دوست عزیز چیزهای جدید ازتون شنیدم که تابحال نمیدونستم.
- مثلاً میگید با اینکه مبیننت با من قرارداد ۲۴ ساعته حجمی بسته اما من حق ندارم شبها مصرف کنم و مبیننت منت سر من و کاربران گذاشته بهمون اینترنت شبانه میده. یعنی کاری برخلاف قرارداد. اینکه اینترنت شبانه مجانی هست یا نه رو من باهاش کاری ندارم هر چند که جزء بندهای قراداد رسمی هست و نمیشه زد زیرش. مهم وصل بودن شبانهروزی هست. اگه شما قانون خلاف اون رو بصورت آنلاین سراغ دارین که ممنون میشم یه نسخه از اون رو معرفی کنید.
- میگید حق شکایت نداریم درصورتی که توی خود سایت مبینںت چپ و راست یه نسخه از قراردادی رو گذاشته که طبق اون اگه از حجمی بیشتر یا زمانی بیشتر قطعی و سرعت کم داشته باشیم، حق قانونی کاربر هست که شکایت کنه. یعنی این حق رو نه مبیننت با منت که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به کاربران میده. البته اگه کسی شکایت نمیکنه یا شکایتها توی بوروکراسی اداری از بین میرن یه بحث دیگهاس که ربطی به صحبت شما که میگه "نمیتونیم" نداره.
- در مورد شرکت هم که میگید فراموش میکنید که اول کار مجوز اینترنت سرعت بالا به هیات علمی و دانشگاهیها میدادن و بعد شرکتها اضافه شده. خوب یه دانشگاهی میتونه شب جمعه هم پای کامپیوتر و اینترنت بشینه و مجوز رسمی و قانونی و غیره و غیره و غیره رو هم داره و کسی نمیتونه بهش ایراد بگیره که به چه علت شب جمعه اومده پای اینترنت.
- برای مورد تعمیرات خوب روزهای عادی هفته که مشتری کمتری آنلاین هست و به خاطر ساعت کاری مجوزدارها زودتر میخوابن، میتونن کار رو انجام بدن. گفتم مجوزدارها که عنوان نکنید اینترنت خونگی رو توی برنامهریزی تعمیرات حساب نمیکنن و فقط شرکتیها منظور میشن.
در کل هنوزم هم میگم انتخاب شبهای تعطیل برای انجام اینجور قطعیها، به ضرر کاربران هست و کاری به منفعتش برای ذینفعان مبیننت ندارم.