دوست عزیز جفتشو از یه سرور تست کردی یا یکی رو از سرور ایران اون یکی رو از سرور خارج تست کردی:n02:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز جفتشو از یه سرور تست کردی یا یکی رو از سرور ایران اون یکی رو از سرور خارج تست کردی:n02:نقل قول:
جفتشو از یک سرور داخلی تست کردمنقل قول:
اگه می تونی یه بار دیگه تست کن عکسشو بزار البته این نت مخابرات اینقدر بی ثباته که ثانیه به ثانیش با هم فرق داره :n02:نقل قول:
الان اینقدر این رنگ نارنجی دور و بر سایت رو گرفته(بعضی قسمتهای سایت فیلتره) که رومم نمیشه برم تو سایت.میترسم اونا بهم فحش بدن بگن خجالت نمی کشی میای تو این سایت با دانلود 07. مگابایت میخای تست بگیری.نقل قول:
شما چطور تو سایت اسپید تست ، تست میگیرید من که نمیتونم تست بگیرم
تو صفحه اول سایت خبری از تست گرفتن نیست
سرعت من خیلی افتضاحه که این سایتو کامل باز نمیکنه یا چون این سایت قالبش یا طراحیش عوض شده من نمیتونم تست بگیرم:n13:
دوست عزیز من با فیلتر شکن زمانی که سرعتا خوب بود میرفتم تست میگرفتمنقل قول:
بدون فیلترشکن نمیتونم
هییییییییییییییی کجایی دیال آپ
هیف مودم دیال آپم سوخته وگرنه باهاش میرفتم وبگردی:D
یادش بخیر
خاطرات اون موقع زنده شد:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناظر عزیز :)نقل قول:
این پست اول این تاپیک که نیما داده :
پس اینجا تاپیک اینترنت مخابرات هست :)نقل قول:
سرویس اینترنت مخابرات استان مازندران بر خلاف انتظار نامحدود نیست و بامحدودیت حجمی با سرویس شبانه ارائه میشه و معمولا سرعت بالاتری نسبت به سرعت قرارداد به کاربران میده.
اینم ریپورت اسپیت تست برای اینترنت مخابراته :
دقت بفرمایید نوشته : ISP : INFORMATION TECHNOLOGY
اینم ریپورتی هست ک اون کاربرنما ( مامور تبلیغ ) میزاره :
دقت کن : ISP: DADEH GOSTAR ASR NOVIN :n13:
میبینم که ISP ها متفاوته : دی ، پس این آقا طبق قانون نباید هر چند روز یکبار بیاد و ریپورت های جدید رو بزاره ، درسته ؟! خلاف قوانین هست :)
قانون ! اگه باشه باید برای همه باشه :)
به هیچ کسی ربطی نداره که کاربرا چقدر دانلود میکنند....:n22::n22::n22:...چرا؟....چو ن وقتی سرویس نامحدود میدن باید فکر همچین روزی رو می کردن......متاسفانه چیزی که ما از کشورهای حوزه خلیج فارس جلو تریم به رخ همه میکشیم...ولی مسئولا بیان جواب بدن که تو حوزه ارتباطات چقدر از کشورهای خاورمیانه جلوتر هستیم....
سرعت دانلود بعضی از کاربرا 10 کیلو بایته .....سرعت من که به کیلو بایت نمیرسه ، اصلا نمیتونم سایت ها رو باز کنم چه برسه به دانلود....واقعا مزخرفه که هیچ صاحابی نداره...
ضمنا کاربرایی که دانلودشون زیاد هست رحم نکنین....چون سرویس نامحدود میدن...باید پاسخگوی مشترک باشن......:n12::n12::n12:
هورا بعد از سه روز قسمت 6 سریال دکستر دانلود کردم متشکرم مخابرات از لطفی که به ما داری
آقا سرعت من خوب شده قبلا رو 6 بود الان حتی تا 9.4 هم میره
ای جان الان ی قسمت گذاشتم برای دانلود 200 مگه اگه تا 3 ساعت دیگه اینترنت قعط و دانلود خطا و سرور ریده نشه دانلود میشه :n21:
سرعت من از 30.2 شده 30.8
تو پوست خودش نمی گنجم...
آقا درست شد::
چوپان دروغ گو!!!:n02:
دست همه درد نکنه،عجب اینترنتی شده مخابرات پینگ 4.2.2.4 شد 140 ثابت،عالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی 256 نامحدود داره سرعتش از این لینک چقدره؟
محتوای مخفی: لینک
اینترنت من دیروز از 7 صبح تا امروز صبح قطع بود
الان وصل شده
با همو سرعت 8 کیلو
باید تا آخر صبر کنیم چیزی هم نمونده 2 روز ببینم حرف های آقای درزی درست هست یانه
واقعا ایشون کارمند مخابراتن؟
دوستان سرویس های محدود حجمی هنوز هم اینترنت رایگان شبانه داره؟
اگر داره، سرعت شبانه ــش چطوره؟
می خوام 1 مگ با حجم 8 گیگ ماهیانه بگیرم
کسی داره این سرویسو؟
نه کسی نداره ولی سرعت هرچی در روزانه هست همون سرعت شبانه بدون محدودیتنقل قول:
1مگ با2مگ به نظرم فرقی نداره 1مگ بگیر فک کنم تا 200یا بالاتر بره
من دو مگ محدود مخابرات دارم با چیز شکن رفتم سایت اسپید تست تو سرور لیورپول تست گرفتم کسی میتونه توضیح بده چرا سرعت آپلود اینطوریه ؟
طرح های 6 ماهه آره شبانه داره.نقل قول:
سرعت شبانه با روزانه فرقی نداره
الان این سرویس رو نخر بزار برای شنبه که نت درست میشه 512 بگیر یا همون نامحدود رو بگیر
سرعتش احتمالا باید همون یک مگ باشه
هیچ جوری نیست که برکته از طرف مخابراتی ا به تو به جای اینکه دانلود کنی آپلود کن مگه چی میشه:n06:نقل قول:
حتما اپلودت رو بالا بستن
یا ممکنه مخابرات قاطی کرده باشه
سرعت آپلود چنده؟
10تا15 کیلونقل قول:
دل خودتان را خوش نکنید مطمعنم که سرعت به حالت اولیه بر نخواهد گشتنقل قول:
من خودم 128 نامحدود دارم سرعت دانلود رو 16 بدن راضی هستم نه8
شما دیروز نبودین تو تاپیک آقای درزی از مخابرات اومدن و گفتن که آخر هفته سرعتا خوب میشه و گفت که پریروز پهنای باند اضافه شده و سوئیچ زیر ساخت مازندارن ztiهست و چینی هست دچار مشکل شده که تا اون حل نشه همین مشکل رو داریمنقل قول:
در ضمن دوستان شرکت های وب هم به خاطر همین مشکلی دستگاه چینی دچار مشکل شده که به اونا هم گفتن تا آخر هفته
دوستان خواهشاً خبر مهم دارین بزارین اینکه 128 بجای 16 هشت بستن یا برا من که 2 مگ خریدم 1 مگ بستن رو همه میدونیم
نقل قول:
دوستان عزیز مشکلات افت کیفیت سرویس ها به مسئولین مربوطه اطلاع داده شده است
و تنها خواسته مسئولین از شما کاربران محترم و صبور ، صبر و شکیبایی شما تا برگشت کیفیت سرویس ها به گذشته است
با تشکر
فقط وقتی با چیز شکن میرم سرعت آپلودم اینطوریه ولی وقتی بدون چیز شکن میرم سرعت آپلودم معمولیه
آپلود خطم روی 999 کیلوبیت بسته شده ... سرعت آپلودم معمولیه نمیدونم دقیقا... ولی حدود 30 تا 70 کیلوبایت نوسان داره
اقای amol75 حرف شما درست.خواهشا اینفد هی تکرار نکنید.روی مخی ها...نقل قول:
ول کن داداش ریدن تو اینترنت زغالی بی صاحب ما.انوقت تو هم هی میای میگی ثابت شده و تعییر نمیکنه.خودمون هم میدونم لااقل تکرار کن.یه حرف امیدبخش بزن(شدیم عین این روانی های جدید)
دوست عزیز تشکر بابت اطلاع رسانینقل قول:
روتر های شرکت و نرم افزار ها به مشکل کوچکی برخورد کردند که ان هم در حال بررسی است
و به امید خدا بر طرف می شود
نقل قول:
شما که گفتی تا آخر هفته الان که آخر هفته شده دوباره مسئولین طلب صبر و شکیبایی کردن ازمون؟
یعنی این صبر و شکیبایی تا کی باید تمدید بشه؟
متاسفانه از بدشانسی ای که آوردم امروز آخرین روز سرویس ماه قبلمه و باید همین امروز تمدید کنم!نقل قول:
حالا موندم با این اوصاف کدوم سرویس رو بگیرم
الان 256 نامحدودم...سرعتم رسیده به 25 و اصلاً با این اوصاف اینترنت برام معنا نداره
نمیدونم چه سرویسی بگیرم...
مسئولین فحش خورشون ملسهنقل قول:
با این صبر و شکیبایی که همه جا هی تکرار می کنن (از اوپراتور تلفن و صدای ضبط شده ــش تا فروم های مختلف) فقط دارن با اعصاب کاربرها بازی می کنن
الان حدود 10 روزه که سرعت شده مثل دیال آپ ، مخابرات هیچ احترامی برای مشتری قائل نیست ، شاتل داشتم sms میداد میگفت فردا شب فلان ساعت ممکنه اختلال توی سرعت داشته باشیم ولی مخابرات ....
هیچ پاسخ قطعی هم در رابطه با رفع این مشکل داده نمیشه واقعا متاسفم
پشتیبانیش میگه به ما گفتن این هفته ، این هفته هم که نشد شما تا هفته بعد هم صبر کن
من که اگه تا چند روز دیگه اینجوری باشه برمی گردم به شاتل ، بیخود نیست که چند سال تو کشور رتبه برتر isp رو کسب کرده.
نقل قول:
عزیز من هنوز تا ساعت 24 روز جمعه خیلی مانده است....
کمی بیشتر تحمل کنید.
هیچی بابا یه کارمندشو آوردن اینجا فک کردن ما خلیم صب کنین صب کنین مگه ما کی هستیم یه بار سرعت میره400یهبار میر8 چند روز قطع بود اصلا اینا با خودشون درگیرن نمی دونن چیکار کنننقل قول:
حالا میگه صبر صبر
512نامحدود بگیر هم دانلود رو60و70 هستش هم وبگردیش عالیهنقل قول:
3 روز با دیال آپ بیا الان که سرعتا فرقی ندارن باصرفه ترم هستنقل قول:
این چند روز رو تمدید نکن
منم نامحدود داشتم تا 19 این ماه شارژ داشتم که 7 روز مونده بود فکر کردم نامحدود ها رو اینطور کردن رفتم محدود خریدم سرعت هیچ فرقی نکردن
پس بین سرویس های نامحدود و محدود فرق گذاشته نشده هر دو ثابت هستن و فقط سرعتای سرویس 128 با 256 با 512 و.....با هم فرق دارن و این فرق سرعت در نامحدود و محدود یکسان هست
یعنی شما 512 حجمی بخری یا نامحدود هر دو سرعت 50 رو بهت میدن
پس شنبه میشه درسته؟نقل قول:
شنبه هم که تعطیل هست
البته اگر قولتون درست باشه ما مشکلی نداریم
چون ما انقدر از قول ها شنیدیم که دیگه این حرف ها.........
یعنی این حرف شما درسته شنبه سرعت بالای 200 میره درسته؟