اره منم شنیدم که یه سرویس مخصوص پزشکان و دانشجویان هستش که فکر کنم فقط تو تهران ارائش میدن ! البته چون قیمتی که من شنیدم برای همچین سرویسی خیلی خیلی کم بود ، پس به همین راحتی ها هم نمیشه گرفتش !نقل قول:
Printable View
اره منم شنیدم که یه سرویس مخصوص پزشکان و دانشجویان هستش که فکر کنم فقط تو تهران ارائش میدن ! البته چون قیمتی که من شنیدم برای همچین سرویسی خیلی خیلی کم بود ، پس به همین راحتی ها هم نمیشه گرفتش !نقل قول:
نه نمیده!نقل قول:
2 مگ فقط نامحدوده!
نمیده ها! فامیل دور سایتشو نگاع کن تو تمدید قرارداد فقط نوشته 2مگ با ترافیک نامحدود!نقل قول:
دوستان هر کی با س ا ک س مشکل داره باید از ایپی هایی استفاده کنه که پرتش 443 باشه.من خودم تست کردم جواب داد
نه عزیز من برای شبانه هم یک حجم خاصی در نظر گرفته شده هست !نقل قول:
من نمی گم محدود می شید مثل شاتل با سرعت 10 دانلود می کنید الان شما 256 دارید با سرعت 300 دانلود می کنید اون محدودیت حجمی رو رد کنید شبانه با سرعت 32 دانلود می کنید نه سرعت 300 در کل FUP حتی می تونه کاری کنه شما نیم ساعت اول دانلود سرعت بیشتر باشه بعد کم بشه هر جور بگید این سیستم هوشمند می تونه بر اساس تعریفی که از طرف ISP قرار داده می شه شما رو محدود کنه .
در مورد شاتل هم از 18 گیگ یک بایت رد کنید محدود می شید برید تاپیکش ببنید .
اونطوری که دوستان گفتن تونستن شبی 7 گیگ هم دانلود کنن - حالا تو یک ماه .......نقل قول:
این محدودیت حجمی که میگین چند گیگ در ماه هست ؟؟؟؟؟
خود شرکت هم پرسیدم گفت واسه سرویس نا محدود همچین کاری میکنه
تبلیغ منفی نمیکنین که ؟؟؟؟
من تاحالا همچین چیزی نیشنیدم ؟؟؟
:sq_2::sq_2::sq_2: نبابا این محدودیت فقط واسه نامحدودهاسنقل قول:
یک ماه از پشتیبانی پرسیدیم! ما بچه های این تاپیک دهنمون س.... شد تا اینو فهمیدیم!
برو 50 صفحه قبل بخون چی به چیه! محدودیت واسه محدودها تو شب در نظر گرفته نمیشه! چون اتوماتیکوار یه شب سرعت رو 100 هست یه شب رو 10 :sq_6:
تا الانم که محدود نشدیم!:sq_11:
دوستان چرا توی ساعات رایگان باز از من حجم کم کرده؟ احتمالش هست که مربوط به ساعات غیر رایگان بوده ولی با قسمت رایگان جمع زده شده؟
اینم تصویر گزارش مصرفم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا ساعت 4:39 که کانکت بودی 221 دقیقه از اینترنت استفاده کردی یعنی از حدودای 12:58 شب وصل شدی.اما ساعات رایگان از 2 شب شروع میشه و 7 صبح تموم میشه.اون 32 مگی که غیر رایگان حساب کرده مربوط به بازه زمانی بین 12:58 تا 2 شب میشه.نقل قول:
برادر شما 62 دقیقه قبل از شروع ساعات رایگان دانلود انلاین شدی و احتمالا تو همین ساعت استفاده کردی که با ساعات دانلود رایگان جمع زده شده.در ساعت 6:51 دقیقه دقت کنی میبی که حجمی کم نکرده پس اشکالو در خودت جستو کن:sq_25:نقل قول: