 شک دارم. تفاوت این 2 باند چیه؟
پيش فروشنده هاي پخش و باند ميرم ميگن پخش از هر برندي ميگيري باند هم از اون بگير بنظر شما درسته؟نقل قول:
6965v3 چه تفاوتي با 6965v2 داره ( يا تفاوتي نداره)
آمپ نميخوام اضافه كنم بهترين گزينه همينه؟
نه ربطی نداره .
بله از نظر من همین خوبه ، 6965V2 آمپلی خوره بعدا میتونی آمپ هم ببندی صدات بهتر بشه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سلام دوستان
من تیبا 2 دارم و میخوام روش سیستم ببندم با بودجه 600 - 700 نومن در حد ( پخش - باند - آمپ )
بعضی ها میگن سونی
بعضی ها ام میگن پایونر!
ممنون میشم شما راهنمایی کنین
در ضمن میخوام سیستم نه صدای زیر بهم بده نه صدای بم
یک صدای خوب و با کیفیت و با یک بیس نرم.
با تشکر