سرعت 16 مگ بهت میده اما سرعت دانلودت 2 مگ هستنقل قول:
Printable View
سرعت 16 مگ بهت میده اما سرعت دانلودت 2 مگ هستنقل قول:
یه ضرب المثلی هست که میگن به مرگ گرفتن که به تب راضی بشهنقل قول:
قضیه ما هم همینه اینقدر که پول بالای اینترنت دادیم حالا که می بینیم یه شرکت حجم رو یک سوم حساب نمی کنه و نصف نصف حساب می کنه قیمت هم از قبل و شاتل کمتره و حجمی که برای بین الملل زده برای من کفایت می کنه می گم این خوبه!!!
بله شما درست می گید اما چه کنیم که از قبال پول ما یه عده خوش پوش کرواتی همیشه به گردش همیشه خندان رو به نون و نوایی رسیدن
الآن یه خبر اومد تو تلگرام که تعرفه ها تا 12 آذر تغییر می کنه
اره قربون شکلت میدونم 2 مگ بهم میده!!!نقل قول:
وقتی میزنه ضریب 1 به 8 یعنی امکان داره ساعت شلوغی مصرف بیاد 2 مگ هم شیر کنه که این طوری میشه خلاف اون مصوبشون:n29:
فقط های وب این بند و نوشته تو سایت شاتل ندیدم همچین بندی:n35:
این چه وضعشه آخه
مسخره بازی جدید ، یک سوم ترافیک بین الملل ، عوضی ها
ماهی 20 تومان بدیم واسه 7 گیگ؟ :|
یه جا بریم همه اعتراض کنیم ، کجا؟ اینستاگرام وزیر یا جای بهتری هست؟
مقایسه "های وب" و "مخابرات" در تعرفه های جدید + تعرفه اعلامی "اسیاتک"
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 20 گیگ خارجی +10 گیگ داخلی
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 28 خارجی + 14 داخلی
آسیاتک: نداره
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 38 گیگ خارجی+19 گیگ داخلی
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 64 گیگ خارجی+ 32 گیگ داخلی
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 86 گیگ خارجی+ 44 گیگ داخلی
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
آسیاتک تا اینجا بهترین تعرفه رو ظاهرا در اختیار مشترک گذاشته!!
اون ترافیکی که اسیاتک زده بدون ترافیک داخلی هست یعنی اگه 150 گیگ خارجی استفاده کردی دیگه چیزی به اسم ترافیک داخلی نداره اینجوری افتضاحه
اخه برادر من ترافیک داخلی دیگه چه صیغه ای هست؟ خیلی محتوی خوب و جذاب داریم روی سرورهای داخلی؟ آپارات -تبیان- آیو-نماشا و....اینا که ارزش ندارن اصلا! نرم افزارهای پیام رسان مثل تلگرام هم سروراشون خارج از کشوره.نقل قول:
اسیاتک شبانه رو کلن حذف کرد؟
مخابرات رو اشتباه نوشتی مثل شاتل یک سوم بین الملل دو سوم داخلی حساب میکنهنقل قول:
آره لعنتی اسیرمون کردنقل قول:
آقا من ART۱ داشتم الان چی باید بخرم جاش؟ این قیمتهای مسخره و حجمای بیخودش چیه؟ چی باید بکنیم الان؟:n03::n03:
شبانه خیلی خوب و کار راه اندازه حتی برای کسی ک دانلود کمی توی ماه داره در حد ۴۰ ۵۰ گیگنقل قول:
امیدوارم پارس حذفش نکنه :)
نقل قول:
بله. ظاهرا مخابرات کلا عوض کرده تعرفه هاش رو و الان شبیه های وب شده قیمتاش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال عوض شدن تعرفه های مخابرات خصوصا غیر متمرکز و استان به استان بازم وجود داره.
با توجه به عوض شدن تعرفه مخابرات پس رو اصلاح میکنم:
مقایسه "های وب" و "مخابرات" در تعرفه های جدید + تعرفه اعلامی "اسیاتک"
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 20 گیگ خارجی
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 32 گیگ خارجی
آسیاتک: نداره
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 40 گیگ خارجی
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 60 گیگ خارجی
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 120 گیگ خارجی
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
همچنان آسیاتک تا اینجا بهترین تعرفه رو ظاهرا در اختیار مشترک گذاشته!!
پی نوشت:
حجم داخلی نصف حجم خارجی محاسبه خواهد شد.
مثل اینکه آسیاتک هم تصصیح کرده حجم بین الملل کمتر شدهنقل قول:
و این هم مخابرات
تعرفه های سرویس غیر حجمی قبلی رو گذاشتی :)نقل قول:
مخابرات تصصیح کردم تهران اینجوری گذاشتهنقل قول:
آسیاتک هم توی سایتش که اینجوری زده
نقل قول:
تعرفه جدید اسیاتک در بخش اخبارش اعلام شده:
اونی که شما اسکرین شات گرفتی همون نامحدودای فعلی خودشه (سرویس 100 هزارتومنی نداریم اصلا در طرح جدید!)
مخابراتم تا حالا سه تا تصویر ازش منتشر شده... فک کنم باید دسته بندیش کنم توی یه پست جدید چون احتمالا استانی بوده 2 تا از تعرفه هاش!
مخابرات ک فک کنم استان ب استان فرق میکنهنقل قول:
اسیاتک هنوز قسمت تعرفه های سایت ۱۵۴۴ رو اپدیت نکرده
یعنی آسیاتک 300 گیگ حجم با نوعش کاری ندارم میخواد 80 بده؟ :n13:نقل قول:
نقل قول:
300 گیگ در صورتی که 100 درصد مصرف داخلی بشه.
در واقع 150 گیگ خارجی دارید که اگه داخلی مصرف کنید مصرفتون نصف حساب میشه ... مثلا 80 گیگ خارجی مصرف کنید و 140 گیگ داخلی ... دیگه به خود کاربر بستگی داره
ینی اسیاتکه داغونم از شاتل بهتره ؟! :|
آها اونجورینقل قول:
وسوسه کننده اس ولی از دور قشنــگه فقط :n28:
شاتل طمع کرد و پیش همه بی آبرو شدنقل قول:
کسی از دوستانی که اینجا هست تو این یکی دو روزه رنگ زده شاتل واسه جمع آوری چون شنیدم از وقتی تعرفه های شاتل اعلام شده اپراتورهاش بیچاره شدن از بس زنگ بهش خورده واسه جمع آوری خط یا بد و بیراه از کاربرا شنیدن من خودم زنگ زدم برخلاف همیشه که خیلی محترمانه جواب می دادن طرف خیلی بد صحبت کرد انگار قبل از من فقط زنگ بودن واسه دعوا
با حذف شاتلند و شبانه و این تعرفه مزخرفی که گذاشته دیگه دلیلی برای موندن در شاتل باقی نمونده
.................................................. ..
نمی دونید کدوم سایت سرورش رو ایران هست و کدوم نیست ؟
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید ( مرورگر کروم ) .
سلام، من یک ماه و خرده ای هست از مخابرات اومدم شاتل، تو این مدت کم تا حالا ۳ یا ۴ بار تلفن خونه قطع شده و بوق هم نداره، قبلا خیلی کم پیش میومد، شاید سالی ی بار، قطعی بوق میتونه به اینترنت و این که تقریبا خطم به زور ۱۶ مگ رو میکشه داشته باشه؟ یا این قطعیا اتفاقیه، با قسمت خرابی مخابرات هم حرف زدم گفت من قطعی رو از همین مخابرات درست کردم و بیرون از مرکز مخابرات قطعی سیم نداری.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
6 سال شاتل داشتم حقیقتش رو بگم خیلی خوب بود قطعی اصلا نداشتم چندباریم که داشتم مشکل از سیمکشی خونه بود
ولی با این نرخ های جدید دیگه شاتل نمیمونم
تا 16 این ماه سرویس دارم نرخ ها تغیر نکنه جمع میکنم ازش
من حداقل 50 گیگ مصرف دارم اونم 49 گیگش مصرف خارجیه هیچ سرویس درستی نداره تو این سرویس های جدیدش که نیاز من رو رفع کنه
حالا شانس بده من تو شهر ما همین شاتل هست و مخابرات و اسیاتک که تازه اومده و قطعی میگن زیاد داره ...
ولی واسه اعتراض هم شده از شاتل تخلیه میکنم...
مرسی افزونه خوبی بود...نقل قول:
این افزونه هم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خوبی توی محاسبه داره. چون افزونه شما مقداری دیرتر محاسبه میکنه و اطلاعات بیشتری رو محاسبه میکنه
ویرایش شد. لطفا حذف بشه
ویرایش شد . لطفا حذف بشه
اینو باش خودش فهمید چه گندی زده.:n02:
کاربران عزیز
با درود
بیگمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویسهای حجمی و ارایهی سرویسهای غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پیگیریهایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر میرسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفههای جدید شدیم تا برای قیمت سرویسها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم.
آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانوادهی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاوردهایم و رضایت آنان، پیش فرض همهی فعالیتهای ماست.
با سپاس
شاتل
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده کردید؟ درصورت اعتراض و ساکت ننشستن، مجبور به عقب نشینی هستند؟ در همه حوزه ها...
شاتل دقیقا فهمید که چه اشتباهی کرده و حذف کرد تعرفه خودش رو..
فقط اعتماد ش رو بین کاربارنش با این کار از دست داد..نشون داد میتونسته بهتر سرویس بده و نداده برای سود بیشترش...
شاتل تعرفه جدید غیرحجمی اعلام شدهاش رو حذف کرد!
این شرکت اعلام کرد که هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد و باید درخواست شفاف سازی کنند
منبع: زومیت
شاتل کثیف ترین نت کشور
بله، وقتی دیدند کاربران واقعا از این سو استفاده ای که داشت ازشون می شد، ساکت نموندند و قصد رفتن به شرکت های دیگه داشتند و دستشون رو شد...فهمیدند باید تجدید نظر بکنند در کارشون.
فقط خودش رو بی آبرو کرد ... تو کل شرکت ها فقط شاتل سواستفاده و طمع کرد از مصوبه
لازم بود؟
بزرگترین اپراتور اینترنتی بودین همه ازتون راضی بودن بازم بیشتر سود میخواستین؟
با این همه کاربر باید بهترین تعرفه ممکن رو شاتل میداد اونوقت چندتا شرکت جدید هم تعرفه های بهتری دادن
خجالت نکشیدین واقعا؟
حالام دیدن بیشتر کاربراشون تخلیه میکنن با ابروریزی گفتن طرح رو درس میکنیم
حتی بهترین تعرفه رو هم بدهند، اعتماد شون پیش کاربران از دست رفت...نقل قول: