سلام
این سرویس هایی که نوشته شده "مخصوص بازی های آنلاین" واقعا تاثیر خاصی دارن تو پینگ یا همون پروفایل گیم هست که میشه تلفنی درخواست داد و بصورت رایگان فعال میشن؟
Printable View
سلام
این سرویس هایی که نوشته شده "مخصوص بازی های آنلاین" واقعا تاثیر خاصی دارن تو پینگ یا همون پروفایل گیم هست که میشه تلفنی درخواست داد و بصورت رایگان فعال میشن؟
همون پروفایل گیم پیش فعال هست و سرویس هایی که این تگ رو دارن فقط حجم بالایی دارننقل قول:
سلام
دوستان این درسته که برای تخلیه باید حضوری رفت؟؟
تو پنل کاربری داره تخلیه
اما شنیدم میگن باید حضوری رفت
این حرف درست نیست ، هیچ شرکتی نیاز به حضوری نداره ، اگر بعد از یک روز انجام ندادن از طریق ۱۹۵ شکایت کنید تخلیه میشه خطنقل قول:
منم تماس گرفتم واسه جمعآوری، گفت بیا دفتر فرم پر کن...!نقل قول:
تا حالا چندین شرکت مشترک بودم مخابرات، شاتل، آسیاتک، هایوب، ماکس نت... همچین چیزی ندیده بودم، فک کنم از عجایب هشتگانه هست
توی سامانه ۱۹۵ شکایت عدم جمع آوری بزنید تخلیه میشه ، چون این کار غیر قانونی هستنقل قول:
فک کنم تا ۱۴ روز میتونن شکایت رو جواب بدننقل قول:
و پارس جدیدن مثل قدیم پیگیر شکایت ها نیست
بهتره حضوری تخلیه کنید
- - - Updated - - -
فک کنم تا ۱۴ روز میتونن شکایت رو جواب بدننقل قول:
و پارس جدیدن مثل قدیم پیگیر شکایت ها نیست
بهتره حضوری تخلیه کنید
دروددد به همه
تاحالا کسی تست کرده ببینه میتونه از یک اکانت جای دیگم استفاده کنه اگه محدود به مک ادرس و شماره نشده باشه قبلن بعضی شرکتا این امکانو داشتن مثلا اکانت خونه رو توی محل کارهم میشد استفاده کرد گاهی مواقع ،،،
دیگه اقتصاد مقاومتیه
کسی تست کرده ببینه امکانش جدیدا روی پارس هست یا حتی شرکتای دیگه ؟:45::n28:
های وب این امکان رو دارهنقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
یادش بخیر ، ده سال پیش از سپنتا برای یک خط نامحدود 128 کیلوبایت می گرفتم با یک خط دیگه حجمی 2 مگ ، بعد با اکانت 128 نامحدود به خط دومگ وصل می شدم و نامحدود دو مگ استفاده می کردم ، کلی هم کیف می کردم از هوش و ذکاوتم.نقل قول:
دانلود افزونه تشخیص ترافیک داخلی و بین الملل[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایرفاکس نداره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ترفندی برای تشخیص سایتهای با ترافیک داخلی
همونطور که میدونید سایتهای با ترافیک داخلی، نیمبها ( و در بعضی اپراتورها حتی تا ربعبها ) محاسبه میشوند. حالا اگر بخوایم بدونیم چه سایتهایی تو لیست سایتهای با ترافیک داخلی قرار دارند سه تا راه داریم.
یه راه اینکه برید تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لیست سایتها رو اونجا مشاهده و دانلود کنید.
راه دوم کمی راحتتره با این تفاوت که شما میتونید دامنه موردنظرتون رو اونجا جستجو کنید. کافیه وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشید و دامنه موردنظرتون رو تو باکس مشخص شده بنویسید.
اما بهترین و راحت ترین راه اینه که اگه مرورگر کرومی دارید ( گوگل کروم، اپرا و ادج کروم ) و همین طور فایرفاکس، کافیه برید تو فروشگاه گوگل کروم و افزونه IRI Url Checker رو نصب کنید.
فایرفاکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوگل کروم
والا اینا هم معلوم نیست کدومشون درست کار میکنهنقل قول:
تو سایت لینک ایرانی یه وب رو دادم گفت ترافیکش داخلیه
اما افزونه گفت بین المللی
ما که گیج شدییییییم:eh::mellow::worried::blink::wac :
این پارس انلاین زدحجم هارو کم کرد بدونه کاهش قیمت معنم سرعت برام مهم وزیر8مگ به کارم نمیاد همیشه هم سرویس 1ماهشو میگرفتم چون 3ماهش بخوای بگیری همون قیمت میشه بدون تخفیف الان کرده 150گیک 90گیک بدونه کاهش قیمت
سلام
دوستان پارس آنلاین گفت برگه ای رو ایمیل میکنیم و شما باید امضا کنید و به همراه مدارک شناساییتون برای ما بفرستید
آیا واقعا تخلیه خط من باید مدارک شناسایی بفرستم و برگه امضا کنم؟؟ همه شرکتها اینجورین؟؟
یا به 195 شکایت کنم؟
اصلاح : منظورشون ایمیل کردن بود
پارس انلاین برای این که جلوگیری کنه از رفتن مشتری هاش این برنامه ها رو راه انداخته.
روند تخلیه پارس آنلاین همینطوره، منم تخلیه کردم اینجوری بود، فرم تخلیه رو پرینت بگیرید پر کنید با کپی کارت ملی براشون بفرستید. من اگه های وب هم گرون کنه و افت سرعت پارس آنلاین درست بشه برمیگردم به پارس آنلاین!نقل قول:
فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk
پارس که حجم های وحشتناک کمی میده ، توی اینستاشم همه شاکی هستن که ....نقل قول:
تو ایمیل زده بود برای جلوگیری از قطع درختان پرینت نگیرید ، ما هم نگرفتیم ، و با خود ویندوز امضا کردمنقل قول:
یارو زنگ زد گفت با پینت امضا کردی نمیشه ، برو پرینت بگیر :D
الانم حسش نی برم پرینت بگیرم ، فک کنم تمدید کنم ، موقع قطع سرویس پیشنهاد های هیجان انگیزی دادن :biggrin:
همه شرکت ها مثل هم هستند ...نقل قول:
من تجربه ام رو از این 4 ساله پارس آنلاین بگم ...
تو این 4 سال میتونم بگم زیر 15 بار قطعی داشتم که فقط 3 یا 4 بارشون طولانی مدت در حد 2 ساعت بود . بقیه اش هم برای نکشیدن خط ام بود
خدایی من از پشتیبانیشون راضی ام .. تا مشکل رو حل نکنند ول نمیکنن ..
جشنواره ها هم ک میزاشت برا تمدید و اینا خوب بود ..
اما مشکل من این بود که سرعت واقعی نمیداد همش انگولک .. و اینکه فک کنم کمی حجم ها رو رو هوا میبرد الکی در حالی که ما مصرف اونقدر نداشتیم .. اخیرا هم شفاف سازی مصرف زدم و هیچ خبری نشد .
و اینکه اگر الان هم بسته بدرد بخوری میزاشت من تمدید میکردم اما خجم ها رو به شدت کاهش داده ..
سلام دوستان نظرتون درباره این شرکت چیه...برا وب گردی
یکساله
سرعت تا ۸Mbps
حجم بین الملل : ۱۲۵۰ گیگابایت
حجم منصفانه : ۵۰۰۰ گیگابایت
ترافیک بین الملل: ۱۲۵۰ گیگابایت
قابلیت ترافیک شبانه دارد
ترافیک رایگان سرویس های پخش فیلم طرف قرارداد
۲۵۰,۰۰۰ تومان
دوستان من امروز از صبح هر حدودا یک ربع اینترنتم قطع میشه سراسری هستش یا فقط برای من خرابه ؟ (تهران)
سلام من هفته پیش درخاست دادم هنوز وصل نشدم امروز زنگ زدم میگه مرکز مخابراتون مشکل داره دیر پورت میده می خواستم بدونم کسی بوده این مشکل رو داشته و چی کار باید بکنم
تهران_مرکز مخابرات ولیعصر
من شیرازم الان سرعتم روی 5 مگ بستم خطم توی این سرعت میشه snr 12 تقریبا ولی نمیدونم چرا شب ها سرعت رو تغییر میدن و حدود 2 مگ میاد در صورتی که روی مودم سرعت 5 رو نشون میده ولی افت سرعت دارم شبا روزها خوبه اعصابم خورد شده این جه وضعشه آیا بقیه هم این مشکل رو دارن
من قبلا مخابرات بودم تا 8 مگ راحت جواب میداد وقتی اومدم پارس انلاین 8 دیگه جواب نداد نمیدونم چرا ؟؟؟:hmm:
پینگتون با 4.2.2.4 چنده ؟ کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
مرکز مخابراتی مدرس:blink:نقل قول:
شب ها مشکل کاهش سرعت رو دارهنقل قول:
البته خودشون میگن دست ما نیست و سراسریه
من شرکت رو هم عوض کردم بازم شب ها سرعت بین الملل میاد پایین و پینگ میره بالا
دست خودشونه خط شما رو 16 مگ هم که بسته باشه وقتی به عمد پهنای باند رو کاهش بدن (که بتونن با پهنای باند موجود و هزینه ای که کردن تعداد بیشتری کاربر رو پوشش بدن و پول بیشتری بجیب بزنند ) سرعتت پایین میاد. درسته که درکل شبها به علت کاربران بیشتر و اوج بار ترافیکی سرعت مقداری افت میکنه اما نه به این شدت. من قبل از این شاتل داشتم یا الان هم مخابرات رو در محل کارم دارم و هیچکدام در ترافیک خارجی به افتضاحی پارس آفلاین نیستند. شما حساب کن یدونه گوگل پلی که همه بهش نیاز دارند با این پارس آفلاین چه وضعی داره سرعت در حد کیلوبایت یک روز دوروز هم نیست هرچه هم اعتراض میکنی عین خیالشون نیست این شرکت کلا ول معطلهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
امروز تماس گرفتم ریت خطم رو نصف بکنن. نویزش 10 تا بهتر شد
من از پارس آنلاین دارم میام بیرون. ولی نکته جالب اینه برای تخلیه خط حتما حضوری باید برم شرکت! این چه مسخره بازیه دیگه؟ تمام شرکت ها از توی پنل کاربری میتونند درخواست بدن. زنگ زدم 195 گفتن حتما باید توی پنل قابلیت درخواست جمع آوری خط باشه اگر نیست می تونید شکایت کنید
برای اذیت کردن مشتری ها و به زور نگه داشتنشون این کار رو میکنن ، اگر همه شکایت میکردن مثل شما تا الان این کارش رو ادامه نمیدادنقل قول:
اینستاگرام امروز خیلی کنده برام
توی پنل بخش درخواست ها هستنقل قول:
اگر نه تلفنی بگید و یه کپی شناسنامه و کاغذ رو باید امضا کنید و ایمیل کنید براشون
غیر از این چیز دیگه ای نباید باشه
و شما بگو تو بند قرار داد (فکر کنم ماده 7 بود) چنین چیزی نبوده که حضوری بیام
مقاومت کرد شکایت کنید
برای منم همینطور عصری اینجور شدنقل قول:
البته من آسیاتک ام
تایید .نقل قول:
مال منم از عصر کند شده ، دیده بان دارم...
نقل قول:پس مشکل از جای دیگه هست :wink:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من دیروز از شاتل تخلیه کردم اومد پارس آنلاین و با یه مشکل خیلی جدی روبرو هستم
وقتی شاتل داشتم خطم روی 12 مگ بسته شده بود با snr 12 و بدون هیچ قطعی ولی وقتی اومدم پارس خطم روی 8 بسته شده با snr حدود 2 تا 3 (در نوسانه) برای آپلود هم (5 تا 6)
از کجا میتونم پیگیری کنم این مورد و رفع کنم مشکل رو ؟
پ.ن : سر راه هیچ تلفن و اسپلیتری نیست. منظور در سیم کشی هیچ تغییری انجام نشده.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
تو پنل پارس درخواست بدید هیچ کاری نمیکننن زنگ بزن به واحد جمع آوری کنسلینگ اگه تهرانید 88204030 و از روش ارسال مدارک به تلگرام یا ایمیل سریعتر کار رو انجام بدید.نقل قول:
مشکل از سمت سرویس دهنده و تجهیزات استفاده شده هستنقل قول:
شما سرعت چند خریدی؟