باند td ایرانسل ۴۲ و ۴۳ هست و این باندها رو من فقط توی آیفون های سری ۱۱ دیدم و البته تست نکردمنقل قول:
Printable View
باند td ایرانسل ۴۲ و ۴۳ هست و این باندها رو من فقط توی آیفون های سری ۱۱ دیدم و البته تست نکردمنقل قول:
سلام دوستان
مودم من رسيد .. بدبختي هرجاي خونه ميبرم ميزنه no service توي نقشه پوشش داشتيم .. پشتيباني ميگه 24 ساعت طول ميکشه فعال بشه .. اين خطايي که من ميگيرم ربطي به فعال بودن سيمکارت داره ؟
اگر در محل سکونت شما و همسایگان شما این نوع اینترنت رو استفاده میکنن مشکل از سیمت اپراتور هست و 24تا 702ساعت زمان میبره تا فعالنقل قول:
بشه
ضمنا اون پوشش نقشه هم زیاد دقیق نیست
مشکل no serviceهم مربوط به فعال نشدن سیمکارته نگران نباش
سلام، خجسته باشه. تا فردا صبر کن بعد از برق در بیار دوباره بزن تو برق اوکی میشه. فعالسازیش 24 ساعت طول میکشه.نقل قول:
بعدا توی یه قسمت از سایت ایرانسل هست مخصوص TD-LTE میری مشخصاتت رو به روز میکنی 5 گیگ هدیه بهت میده.:دی
یه پیشنهاد اینکه بسته شبانه ات رو از سرویس TD-LTE نگیر اون یکی سیم کارت معمول ایت رو بنداز روش یه بسته داره نامحدود یک ماهه 2 تا 7 صبح 8.500 ارزشش هم بیشتره قاعدتا تا 100 گیگ 30 هزارتومان TD... فقط اینکه سرعت 4.5g منطقه اتون باید خوب باشه، برای من مثلا فرقی نداشت هردو عالی بودن.
سلام .. بالاخره امروز با تماس مجدد سیمکارت رو فعال کردن .. آیا سامانه ای هست که وضعیت اینترنت رو چک کنیم ؟
راستی یادم رفت بگم .. مودم به محض وصل شدن اینترنت اپدیت شد .. مشکلی نداره ؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه برای چک کردن میتونید اپ مای ایرانسل(ایرانسل من) رو از گوگل پلی یا بازار بگیرید با اون چک کنید یا بسته بخرید البته در حال حاضر هیچ طرح جالبی نداره و من مودمم 6 ماه 6 ماه خاک میخوره:دی
سلام
دوستان سرعت اپلود من زیر 1 مگابیت هست هرجا انتن رو میزارم .. برای همه اینطوریه یا منظقه ما ؟
کلا سرعت ها رو کم کردن مخصوصا اپلودنقل قول:
درود
برای مصرف ماهیانه 40 تا 60 گیگ کدوم تعرفه ها بین 1 ماه 3 ماه 6 ماه یا یک ساله بگیرم که نسبت مبلغ به گیگی که میگیرم ارزان تر باشد
یکی از دوستان 140 گیگ 3 ماه 170 تومن را پیشنهاد داده بودند که با مالیات 10 درصد هر گیگ 1.335 تومان میشود اگه کمتر از این چیزی هست ممنون میشم بگید .
سلام دوستان
سرعت ایرانسل من که هم 4جی هم ثابت به شدت اومده پایین تو این چندروزه شماه هم همینطوره؟
الان چطور این TDD?!
مودم i60 موجود کرده ایرانسل قیمت مفت خوب میده بیرون که تا ۳ برابر بی پدر و مادرها میفروشند
می ارزه؟! بسته یکساله ۴۸۰ گیگ هم روش میده؟! خوبه یا نه؟!
۳سال پیش آن اوایلش یکی گرفتم 2510 بود فوقالعاده اشغال انگار دیال اپ هست.
ممنون از مشاوره سریع
عین این ایران خودرو سایتش زور میزنه که صفحه بعدی رو بیاره تا بخری، انگار ماشین میخوام بخرم، خاک تو سر مملکت بی صاحب
نقل قول:
اگه در محدوده آنتن دهی باشید TDD سرعت مناسبی داره. ولی بعد از بسته آغازین دیگه بسته خوش قیمتی نداره. i60 در حال حاضر بهترین مودمی TDD هست.
برای بازی آنلاین مناسب نیست.
بحث TDD کلا شانسیهنقل قول:
در خوب بودن این مودم شکی نیست
قیمت تا 2500 رفته
سعی کنید همون قیمت سایت بخرید
الان یکی از دوستان بنده قوچان هستن i60 خریدن بهشون آموزش انلاک کردنش رو هم دادم
همTDD ایرانسل استفاده میکنن همFD شبانه همراه اول
روی TD ایرانسل پینگ و پکت لاست کمتری دارن تا همراه اول
ولی برفرض بنده که ساکن خوزستانم با اینکه ایرانسل سرعت خوبی هم داره مسئله ای که در مورد لود خیلی سایت ها میگید برای منم هست!
همشون هم سایت های داخلی مثل بانک و اداراتی و دانشگاهی هستن !
و گاهی اصلا لود نمیشن و با قند شکن مشکل حل میشه !
فکرکنم این مسئله به دکلشون بر میگرده !
عمدتاً دکل هایی که به فیبر نوری وصلن همچین مشکلی ندارن و یا شاید من ندیدم حداقل!
چون الان همراه اولی که استفاده میکنم سرعت و پینگ بسیار عالی داره بدون پکت لاست !
هردو دکل رو هم بررسی کردم بهشون نزدیکم همراه اول مستقیم به فیبر نوری شهر وصله ولی ایرانسل پوینت تو پوینت هست به دکل مرکزی مخابرات شهر توسط میکروتیک!
درود دوست عزیزنقل قول:
در مورد خوب بودن سرعت TD-LTE نیما جان زحمت کشیدن توضیح دادن. اصل مطلب دقیقا همینه که شما تحت پوشش دهی باشی یا خیر. مثلا جایی که من ساکنم روی نقشه خارج از منطقه پوشش دهی بود ولی وقتی رسید دستم کاملا پنج تا خط آنتن پر بود و به سرعت نسبی 110 مگابیت هم رسید. اما مودم رو بردم جای دیگه دقیقا وسط منطقه پوشش دهی بود اما وضعیت دوتا خط آنتن و سرعت 20 مگابیت... پس واقعا به قول نیما جان شانسیه. ولی میشه گفت وضعیت TD نسبت به 3 سال پیش بهتر شده و این دفعه اگر مخصوصا با مودم TF-i60 امتحان کنی شاید نتیجه بهتری بگیری.
درباره ی اینکه صرف داری بگیری با این قیمت یا نه: آره ولی در صورتی که زودتر اقدام کنی و از شرکت وینکس یا همون ارتباطات فرزانگان پارس سریع یه بسته بگیری
که شامل مودم TF-i60 و 500 گیگ اینترنت یکساله است به قیمت 1.250.000!!! که من هنوز در عجبم چطور هنوز قیمت خرید قبلی رو نگه داشتن... خوبیش اینه که مثل ایرانسل آنلاک هم میشه. اینترنتش هم که از خط ایرانسل میگیره یعنی اگر اونجا TD-LTE ایرانسل هرجور باشه اینم همونطوره سرعتش اما بالاتر از 40 مگابیت نمیره که همون خودش خیلیه. بهترین گزینه پیش روت همینه:)
از نظر صرف بسته ها هم همین وینکس خیلی به صرفه تر از ایرانسله.
سلام مودم i60 لاک دارم میخوام سیم کارت اپراتورای دیگه رو استفاده کنم میشه راهنمایی کنید چطوری انلاک کنم ممنون
سلام مودم i60 لاک دارم میخوام سیم کارت اپراتورای دیگه رو استفاده کنم میشه راهنمایی کنید چطوری انلاک کنم ممنون
سلام دوستان
یه سوال مهم دارم
سیم کارت TD ایرانسل رو میشه تغییر مالکیت داد؟؟ (مثل سیک کارت معمولی که میری به نام یکی دیگه میزنی)
روند تغییر مالکیت، مثل تغییر مالکیت معمولیه؟؟
ممنون
سلام اره گلمنقل قول:
فرقی نداره
دو طرف تشریف ببرید طرف ارتباط با ایرانسل تا براتون انجام بدن
سرچ کنید توی محلتون دفتر ارتباط با ایرانسل کجا هست
این نوع دفاتر به قولی نمایندگی های رسمی هستن که دسترسی پنلشون فول هست :wink:
درود
دوستان راهکاری برای مشکل خراب شدن فایل ها وسط دانلود هنوز پیدا نشده جز قندشکن و تک کانکشن کردن؟ دیشب زد 7-8 تا فایل رو پشت سر هم آسیب زد و با تک کانکشن و یه سرعت افتضاح رفت ادامه دانلود... :sad: اون فایل هایی هم که مثلا درست دانلود شدن معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده.
اگر راهکاری هست خواهشا بگید. :»
یه مشکلی هم دیشب برام برای اولین بار پیش اومد که الان دوباره بهش برخورد کردم.
ماجرا از این قراره که سایت هایی که هاست ـشون آسیاتک ـه نظیر دانـــلودها و سافــــت98، یک دفعه دیگه بالا نمیان با td ایرانسل و من مجبور میشم مودم رو خاموش و روشن کنم! دقت کردم این مطلب رو با نت دیگه مثل زیتل نداشتم و از جانب من هم نیست، چون همون زمان قبل از ریستارت مودم، با گوشی هم روی همین اکسس پوینت چک میکنم و بمیبینم مشکل مشابه وجود داره.
جالبی ماجرا هم اینه که با سرورهای دانلود این دو تا سایت مشکلی در اون لحظه نیست! یعنی طی زمانی که وارد سایت ـشون نمیتونم بشم اگر بخوام دانلود هایی که تو idm هست رو ادامه بدم، کاملا اوکیه.
حالا نمیدونم چه جوریه دقیقا! یا آی پی از سمت اون سایت ها بلاک میشه توسط هاست، یا از سمت ایرانسله یا ...
سلام دوستان کسی مشکل دانلود شدن خراب فایل ها رو نداره؟
والا من آخر سر داستان این قیمتهای نجومی و عجق وجق را نفهمیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی جی کالا دات کام بگذارید
یک سزی بز هم هستند با همین قیمتها می خرند.
داستان چیه؟
هارددیسک این مشکل رو پیش میارهنقل قول:
هرجوری هست اس اس دی تهیه کنید و ویندوزتون رو روش نصب کنید من فایل 10 گیگی با 32 کانکشن هم دانلود میکنم مشکلی پیش نمیاد
هارد دیسک میتونه باعث این مشکل باشه ولی در حال حاضر با توجه به فراگیر بودن این مشکل بین کاربران (از جمله خودم) ، مشکل از سمت ایرانسل هست . چند سال پیش این مشکل وجود داشت که درست شده بود اما دوباره برگشته .نقل قول:
من چندین هارد دیسک دارم و روی همه این هارد دیسکها هم مشکل خرابی فایل در موقع دانلود وجود داره . برای حل این مشکل از آنجایی که VPS دارم فایلها رو تبدیل به تورنت میکنم و به روش تورنت دانلود میکنم که در این روش هیچ خرابی ندارم (پس مشکل از هارد دیسک نیست) .
SSD هم از نظر من برای دانلود نمیصرفه چون علاوه بر قیمت بالا و فضای کم ، با توجه به اینکه بطور دائم Write میشه عمر محدودتری داره .
شما باید VPS داشته باشید و هش کد فایلها رو در همان VPS بدست بیارید و با هش کد فایلهای دانلود شده مقایسه کنید . اگر یکسان نباشه پس خراب شده .نقل قول:
نگاه کن یک روزه 130 تومان رفت روشنقل قول:
کشور ول شده برای خودش
چطوره ما هم از ایرانسل بخریم تو دی جی کالا بفروشیم نه؟
اون بسته 100 گیگش منو کشته واو 100 گیگ اههههه
بسته هارو چرا حذف کردن؟ خب همان هارو گران میکردن من بسته 20 گیگ 2 ماهه میخریدم نزدیک 60 هزار تومان الان با بسته های یکی دو گیگی چطوری کارم رو راه بندازم؟ همراه اول هم همین مسخره بازی رو راه انداخته؟ ترابرد کنیم به همراه
الان سایت ایرانسل رو دیدم انگار بسته هاش فرق میکنه با نرم افزار ایرانسل من و قیمت هاش هم مثل قبله
درود
روی سیستم اتفاقا ssd هست. بعد مطلبی که وجود داره اینه که فقط با td ایرانسل این مشکل رو داشتم از ابتدا و روی سیستم دیگه حتی با hdd، با isp های دیگه چنین مطلبی نبوده اصلا! مطمئنم اینو که ابدا مشکل از سمت من نیست.نقل قول:
واقعیت دانلود هایی که انجام شده بیشتر به صورت چند پارت rar پشت سر هم بوده. اگر بدون ارور اکسترکت شه اوکی هست دیگه؟نقل قول:
از سرور سایت خودم میتونم این کار رو انجام بدم ولی برای یه دانلود شبانه این همه کار واقعا جنگ اعصابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ؛ اگر بدون مشکل اکسترکت بشه پس مشکل خرابی ندارند .نقل قول:
من مشکل دانلود دارم شبانه
وفتی یه فیلم یا فایل دانلود میکنم وسط دانلود کلا میره از اول و حتی ممکنه تا چند بار این اتفاق بیفته و فایل دانلود نشه
هیچ راه حلی ندارید برای این مشکل ایرانسل؟
حذف شود...
نقل قول:
درود
بالاتر عرض کردم این مشکل td همگانی ـه و جالبی ماجرا هم این جاست که طول روز ابدا مطلبی وجود نداره و طی دانلود شبانه باهاش رو به رو میشن همه.
یه راهکار این هست که از idm تعداد کانکشن ها رو 1 عدد کنید، که اگر سرور اون سایت مطلب داشته باشه سرعت جالبی رو نمیگیرید. راهکار دیگه هم استفاده از قندشکن ـه که دیگه سرعتی نمیمونه اصلا برای دانلود...
دوستان من tf-i60 گرفتم و چند روز پیش به دستم رسید
خودش هم تا به اینترنت وصل شد به 201 آپدیت شد
81.201.01.01.234
حالا یه سوالی که هست این پیشفرض میره روی 4g+
ولی وقتی از روی اوتو بر میدارم و میزارم روی اف دی دیگه رجیستر نمیشه!!! در حال که من با گوشی وصل میشم به دیتای ایرانسل
دلیلش چیه ؟ باید با همون سیمکارت تی دی بشه روی شبکه اف دی رجیستر کرد ؟
عزیزم با سیم عادی میشه به تی دی دی و اف دی وصل شد ولی با تی دی دی فقط به تی دی دی
اینجا آنتن دهی تی دی ضعیفه 2 خط میشه سرعت از 2 مگ بیشتر نمیدهنقل قول:
ولی یه سیم دیگه که میزارم میره روی اف دی سرعت میره رو 5 مگ آنتن دهی بهتره
عجیبه که سیمکارت تی دی رو نمیشه روی شبکه معمولی رجیستر کرد خیلی ضایع است که!!
سلام
دوستان مودم td کدوم مدل خوبه؟
از چه سایتی بخرم؟
ممنون نیما خاننقل قول:
خوندم اون مطالب رو و میخوام i60 بگیرم ولی خود ایرانسل موجود نداره
نمیدونم از کجا با قیمت خوب بگیرم
درودنقل قول:
سر به نمایندگی ها محلی بزن یا توی دیوار و..
نگران نباش هر هفته گه گاهی موجود میشه تا 2 روز پیش سایت موجودی داشت همه خرید زدن دیگه :thumbsup:
سلام .. از خود ایرانسل بخرید بهتره .. هر از چند روز یه تعدادی موجود میکنهنقل قول:
من اگه سیم td ایرانسل رو جدا بخرم، رو مودم b612 کار میکنه؟