فلیکر از فیلتر در امده ... فعلا.
Printable View
فلیکر از فیلتر در امده ... فعلا.
در برنامه توسعه 100 ساله اول که هیچ کلا از لیست خارج میشیم :46:نقل قول:
درود
من یک سئوال داشتم.میخواستم ببینم شاتل سرویسهای 64 نامحدودشو روی چه سرعتی تنظیم میکنه؟؟؟مثلا 256 رو روی 1مگ تنظیم میکنه.384 را روی 1 مگ.128 را روی 550.
البته به جز 64 بقیه رو آرت منظورم بود.
خواهش میکنم بگید میخوام ببینم توی مودم چند ست میکنه سرعت 64 را؟
مرسی از عزیزان.
96 بوده الان نمیدونم ولی بعید میدونم بیشترش کرده باشن. متوسط 10 دانلود میکنی.نقل قول:
یعنی مثل بقیه سرویسها روی 1مگ تنظیم نمیکنه؟؟؟!!!
آرت 4 را چطور؟؟روی چند تنظیم میکنه؟
آقا ما هم کندیم از شاتل :20:
پیش به سوی پارس آنلاین
میگن اونجا وقتی زنگ بزنی پشتیبانی درست جواب میدن اگه سرعت هارو کم کرده باشن راستو حسینی میگن کم کردیم
یه سری جواب از پیش تعیین شذه به آدم نمیدن ( ترافیک بالاست یا سرور رپیدشیر معنبر نیست :27: )
سرعتشم که دوستمون گفت 160 هم روز هم شب
دیگه مسخرشو در اوردن
دارم با 2 دانلود میکنم
این ای دی اس ال یا دایل آپ ؟
والا پوله ای دی اس الو از ما گرفتن !!!!!
آره بابا منم دیشب با یکیشون صحبت کردم یارو گفت الان درستش میکنم که بعد از 4 -5 دقیقه سرعتم رفت رو حدود 45 که 90 مگ دانلود کردم بعد قطع شد و دوباره 0 کیلو بایت شد . خوب این کاملا مشخصه دیگه...:41:نقل قول:
خیلی جالبه من از سر شب کانکت بودم از ساعت 1:01 شروع کردم به دانلود سرعت عالی بود،ساعت 1:04 خودبخود دیسکانکت شد الان که وصل شدم سرعت اومده رو صفر، این مشخص میکنه این قضیه کاملا عمدیه و پائین بودن سرعت بخاطر شلوغی دروغ محضه.
خب منم چندين بار گفتم كه يوزر و پسورد رو روي مودم كانفيگ كنيد ،چند بار قطع و وصل كنيد تا سرعت بره بالا ،اگه رفت همونو نگه داريدنقل قول:
من الان 3 شبه آي پي كه باهاش وصلم ، تغييري نكرده و سرعت بالاست
نميدونم چرا اين شركت دوست داره به كاربراش آزار برسونه
به هر حال هر چقدر ترافيك شبكه بالا باشه ،نبايد سرعت به 1 كيلو يا 0 كيلو برسه!
قضيه عمدي بنظر مياد!
احتمالا پشتيبانيش هم اينو ميدونن ،چون لحنشون يكمي عوض شده!
فعلا با همين روشا سر ميكنيم ،دوره بعد انشاا... شاتل را ترك ميگوييم
اقا من سرویس سه ماهه گرفتم الان یک ماه نیمش رفته اگه بخوام تغییرش بدم و رانژه رو خطم برداشته بشه میشه زود برش داشت مثلا یکی دو روزه
من حدود 3 ماهه که موقع ظهر تا غروب افت سرعت پیدا می کنم شدید یعنی سرعت دانلودم از 4 یا 5 بالاتر نمیره
از ART4 استفاده می کنم
زنگ میزنم میگن ترافیک مرکز بالاست!! سه ماهه که پیگیرم ولی جواب نمیدن
بدبختی هم اینه که تو شهر ما فقط شاتل اینترنت پرسرعت میده