تو این چند سال که مشکلی نبود ئهو از دیروز اینطور شدنقل قول:
خط جداست
Printable View
تو این چند سال که مشکلی نبود ئهو از دیروز اینطور شدنقل قول:
خط جداست
وصل کردم
فرقی نکرد
:sq_10:
محل سکونتتون رو اسرائیل انتخاب کردین اما اگه احیانا تو خوزستان یا بوشهر هستین مشکل مربوط به مخابراته.نقل قول:
به هر حال آخرین راه همون تماس با مخابرات منطقس.وقتی اسپلیتر رو وصل کنید و مشکل پا بر جا باشه مخابرات وظیفه داره وضعیت خط شما رو بررسی کنه.
دزدی و همیننقل قول:
دوستان چرا عکس های سایت هایی مثل imdb بانمی شود؟
از پارس بهم پیامک دادن بمناسبت روز حافظ یک گیگ ترافیک رایگان به حساب شما اضافه شد .جالب اینجاست که من 128 نامحدود دارم و چیزی هم بما نماسید.گیجن اینا چقدر....:sq_22:
چندروز پیش هم ایمیل زدن مرکز شما در ساعت 10 قطع میشه تا دو ساعت ولی قطع نشد :sq_25:
از چه شماره ای پیامکا رو میفرستن براتون؟نقل قول:
تولد امام رضا که بود هیچی ندادن حالا برا روز حافظ که دیگه جای خود داره.
با سلام خود مودم اسپیلتر داشت ولی گاهی گه گوشی تلفن رو برمیدارم باز دی سی یمیشه مشکل از چیه؟نقل قول:
وقتی اسپلیتر داره نباید دیسکانکت بشه و در واقع اگه دیسکانکت بشه نشون میده که مشکل داره.یکی از مهمترین کارای اسپلیتر همینه که دیگه با تماس تلفنی هیچ دیسکانکتی اتفاق نمیفته.نقل قول:
این نکته رو یادتون نره که فقط وجود اسپلیتر کافی نیست و شما باید درست ازش استفاده کنید.یه اسپلیتر معمولی یه ورودی و دو تا خروجی داره.تو قسمت ورودی سیم مخابرات که وارد خونه شده بهش وصل میشه و در قسمت خروجی دو تا سیم خارج میشه که یکیش به تلفن وصل میشه و اون یکی هم به مودم ADSL.یه اشتباه که خیلی رایجه و خودم هم اوایل کارم با ADSL مرتکب شدم اینه که خیلی ها سیم مربوط به مودم را به اسپلیتر وصل میکنن اما یادشون میره که سیم تلفن هم باید از اسپلیتر خروجی بگیره.
تست سرعت اینترنت پرسرعت 128 شبانه پارس انلاین:sq_14:
سرعت از قرار داد هم پایین تره اونوقت شرکت از فناوری برست مرست حرف میزنه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]