نمیدونم خودم نگرفتم نمیدونم. دوستان داشتن میگفتن 1 مگ 130 و دومگ 160 حالا دقیقش رو دوستان دیگه که دارن خودشون بگن.نقل قول:
شب ها هم کلا نوسان داره یه لحظه 100 هست یه لحظه 20 !!
Printable View
نمیدونم خودم نگرفتم نمیدونم. دوستان داشتن میگفتن 1 مگ 130 و دومگ 160 حالا دقیقش رو دوستان دیگه که دارن خودشون بگن.نقل قول:
شب ها هم کلا نوسان داره یه لحظه 100 هست یه لحظه 20 !!
البته بگم بعضی وقتا اینجوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n04:
البته بیشتر از 5 6 دقیقه دووم نمیاره دوباره بر میگرده رو همون 16 :n21:
lجالب اینجائه که مثلا یه سرویسی مثل 128نامحدود الان 5ساله که من دارم قیمتش کماکان 15تا16 میچرخه! پس این همه جناب وزیر میاد میگه قراره رایگان بشه چی؟ آخه 28هزار تومن واسه سرعت 32؟! ظلمه به خدا! سرویسای محدود هم که تا پلک میزنی حجمتون میپره!:n27:
نه آشنای اول نیست.یه شرکتهنقل قول:
سرعت 2 مگت تو روزا و تو ساعات رایگان چنده؟نقل قول:
سرویس دیگه ای هم داشتی از آشنا؟ اگه آره سرعتت چند بود؟!
سلام
دوستانی که از اندیشه اومدن آشنای اول جریانشون چی بوده؟
خودشون خواستن یا زوری بوده؟
الان سه چهار روزه آشنای اول داغونه
هم سرعتش که نصف شده
هم پشتیبانی
زنگ زدم 2020 می گه نوبت شما در صف 40 می باشد، از صبر و شکیبایی شما متشکریم!!!!! کتک می خوان به خدا، کدوم صبر و شکیبایی؟؟؟ :n24:
رفتم فرهنگ حضوری صحبت کنم گفتن یک مقدار باهاشون راه بیایم همه چی درست می شه (فعلا که یه ساله دارم باهاشون راه میام)
می گن الان کاربرای اندیشه اومدن یک مقدار اینجوری شده [دقیق متوجه نشدم گفت 23 هزار تا یوزر از اندیشه اومدن یا کلا 23 هزارتا یوزر دارن]
خوب اگه نمی تونید خوب سرویس بدید مجبورید یوزر اضافه کنید؟
مثل خیلی جاهای دیگه بگید پورت نداریم!
بچه ها کسی می دونه چطور می شه گیگ اضافه خرید؟
داداش میشه سرویست (به همراه حجم) - و سرعت دانلودت رو بگی!نقل قول:
256نقل قول:
4گیگ
1ساله
سرعت دانلود اوایل تو شب 30 و روز 130 بود (اون موقع که اینترنت مخابرات دست ضحی بود)
بعد که شد آشنای اول سرعت اومد 70-80 تو شب و روز (تو ساعت رایگان 1.3 تا 1.5 گیگ می شد دانلود کرد اکثرا همون 1.4 گیگ)
الان شده 20-35 تو شب و روز (تو ساعت رایگان به زور 670 مگ می شه دانلود کرد)
همه سرعتشون اینجوری داغون شده یا فقط مال من اینجوریه؟
دیگه دارم کلافه میشم
سه تا سایت صبح باز کردم 60 مگ از شارژم برد یه مشت بیسوادم نشستن اونجا هیچی حالیشون نیست
الان دارم تایپ میکنم میترسم شارژم صفر شه
دیشبم 500 مگ الکی رفت رایگان شبو صبح از دماغم میارن
سرویس 2 مگ آشنای اول
ساعت دانلودم گذاشتم از 1:06 الی 6:55
وایییییییی شنبه منم برای اولین بار باید اشنای اول تمدید کنم :n03:
منم از شنبه هر پیجی باز کنم کلی از حجمم میره :n28: لعنت به این نت 48 ساعت دیگه نامحدود دارم :n28: