سلام
دوستان با 300 تومن میشه باند و پخش خرید یا نه بیخیال بشیم؟
اگر هست پبشنهاد بدید
سلام
دوستان با 300 تومن میشه باند و پخش خرید یا نه بیخیال بشیم؟
اگر هست پبشنهاد بدید
Kenwood KMM-U11R پخش (قیمت حدود 150 ) باند هم pioneer 6965 v2 ya v3 (قیمت هم حدود 200 ) باند ارزونتر هم هست ولی ارزشش رو داره پنجاه تومن بیشتر بدی همین باند رو بگیری پخش هم مارک های چینی هستن که ارزون تر باشه ولی کیفیت خوبی ندارند اگر بتونید کمی بودجه رو بیشتر کنید میتونید پخش بهتری هم انتخاب کنید این پخش که گفتم CD نمیخورهنقل قول:
این پخش مفت گرونه ! تنظیماتو ذخیره نمیکنه ! هر دفعه پنل بر میداری تنظیماتش ریست میشه ! PIONEER X175UI خیلی بهتره قیمتشم همینه !نقل قول:
سلام دوستان.عید همگی مبارک.نظرتون رو در مورد 2 مدل ساب گلیدن sqx extreme و ایمیج idq میخاستم.لطفا یه مقایسه انجام بدین.هدف هم 70% کیک 30% لو.تشکر.
سلامنقل قول:
فرا رسید عید سعید باستانی نوروز رو به تک تک شما دوستان خوبم تبریک عرض میکنم. از خداوند منان برای همگیتون سالی پر بار همراه با سلامتی،تندرستی،جیب پر پول و در نهایت سیستمهای عالی و با کیفیت آرزو میکنم.:n02::n16::n08::n12:
من صدای هیچ کدوم از سابهای ایمیج رو نشنیدم اما گلیدن SQX 12 EX رو شنیدم.همه چیز رو با هم داره این ساب.قدت کیک بیس قوی دقت بالا ویبره کافی واقعا اگر من ساب زیرو پرو نگرفته بودم بدون شک این ساب انتخابم بود.
من هنوز v3 رو ندیدم.باید سوال کنم از بچه ها ببینم چیکارس:n02:نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من هم X400 باید بهتر باشه.سریه uتازه وارده و باید یه مدت بگذره تا نتیجه خودش رو نشون بده.
ممنون از شما و سال نو رو هم به شما تبریک میگم.سال خوبی داشته باشین.نقل قول:
من این پخش x400 رو گرفتم یه جفت 718 ex هم از ۵ سال پیش دارم میخوام فعلا یه امپلی ببندم که بعدا پول دستم اومد یه ساب هم ببندم.چون بیس رو دوست دارم.
نظر شما چیه امپلی دو کانال ببندم که واس ساب یکی جدا ببندم یا ۴ کانال ؟چه مارکی خوبه
دوستانی که بین 6975v2 و v3 موندن عرض کنم دقیقا مشابه هم هستن فقط پالونشون عوض شده یه تغییر ظاهر جزیی صدا همون صدا :n27:
دوستان یکی سوال منو جواب میده بی زحمتنقل قول:
اگر بخوام یه سیستم ساده بدون آمپ ، فقط اسپیکر و پخش ببندم زیر 400 تومن چیز مناسبی دستگیرم میشه؟
تفکیک صدا و بیس نرم و با کیفیت برام اولویت داره. پخش هم فقط در حدی باشه که فلش بخوره با قابلیت تعویض فولدر.
ماشین هم پراید 111 هست.
سلام یکی از دوستان میخواد باند های فابریک ماشینش ( پژو405) رو عوض کنه ( هم جلو و هم عقب (نمیخواد برش بزنه) ) چه باند هایی رو پیشنهاد میدید ؟ وسایز باندهای فابریک خود ماشین چند است؟ واینکه بین صدای باند گرد و باند بیضی برای عقب چقدر تفاوت وجود داره ؟