نمیدونم فیبره یا نه اگه شما اینطور فکر میکنید لابد فیبره .چند روز پیش روی یه مدولاسیون دیگه بود که الانم هست .روی هر مدولاسیون داون و اپ و پهنای باند در دسترس متفاوت هست.(بستگی به خط و نوع مودم هم داره)نقل قول:
Printable View
نمیدونم فیبره یا نه اگه شما اینطور فکر میکنید لابد فیبره .چند روز پیش روی یه مدولاسیون دیگه بود که الانم هست .روی هر مدولاسیون داون و اپ و پهنای باند در دسترس متفاوت هست.(بستگی به خط و نوع مودم هم داره)نقل قول:
میبینم که بچه های تاپیک تست سرعت همه هجوم اوردن اینجا :n09::n09:
نیاید اقا الان ترافیک تاپیک میره بالا و کند میشه:n10::n10::n10:
ادم تو یکی از این شرکتا یه اشنا داشته باشه نونش تو روغنه:n01:
در غیر این صورت باید فقط پول بدی
نه اینجوریا هم نیست .راستی ماناماد چندین سرویس بیشتر از اون چیزایی که توی سایتش هست داره حتی اینترانت و اینترنت اختصاصی فقط کافیه حضوری بری و بخری .سرویس های مضخرفش همینایی هستن که قابلیت خرید اینترنتی دارن.نقل قول:
من منتظرم تا حجمم تموم شه بعدش نامحدود میگرم و برای سرعت بالا هم احتمالا وایرلس بگیرم .چون این مخایرات درست بشو نیست..
برادر من داري 70مگ سرعت ميگيري ازش و راضي نيستي؟در مورد سرويساي ديگش هم حتما بايد خدا تومن پول بدي تا بهت بدننقل قول:
از ساعت 12 ظهر امروز تا حالا سرعت بالا 30 نرفته .512 نامحدود .داخلی و خارجی یکیه سرعت یعنی سرعت بردم ماه عسل .
گل پسر انگار پست های من رو خوب نخوندی :n24:گفتم گاهی روی اون حالت کانکت میشه نه همیشه که اونم فقط برای چند دقیقه کانکت میمونه بعدش لینک میره و مجبورم بزارم روی حالت 2 مگ .اگر همیشه 70 مگ بود که من دیگه غمی نداشتم .تازه من مصرفم بالاست مجیورم برم دنبال نامحدود.نقل قول:
:n04::n04::n04::n04::n04::n04:98 مگ!!!!!!!!!:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n 04::n04::n04:
یا خدا !!!! خط من تو 4 مگ مونده :n08::n08::n08: اونوق شما 98 مگ میگیری بابا ایول دمت گرم !!! :n12::n02:
دلت براش تنگیده ؟نقل قول:
من دیگه بی خیال این سرعتا شدم میرم یه 512 نامحدود برمیدارم والسلام .
لامصب سرعت پیج بازکردنش از سرعت هاردم بیشتر بود هر لینکی میزدم قبل از کلیک من داخل اون سایت بود .خلاصه حسابی ارضا شدم:n10:
دوستان برای این 2 مگ حجمی چه ضریب اشتراکی در نظر میگیرید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ضريب اشتراك جمعه شب رو براش در نظر مي گيريم!نقل قول:
ديگه پنج شنبه جمعه كه ميشه سرعت خراب ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که مشکل سرعت و پینگ دارن با گیت وی ترکیه هم یه تستی بکنن . من که رو مسیر ترکیه هستم نه مشکل سرعت دارم نه پینگ ! پینگ الان با 4.2.2.4 130 ! مسیر ترکیه عالیههه :n12: اینم سرعت : 512 نامحدود
خودتون قضاوت کنید!2مگ-محدود-در بهترین حالت
دوستان چطور میشه مدولاسیون مودمو ازadsl-2plus به g.dmit تغییر داد کسی میدونه؟
چند روز پیش مدولاسیون شد g.dmit و دان استریمم رفت بالا اما فقط چند لحظه طول کشید و دوباره شد adsl-2plus و دان استریمم اومد پایین.از اون موقع اپ استریمم مثل اینکه اتوماتیک شده و همیشه متغییره
نمیدونم اینا چیکار خط تلفن من دارن که اینقدر دستکاریش میکنن فامیلمون 512 داره این 6ماهه که دان استریمش رو 2مگه مال منم هر روز عوض میکنن
نقل قول:
از قسمت ADSL Setting مودم مودولاسیون مودمت رو تغیر بده
ADSL Modulation: G.Lite G.dmt T1.413 ADSL2 ADSL2+ AnnexL Option: Enable AnnexM Option: Enable ADSL Capability: Enable Bitswap Enable SRA
برا منم همینجوریه که یه دفه نجومی میشهنقل قول:
اما مودمم مثل شما این گزینه رو نداره و اصلا نمیشه تغییرش داد مدلش هم d-link 2730uنقل قول:
ممد این ارضا روحی هست با اون چیزی که توی ذهنته خیلی فرق داره چون اون واقعا خطرناکه :n08:
ربطی هم به پنجشنبه جمعه نداره روز های عادی هم بیشتر ساعات همینه .حالا اگر از خیر این دو روز بگذری چه ضریبی براش در نظر میگیری ؟
بذار دقیق تر بگم اینجور تنظیمات مودولاسیون تو قسمت Wan هستن بعدش تنظیمات ADSL و بعد هم تغیر موود به دلخواه !! البته اگر چند گزینه تیک زده بشه مودم خودش هر کدوم رو مناسبتر ببینه انتخاب میکنهنقل قول:
در ضمن این تنظیمات تو همه مودم ها هستش
رفتم ibs دیدم امروز از ساعت 7 تا8 از شارژم نمیرفته برا شما هم اینطور بوده
مال منم روی همین ترکیه هست که این حال و روزشهنقل قول:
برای من همیشه جمعه ها مفتیه:n14:نقل قول:
تست با g.dmit خیلی بهتر از adsl-2plus هست هم snr بهتره هم پینگش پایینتره
بسته به مرکز مخابراتی این مود ها فرق میکنه!!! ولی در کل با مود g.dmt نویز کمتر میشهنقل قول:
وای بچه ها ببینید چیکار upstream کردم خیلی دارم پیشرفت میکنم :n19:مودم خیلی تنظیمات داره که اصلا ازشون خبر نداشتم
دوست داری مثل من تا 100 مگ داون استریم داشته باشی ؟نقل قول:
من دقیقا برعکس تو اپ استریممو اتوماتیک زدن همینجور میره بالا اما تو دان استریمت اتوماتیکه الان دان استریمم ثابته اما اپ استریم متغییرنقل قول:
ولی فکر نمیکنم مدولاسیون ربطی به پینگ داشته باشه .احتمالا چون گیت وی عوض شده پینگ هم تغییر کرده.نقل قول:
تو تنظیمات مودم چند تا تیک بودن زدم هم پینگ بهتر شد هم سرعت اپلودم رفت بالا (از 1مگ شد 2مگ ) مدولاسیون همون adsl2plus هست الاننقل قول:
الان هر دوتامون 2 مگ حجمی داریم پس چرا الان برای تو 2 مگه برای من 256؟
برو تو تنظیمات مودم تیک ها رو فعال کن واقعا کارسازه اما ای کاش دان استریمم اتوماتیک بود الان باید سرعت 24مگ میکشیدم .حیف شدنقل قول:
attainable rate اپ استریم خطم 1مگ بود اما الان شده 2مگ
نه به خاطر اونا نیست .مشکل از تعرفه هست .100 درصد مطمئنم..نقل قول:
اگه مطمئنی پس چرا میپرسی ؟نقل قول:
دارم کم کم از تخلیه منصرف میشم چون ضحی هیچوت اپ استریم یا دان استریمو اتوماتیک نمیزنه یه روشی سراغ نداری که دان استریم اتوماتیک ازشون بگیرم اگه بتونم اتوماتیکش کنم خیلی خوب میشهنقل قول:
آره بیشتر شبیه به یه کرم می مونه ! :n09:نقل قول:
چرا از هموناس مطمئن باشنقل قول:
نه دو بخش داره. روحي داره جسمي هم داره كه بايد در كنار هم باشند:n08:نقل قول:
با اين تستي كه گذاشتيد من نظرم روي 1 به 20 هست!
512 پارس آنلاین و همین لینک شما(البته خط تلفن من مشکل داره وگرنه سرعت بالای 200 باید باشه):نقل قول:
دوستان پيشاپيش خدانگهدار تا چند وقت ديگه كه از يه جاي ديگه اينترنت گرفتم برميگردم:n16:
ایمان نامحدود داشتی یا محدود؟ گشادیسم این اجازه رو بم نمیده چک کنم :-Dنقل قول:
به سلامت. شما اگه دزفول بودی، مخابرات ایثارگران(پیش شماره ۳۲و۲۲) یعنی تقریبا حد فاصل میدان امام(ساعت) تا مصلی، هر ISP دیگه ای هم میرفتی، وضعیت همین بود.نقل قول:
برای مثال گفتم، چون مثلا اون مخابرات محدودیت داره و همه مشترکینش، از سرعت کم نت شبانه روز می نالن، مهم نیست از کدوم ISP سرویس گرفته باشن.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4