دیروز زنگ زدم پشتیبانی مبین نت.
از اونوقت به بعد اصلا قطعی نداشتم.فقط یه کم حتما باید بهشون تشر میزدم.
مملکت رو هواست.
Printable View
دیروز زنگ زدم پشتیبانی مبین نت.
از اونوقت به بعد اصلا قطعی نداشتم.فقط یه کم حتما باید بهشون تشر میزدم.
مملکت رو هواست.
منم کیفیت سیگنال شدیدا افت کرده ... معلوم نیست این چ تعمیراتی یا ب قول خودشون گسترش شبکه ای هست که اینجوری گند می زنند به همه چی !نقل قول:
همه ی اینا عمدیه ..
نقل قول:
نمیدونم شما چرا اصرار دارید مقوله ای بهاین سادگی رو رو بپیچونید, خیلی ساده است مسئلهاین شرکت, خیلی راحت داره سر کاربراش روکلاه میذاره شما هم به راحتی دارید ازش دفاع میکنید که خودش جای بحث داره ...یه سوال از شما دارم بنظر شما قطع خدمات در هر ساعت از شبانه روز مجازاست یا غیر مجاز؟
در ضمن من که تا حالا با مبیننت برای تمدیدقرارداد شفاهی صحبتب نکردم وقتی اونجا نوشته 2 الی 8 صبح رایگان یعنی مکتوب شده و جزءطرحی است که پیشنهاد شده سعی کنید معنی لغوی کلماتی که بکار میبرید بدونید .
منم فکر میکنم پولی که ما میدیم برای استفاده از خدمات در کل 24 ساعت هست و مبین نت این حق رو نداره چون شبانه رایگان داره بگه هروقت بخوام قطع میکنم.این که شبانه رایگانه خودش یه قضیه هست و این که مثلا منی که طرح 512 ماهانه دارم برای 24 ساعت هر روز این طرح رو برداشتم و شرکت موظف هست به من خدمات بده حتی 4 صبح!!!نقل قول:
نقل قول:
آیا لازم هست که بعد دو شب بیدار بشیم و مودم رو به برق بزنم که (مودم bm632)که عمل دانلود انجام بشه یا همین که با idm تنظیم بشه واسه دانلود کفایت می کنه ؟
این دیگه چیه
آخه من به این مبین دزد چی بگم.ماهی 40 تومن پول میدم اینم سرویسی که میگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشکالی نداره مودمو 24 ساعاته روشن بزاریدنقل قول:
فقط لازمه ساعت دانلود منجر رو تنظیم کنید قبلش ساعت کامپیوتر رو با سایت time.ir یکی کنید همین
نقل قول:
چند وقته همچین پینگی دارید ؟
اگه دائم روشن باشه موقع دانلود رایگان شبانه از حجم ترافیک اینترنتم کم نمیشه؟ این قضیه تو مودم bm632 همینطوره؟نقل قول:
همچنیننقل قول:
نقل قول:
مجاز نیست عزیز دلم ولی برای چندصدمین بار این موضوع اصلا ربطی به بحث من نداره
من دارم در مورد دانلود شبانه رایگان که بارها در جواب پست های شما عبارتش رو بولد کردم صحبت میکنم نمی دونم شماره چشم شما چنده؟
قطع بودن اینترنت در هر ساعتی که مسلم و مشخص هست که غیر قانونی هست وباید جبران بشه ولی تا الان کدوم شرکت این کار رو کرده که شما از مبین نت این توقع رو دارید:n09:
نقل قول:کجا نوشته میشه به من نشون بدید؟نقل قول:
من کجا دفاع کردم؟!!!نقل قول:
فقط دارم چشمتون رو به واقعیت های این شرکت کلاه بردار باز میکنم تا بدونیددغل بازی و بازی با کلمات این شرکت تا به کجاست.
مواظب حرف زدنتون هم باشید من فقط بالای 900 تا از پست هام تو تاپیک مین نت هست اونوقت شما میخواید به من انگ طرفدار مبین نت بودن رو بزنید و بگید جابی بحث داره
:n08: اگه حوصله دارید می تونید یه نگاه خلاصه بهشون بندازید
انگ زدن جواب نشد حالا چه حق با شما باشه چه با من