از statistics مودم یا همون اطلاعات SNR میشه یه عکس بزارید اینجا ؟نقل قول:
پینگ 10.201.32.163 هم همینطور.
Printable View
از statistics مودم یا همون اطلاعات SNR میشه یه عکس بزارید اینجا ؟نقل قول:
پینگ 10.201.32.163 هم همینطور.
این که خط وضعش خرابه به کنار..ولی پینگ با خود آسیاتک خوبه..احتمالا زیرساخت مسیر اون رنج آی پی که شما داری رو جایی گذاشته که ترافیکش بالاس..کاری از دست آسیاتک هم ساخته نیست در این زمینه..من الان تو یکی از شهرستانای آدر بایجان شرقی مسافرت اومدم و پینگم با 8.8.8.8 250 هستش رو آسیاتک..درحالی که 3 روز پیش 130 بود..اگه مشکل شما فقط با پینگ هست صبور باشید..چون واقعا هیچ کاری از دست شرکت ها بر نمیاد و اگه جایی پینگ بالا میره بدونید چند هزار نفر دیگه هم مثل شما پینگاشون زیاد میشه..اینارو گفتم نه اینکه طرفداری از آسیاتک کنم.. چون بنده مسئول نصب تجهیزات adsl و لینک های بی سیم یکی از Isp های کوچکتر تو تهرانم و در جریان این مسائل هستم و در روز میبینیم که چندین نفر تماس میگیرن و از ما شاکی میشن که چرا سرعت ها افت کرده یا پینگا بالاس که 95% از طرف زیرساخت هستش..همش هم بخاطر اینه که چند تا از لینک های زیرساخت قطعی شدید دارن که فعلا معلوم نیست کی درست بشه.نقل قول:
با سپاس :n16:
من 8 ساله مشترک اسیاتکم دیگه تو این چند سال میدونم پینگش چقدر داغونه و از خیلیا هم شنیدم که بدترین پینگ اسیاتک داره ... تو هفته یکی دوروز خوبه بقیه روزا افتضاحه . فقط بلدن گرون کنن ولی دریغ از یه درصد بهبود کیفیتنقل قول:
این پینگ داغون هم الان 6-7 ماه هست قبلش بهتر بود . اگرم خوب نبود یکی دوبار دیسی میکردیم پینگ بهتر میشد الان این روش هم جواب نمیده
همین دیشب که این پینگ من بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون دقیقه من گفتم یکی از کاربرای پارس انلاین پینگ بگیره این بود نتیجش:
کلا این چند وقت زیاد صبر کردیم بلکه یا سرویس ها ارزون تر شه یا پینگش بهتر شه ولی همه چی 180 درجه بر عکس اتفاق افتاد دیگه عطایش رو به لقایش میبخشیم :دی
دوستان اگه اینترانت بگیرم و با تبدیل انو به اینترنت تبدیل کنم میشه وارد سرور های خارجی بشم ؟ کسی امتحان کرده؟
من شاشیدم تو اسیاتک هر کس بگه اسیانک خوبه از خودشونه شک نداشته باشین عوضیا پینگ با تهران ۵۰۰ میده میگن نورماله
دوستان این سرویس های اینترانت محدود که به تازگی آسیاتک اضافه کرده تا الان کسی تونسته بخره یا تمدید بکنه
اصلا شما دسترسی دارید بهشون تو پنلتون
مخابراتت باید خوب باشه وگرنه مال منو ببین!!!!!!!!!!نقل قول:
اینترانت ریسکه و من عاشق این ریسک هام:n09::n10:نقل قول:
چون طرفتار نداره و نظارت برش سبکتر هستش..عدم مانیتورینگ و عدم رفع باگ=