نقل قول:
توصیه میکنم همیشه شخصا (حضوری) از مغازه یا فروشگاه خرید کنید تا با همچین مشکلاتی بر نخورید:10:
یا حق:11:
نقل قول:
توصیه میکنم همیشه شخصا (حضوری) از مغازه یا فروشگاه خرید کنید تا با همچین مشکلاتی بر نخورید:10:
یا حق:11:
من مجبور شدم آپدیت کنم اهل لایو هم نیستم که بترسم از بن شدن ولی بعد از آپدیت جالب بود که گیمها همشون رو باز کرد حتی fable3 :5:
دوستان این قضییه ac brother hood چیه؟
نمیشه بازی کرد.
نقل قول:
دوست عزیز شما از سایت خاصی لینک می گیرید برای دانلود بازی یا تورنت استفاده میکنید؟
میگم ارزش داره دانلود بازی با این حجمش...مگه همین بازیهایی که تو بازار میدن( 1500 تومن هر dvd) مشکلی داره؟ مثل بازیهای ps2 که دستکاری شده نیست خدایی نکرده؟!!:31:
و یک سوال دیگه: این اسلیم رو چند خریدین و بجز کنسول چه قطعات و کابلهایی داخلش بود؟؟
ممنون!:20:
به نقل از سایت فروشگاه بازی که تو رشت ازشون خرید میکنم و مطمئن هستش:نقل قول:
بازی روی داشبوردهای قدیمی و جدید تست شد متاسفانه قابل اجرا نیست ، همچنین بازی با ویو سه پچ شد ولی باز هم اجرا نشد. اینطور به نظر میرسه که برای اجرای این بازی باید تا انتشار فریمور LT PLUS صبر کنیم. فعلا فقط میتونید دیسک بازی رو داشته باشید و منتظر اخبار جدید در این خصوص باشید...
اگه آدرسشو خواستی خصوصی بهم بگو
به قول دااشمون یه خازن هم با هم فرق ندارننقل قول:
شما اصلا ارکید و الایت رو دیدی؟:31:
سلام
کینت الان پیدا میشه تهران ؟کجا ؟چند هست ؟
میخواستم بدونم اگه الان کینت بگیرم ، میتونم وصلش کنم و بازی هایی مثل Dance Central یا kinect sports به صورت کپی بازی کنم ؟
داشبورد دستگاهم قدیمی هست.
خود دستگاه هم مدل Premium
ببخشید اگه سوالم تکراری هست
سلام. امروز که ندیدم جایی داشته باشه. ولی میگن ۲۸۰ هست.نقل قول:
سلام
کینت الان پیدا میشه تهران ؟کجا ؟چند هست ؟
میخواستم بدونم اگه الان کینت بگیرم ، میتونم وصلش کنم و بازی هایی مثل Dance Central یا kinect sports به صورت کپی بازی کنم ؟
داشبورد دستگاهم قدیمی هست.
خود دستگاه هم مدل Premium
ببخشید اگه سوالم تکراری هست
در مورد بازی ها نمیدونم. ولی حتما باید داشبورد اپدیت باشه.
سلام. یا الایت بخرید با اسلیم ۲۵۰ گیگ.نقل قول:
دوستان دیگه از این روز هاس که پولم واسه الایت یا اسلیم جور بشه(قبلا می خواستم آرکاد بخرم)
به نظرتون الایت بخرم یا اسلیم 4 گیگ؟
کدوم بهتره؟
پس نمیشه چون اگه داشبورد رو آپدیت کنم که نمیزاره بازی کپی اجرا کنم.
این LT + معلوم نیست کی میاد ؟
نقل قول:
سلام برادر:20: از لینک مستقیم دانلود میکنم... با سرعت 14مگ:31: کی حال داره بره بیرون؟:27:
بازی ها هم دستکاری شده نیست...
قیمت کنسولXbx360 Slim 250Gb تومن...
لوازمش هم کامل بودیه دسته مخصوص سری اسلیم و آداپتور و هدست و ....
فقط نمیدونم چرا وقتی داشتم COD Black Ops رو بازی میکردم توی یه مرحله تا میرسیدم به یه نقطه صدای بازی کلا قطع میشد.. حتی وقتی میومدم توی داشبورد هم صدا نداشتم تا وقتی که ریستارت کنم.... (چند سری هم بازی رو از همون مرحله آوردم تا میرسیدم به همون ناحیه صدا میپرید)
اون مرحله بازی باگ داره؟؟؟ چون دقیقه بعد از اون مرحله دیگه همچین چیزی اتفاق نیوفتاد..