پس نگران بن شدن نباشم؟؟؟؟؟؟راستشو بگوهااا:31:نقل قول:
پس نگران بن شدن نباشم؟؟؟؟؟؟راستشو بگوهااا:31:نقل قول:
الان من بازی رو بازی کردم یعنی این بازیه من پچ شدس؟نقل قول:
من الان داشبورد قدیمی رو دارم اگه بازی هایی مثله ac brotherhood و بازی های کینکت که ap 2.5 دارند تو دستگگاه بزارم flag میشم؟
:19:ککککککککککککککممممممممم ممکککککککککککککککنقل قول:
سلام یه سوال دارم
ایکس باکس رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی fable 3 رو تو دستگاه میزارم صفحه سیاه میشه و بعد یه پیغامی مبنی بر اینکه disk unreadable میده و میگه برو به سایت xbox بازهم میگم من دستگاه رو ابدیت نکردم دوستان یه راهنمایی کنند
سلام
شرمنده که این سوال خیلی تکراری رو میپرسم.
من بازی cod جدید که که میذارم فقط آرم Xbox میاد.
برای این بازی باید دستگاه آپدیت بشه؟جریان این که اگه آپدیت بشه نمیشه بازی های کپی رو اجرا کرد چیه؟
بازم میدونم این سوال های من خیلی تکراریه ولی اگه ممکنه به طور مختصر و مفید توضیح بدید.
دوستان استفاده از باطری آلکالاین سونی برای دسته XBOX بده یا نه؟
ممنون اگه راهنمایی کنین
cod جدید بازی اپدیت جدید نمیخواد احتمالا دیسکت مشکل داره از منم اینجوری بود دیسک جدید گرفتم
ac جدیده دارای کد امنیتی ap 2.5 هستش که بعضی جا ها با پچ کردنش می تونن روی درایور های هیتاچی و سامسونگ بازی کنن که برای بازی باید داشبورد اپدیت بشه که اگه بازی های جدیدو روش اجرا کنی که نمیشه flag میشیدنقل قول:
پس بهتره که صبر کنید تا lt+ بیاد .
سلامنقل قول:
نه عزيز مشكلي نداره
اتفاقا جزو بهترين دوام هاست
یه تجربه:
کسی که ایکس باکس می خره می تونه تا آخر از باطری آلکالاین استفاده کنه همیشه هم یه جفت زاپاس داشته باشه دیگه حرف نداره من از وقتی ایکس باکس خریدم قضیه دسته و شارژ و ایناش تا الان برام 28 تومن آب خورده با این حال باز هم نا راضی هستم وقتی تازه خریدم ناشیانه عمل کردم و کابل تکی اتصال رو 15 تومن قالب کرد طرف بهم... 8 تومنه قیمتش... 7 تومن اضافه گوشمو برید بی انصاف... بعدش رفتم از این پک ها که یه کابل + باطری قابل شاژ آماده داره خریدم باید بگم کابلش کم مونده بود کل دسته بازیمو به ... بده وقتی وصل کردم رفت موند توش و در نیومد نزدیک 45 دیقه باهاش ور رفتم تا تونستم در بیارم حالا هم باطری های قابل شارژش فاسد شده و بیشت تر از 2 ساعت شارژ نگه نمی داره. من با 28 تومن فکر کنید چند جفت باطری آلکالاین می تونستم بخرم این هم حساب کنید که باطری آلکالین من که رو دسته بود بعد 2 ماه تازه داره تموم میشه... پس اگه ایکس باکس خریدید یا دارید فقط باطری آلکالاین استفاده کنید. خرج اضافی رو من کردم جز ضرر چیزی ندیدم