آرت 3 دارم منم چند وقتی بود سرعتم افتضاح شده بود (رو 0 دانلود میکردم!)
ولی الان 3 4 روزه سرعت کاملا روی 130 هست. مودم هم ریست میشه یه ip دیگه میده بازم روی 130 دانلود دارم
:8:
قضیه چیه؟ شاتل دوباره میخواد چه غلطی بکنه؟
Printable View
آرت 3 دارم منم چند وقتی بود سرعتم افتضاح شده بود (رو 0 دانلود میکردم!)
ولی الان 3 4 روزه سرعت کاملا روی 130 هست. مودم هم ریست میشه یه ip دیگه میده بازم روی 130 دانلود دارم
:8:
قضیه چیه؟ شاتل دوباره میخواد چه غلطی بکنه؟
من هم با آرت 1 رو 130 دانلود میکنم جریان چیه ؟؟؟ تا کی همین جوری میمونه چون اول خرداد باید تمدید قرارداد کنک اگه همین جور میمونه نرم سراغ اکو
سلام
من اكو 512 دارم و 1 هفته است كه شبها سرعت روي 4 و 5 و 0 است ديشب با پشتيباني چت كرذم ميگه مخابرات مشكل داره صبر نماييد.....بهش ميگم چطور روزها سرعتم 70 است ولي شبها روي 2 ؟ميگه ديتاي مخابرات مشكل داره....گفتم لااقل يه دليل قانع كننده تر بيار مثل اينكه فقط همين يه جمله رو يادت دادن شب خوش خوب بخوابي چون فكر ميكنم همين يه كارو بلدي...تا صبح هم 180 مگ دانلود داشتم.
يادش به خير اون زماني كه به مشتركين ارزش قايل بودن و زنگ ميزدند به همراهم و 10 دقيقه وقت ميزاشتند تا مشكل برطرف بشه....الان زورش مياد جواب نوشتاري بده واسه هر جمله تكراري 10 دقيقه بايد معطل بشي:41:
اگه از پارس بگيرم اين مودم فعلي رو ساپورت ميكنه؟؟؟يا باز بايد مودم بخرم؟؟؟و آيا در پارس شبها رايگانه؟
BILLION wireless
آخ دمت گرم . داغ دلمونو تازه کردینقل قول:
آقا من دیشب یه حرکت جالب زدم یه نتیجه جالبم گرفتم.
حدود 1گیگ لینک از فایل فلایر دارم تو دانلود منیجر . من الان حدود 3 ساله از downoad manager استفاده میکنم . قبلش نزدیک 1 سال orbit downloader استفاده میکردم و قبلشم یه 2 سالی flash get . هر شه تاشو خوبن .
حالا میگید به ما چه؟!
اینکه میدونم دانلود منیجر از همشون بهتره . من اون یه گیگ فابلو الان حدود 2 هفته است اصلا نتونستم دانلود کنم چون کلا سرعتم رو 0 هست . دیشب فایل شماره 1 رو از رو download manager استارت کردم بازم 0 بود . بعد رفتم و همزمان رو orbit که تازه گیا نصب کردم همون فایلو استارت کردم . جالب این که اوربیت شرو به دانلود کرد با سرعت 25 تا 30 ولی دانلود منیجر همچنان 0 بود . در صورتی که دانلود منیجر همون فایلو صبح که استارت کردم شرو به دانلود کرد با سرعت 50 تا 60 .
بالا خره دیشب 300 مگ دانلود کردم به این طریق .
حالا نظر شما چیه؟
به به دوستان شاتلی
شاتل امروز جوگیر شده؟؟؟:18:
تاحالا همچین وضیعیتی نداشتم خیلی کم اتفاق میفتاد اینجوری شه اما الان دارم از اکثر سایت ها با 120 دان میکنم حتی مدیا فایر و رپید!!!
خدا کنه همینجوری بمونه،خیلی حال میده آخه:27:
من که میدونم همچین که پست ارسال شه چشم میخوره میاد رو 20:13:جنبه هم نداره ازش تعریف نکنید
آقا هیچ کس مشکل قطعی نداره ؟؟؟ من روزی چند بار send و receive ام قطع میشه ... میگن مودمت مشکل داره ... برو zyxel بخر
آپدیتش کن شاید درست شهنقل قول:
دیشب از 2 تا سایت مختلف میخواستم فیلم و موزیک دانلود کنم سرعت دانلود هر کدوم در حد دیال آپ بود اما الان که میذارم برا دانلود با حداکثر سرعت دانلود میکنه(اکو512). با این اوضاع بد منم به فکر ترک شاتل هستم.
بچه ها شما میتونید تو سایت فارسی سابتایتل برید؟
پشتیبانی شاتل بهتر بود حداقل جوابتو میدن ! بیا پارس زنگ بزن پشتیبانی اگه تا نوبتت نشه از صف شوتت نکنن ! (بیشتر شهرستانیها رو) و اگه جوابتو هر مشکلی داشته باشی یه راه حل دارن !نقل قول:
اگه مودمت رو ppoe باشه میگن بزارش رو پل با کانکشن وصل شو اگه با کانکشن باشی میگن مودمتو بزار اتومات ! همین بعدشم اگه بگی امتحان کردی این کارو و مشکل برطرف نمیشه گوشیتو قطع می کنن. خلاصه اگه فکر میکنی پارس پشتیبانی داره سخت در اشتباهی اومدی اینور به روح پدر پشتیبانای شاتل صلوات میفرستی. حداقل همه جره هم با تلفن هم با چت تا آخرین دقیقه اگرچه دیر جواب میدادن. و کم نمیوردن گوشیرو قطع کنن یا اصلا شبا جواب شهرستانیارو ندن. همون چتش به تمام پشتیبانی پارس میرزید.
پارس یه مشکل دیگم داره اینکه زیاد ارور tcp میبینی تو سایتا که اصلا شاتل این مشکلو نداشت.
میای میبینی حالا :41:.