من الان با هندلینگ ادیتور همش ماشینا رو میگیرم ارتفاعشون رو تا خرخره میارم پایین! ای کیف میده!
Printable View
من الان با هندلینگ ادیتور همش ماشینا رو میگیرم ارتفاعشون رو تا خرخره میارم پایین! ای کیف میده!
این هندلینگ ادیتور چی هست؟؟نقل قول:
یه برنامه هست که باهاش میشه همه مشخصات ماشین رو تغیر داد،مثل:
ارتفاع-پایداری-وزن-قدرت-سفتی فنر ها و ...
دوستان كسي سيو بازي رو نداره؟ اگه داريد در سايت آپ كنيد استفاده كنيم
لینکی برای دانلد ازش ندارید؟نقل قول:
یه برنامه هست که باهاش میشه همه مشخصات ماشین رو تغیر داد،مثل:
ارتفاع-پایداری-وزن-قدرت-سفتی فنر ها و ...
دارم
بفرما:
کد:http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1825
این سایت GTA Gaming سایت جالبی هست من رفتم قسمت دانلود هاش دو تا هم تول دانلود کردم ولی کار نکرد. نکنه با پچ 1.03 ناسازگارن؟ یکیش برای ویرایش شخصیت ها بود من میخوام یه تول دانلود کنم بشه قیافه نیکو رو ویرایش کرد یه همچین چیزی نداره؟
البته فکر کنم اینارو توی تاپیک ادیت و پچ مطرح کنم بهتر باشه
نقل قول:ببخشید ... من یک توصیه ی دوستانه دارم ...نقل قول:
اگه میشه این سئوالات خودتون رو توی این تایپیک مطرح کنید ...
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=280770&page=112[/HTML]
آقای grand theft auto هم خودشون اونجا استادن ...
خیلی ممنون ...
ببخشید با این پولایی که میگیریم میتونیم ماشین اسپرت کنیم یا ماشین بخریم؟بعدش چرا این نمیره صفه 790 هرچی میزنم همین 789میمونه:18:
نه - صفحه ی 790 وجود نداره، ولی نشون داده میشهنقل قول:
ببخشید با این پولایی که میگیریم میتونیم ماشین اسپرت کنیم یا ماشین بخریم؟بعدش چرا این نمیره صفه 790 هرچی میزنم همین 789میمونه
کسی رمزهایه این بازی رو نداره خیلی گشتم تو تایپک ولی پیدا نکردم واسه پلی3میخوام ممنون
متاسفانه پولایی که بدست میاد غیر از خریدن تفنگ و فشنگ و آرمور به هیچ دردی نمی خوره اینا هم که راحت به دست میاد توی مراحل خیلی آدم فشنگ و اینا کم نمیاره. نمی دونم چرا این کارو کرده راک استار یه فکری باس به حال این پولا می کرد مثلا میشد باهاش Safe House ای یا یه کاراژ بزرگی که بشه توش کلی ماشین ذخیره کرد و ...نقل قول:
نمی شه هیچ کاری کرد ... تازه اگر به استیو هم ماشین بفروشی و مأموریت های جانبی بری بیش تر هم در میاری ... اما هیچ فایده نداره ...نقل قول:
من همین هفته ی قبل زدم:31: ... رمز هاش برای ps3 مگه با بقیه یکی نیست ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
482-555-0100 Restore health, armor, and ammo
362-555-0100 Restore armour
486-555-0100 Get a selection of weapons
486-555-0150 Get a different selection of weapons
267-555-0100 Remove wanted level
267-555-0150 Raise wanted level
468-555-0100 Change weather
359-555-0100 Spawn an Annihiliator
938-555-0100 Spawn a Jetmax
625-555-0100 Spawn an NRG-900
625-555-0150 Spawn a Sanchez
227-555-0100 Spawn an FIB Buffalo
227-555-0175 Spawn a Comet
227-555-0147 Spawn a Turismo
227-555-0142 Spawn a Cognoscenti
227-555-0168 Spawn a SuperGT
948-555-0100 Song information
فکر کنم با قبلی هایی که زدم یکیه ...:27:
سلام من تو یه مرحله گیر کردم..مر حله ی bc هست یه یارو هست شبیه زن ها هست بعد باهاش باید بریم تو پارک بعد اون شروع به دویدن می کنه اونجا گیر کردم اگه یه تو ضیح کامل در مورد مرحله بدید..
کاری نداره ... فقط باید تو پارک پشتش راه بری ... یعنی نه زیاد بهش نزدیک شو نه زیاد عقب بیفت ...نقل قول:
شما در این جا محافظش هستی ... پس باید همیشه دنبالش باشی و عقب نیفتی ...
اگه باز گیر کردی هم توضیح بیشتری می دم...
دوستان عزیزم چندتا سوال داشتم(باور کنید خوندن 790 صفحه برام خیلی زیاده و وقتگیر):
1- با چه fps روی سیستم من (با رزولوشن 768*1024) اجرا میشه؟
2.4 core2due
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 با 512 رم
2-نمیدونم این بازی ایراد و مشکلات نصب داره یا نه چون فرصت نشد تاپیک رو بخونم فقط بم بگین بازی رو از چه سایتی بخرم که مشکلات نصب نداشته باشه یا اگه داره با چه پچ یا کرکی میتونم راحت درستش کنم؟
ممنون از جوابتون...
کلا اگه گرافیکت Bitratesh از 256 کمتر باشه باید حتی بازی کردن در حد نورمال رو هم فراموش کنی CPU ت هم که 4 هسته ای نیست در حالت عادی توصیه می کنم بذاری روی کمترین کیفیت ممکن تا افت فریم کمی داشته باشی. کلا سیستمت از Recomanded System Requairment پایین تر باشه با ذلالت باید بازی کنی. من که با این سیستم بعد یه ذره بازی کردن حتی افت فریمم بیشتر هم میشه بنچمارک رو ببین:نقل قول:
دیگه از این پایین تر تنظیمات دیگه جا نداره ولی می بینی که FPS ام خیلی پایینه تازه همونطور که گفتم بعد یکم بازی کردن بیشتر افت می کنه:
محتوای مخفی: بنچمارک
البته داخل پرانتز بگم که شما این سوال رو باید اینجا مطرح کنی اصولا:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
آقا آخرای بازی سه تا ماشین آزاد میکنه . اول پورشه بعد آستون مارتین و بعد لامبورگینی.
که من لامبورگینی رو تو پارکینگ نگه داشتم ولی اون دوتای دیگه رو نه . حالا که بازی رو تموم کردم هرچی میگردم این دو تا ماشین و تو شهر پیدا نمیکنم. از کجای نقشه میشه گیرشون آورد؟
سلام gtaمن ارور مي ره شماره ارور اينه ws10 را ميده مشکل از چيه ممنون ميشم بگيد ....
سلام
درحال نصب بازی هستم...
می خوام سیو کامل ماموریت های بازی رو ( فکر کنم 60 درصد میشه ) بریزم، بعد همینجوری تو شهر بگردم و درصد بازی رو نزدیک به 100 برسوم.
خوبه یا نه ؟ ماموریت های بازی جذاب هستن ؟
نقل قول:
اگه حوصله داری برو ماموریتها به نوبه خودشون جذابن یک جور دست گرمیه :5:
فقط سه تا نیست ... باز نمی شه بلکه تکه ...نقل قول:
تمامی ماشین های استیو ... اولین ماشین رومن ... ماشین میشل ... ماشین هایی در بعضی مأموریت ها ( حوصله ندارم بگم ... اما اگه خواستی بگو بهت بگم ) ... همگی تک هستند ...
شما در مسابقه ی بروس یا در ماشین های استیو ( کنار زمین گلف ) پورشه رو پیدا می کنید ...
اما آستون مارتین در ماشین های استیو است ... البته یه استون مارتین دیگه هم هست ... اگر در شهر وسط ، شما ماشین پلیس بدزدید و وارد موست وانتد بشید ... فکر کنم 8 یا 9 گروه ( در پایین ) یه گنگ تو پارکینگ هستن که رئیسشون آستون مارتین داره ( خودمم نفهمیدم ...) اگه خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم :21:
لطف میکنی.....بیشتر توضیح بدی....موست وانتد کجا هست...نقل قول:
وارد موست وانتد بشید ... فکر کنم 8 یا 9 گروه ( در پایین ) یه گنگ تو پارکینگ هستن که رئیسشون آستون مارتین داره ( خودمم نفهمیدم ...) اگه خواستی بگو بیشتر راهنمایی کنم
فکر کنم اگه مأموریت ها رو بری بهتر باشه ... چون به نظر من اوج بازی مأموریت هاشه ...نقل قول:
تازه 60 تا 100 (که من دارم می رم ) ... هم به داستان مربوطه ... هم خیلی حال نمی ده ...
من دو ، سه تا از مأموریت هایی که فکر می کردم قشنگ بودم رو نوشتم ... :
1. دزدی از بانک
2. شرکت در مصاحبه شغلی
3.گروگان گیری
4.انتقام همسر (:37:)
5.و...
اگر شما یک ماشین پلیس بدزید ... کنار خیابون باستید ... LB رو بزنین ( نمی دونم تو کامپیوتر چی می شه ) ...نقل قول:
وارد کامپیوتر پلیس می شه و بعد از اون بزنین VIEW MOST WANTED ... باید یه لیست 10 تایی بیاد که ده گروه موست وانتد در هر شهر رو نشون بده ... بعد هم که روی اونا کلیک کنید ... روی نقشه مشخص می شه ...
اینا برای 100 درصد لازمن ...
Michael Hollick ، کسی است که در GTA IV در نقش Niko صحبت می کند. ( صدای Niko )
نقل قول:
کد:http://www.imdb.com/name/nm2396647/
خیلی جالبه ....؟؟؟نقل قول:
آخه خیلی شباهت داره ...
می گم این آقای Michael Hollick هنر پیشه ای چیزیه ... ؟؟؟ خیلی صدای خوبی داره !!!:21:
آهان...بله دیده بودم...تو کامپیوتر پلیس.....این طوری که باید تا دمه خونه همشون برم....نقل قول:
اگر شما یک ماشین پلیس بدزید ... کنار خیابون باستید ...
وارد کامپیوتر پلیس می شه و بعد از اون بزنین VIEW MOST WANTED ... باید یه لیست 10 تایی بیاد که ده گروه موست وانتد در هر شهر رو نشون بده ... بعد هم که روی اونا کلیک کنید ... روی نقشه مشخص می شه ...
...میشهE....نقل قول:
LB رو بزنین ( نمی دونم تو کامپیوتر چی می شه ) ...
من خیلی مشکلات داشتم...هر از گاهی با error های مختلف بازی بسته میشد....ولی پتچ جدید 1.4 به همراه کرک جدید razor پیدا کردم و نسب کردم دیگه مشکلی ندارم. نمیدونم پست شده یا نه ولی این لینکش (پچ و کرک ):
پسورد: toothکد:http://www.megaupload.com/?d=GNAKSKG0
نقل قول:
بله مثل همون مأموریته ... البته گزینه اش فرق می کنه ...
بعد هم دیگه خونه نیست ... بلکه با یه گنگ طرف هستید ... :21:
همین الان 2تا از رئیسارو کشتم.....اما ماشین درست و حسابی پیدا نکردم...نقل قول:
بله مثل همون مأموریته ... البته گزینه اش فرق می کنه ...
بعد هم دیگه خونه نیست ... بلکه با یه گنگ طرف هستید
یکیشون هست تو گوشه ی شهر دو ( تو یه پارکینگ ) ...نقل قول:
فکر کنم 9، 10 باشه ... باید یه پارکینگ رو بری بالا ...
اگه بازم نتونستی بگو عکس محلش رو برات می ذارم ...:21:
من که تازه بازی رو نصب کردم، چه پچ هایی رو بریزم بهتره ؟
خود Rockstar آخرین پچش 1.0.4.0 هست. همینو بریزم کافیه ؟
من پچ 1.0.3.0 رو پیشنهاد می کنم. با پچ آخری هیچ فرقی نداره جز اینکه پچ 1.0.3.0 ، سیوها رو به پوشه ی My documents منتقل می کنه و همین طور دیگه نیازی به نرم افزار هایی مثل Live و Rockstar Sociial club نیست.
خب دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی نگفتی سیستم شما چیه که میگی نتونستی با فرمریت بالا بازی رو اجرا کنی!نقل قول:
من فقط میخوام ببینم میتونم با گرافیک ati 3650 (512 و 4 gig ram و 2.4 دوهسته ای بازی رو حداقل روی medium اجراش کنم؟
یه سوال دیگه دوستان:
سایتی است که بشه آنلاین سیستم رو چک کنه و مثلا بگه سیستمت قابلیت اجرای بازی رو داره یا نه؟(بدون نصب بازی)
مثلا تخمین بزنه که سیستم من با چه fps میتونه بازی رو اجرا کنه!!
من همین پچ رو نصب کردم ولی هنگام اجرای بازی با ارور WS10 مواجه شدم !نقل قول:
چی کار کنم ؟
سلام دوستان من توی اون مرحله که وارد یه خونه میشی بعد داخل اونجا یه لپ تاپ هست چطوری باید اون جا رو رد کنم ممنون میشم
نقل قول:
اولا جای این سوال در این تاپیک نیست در تاپیک مربوطه مطرح کنید ...
دوما شما سرویس پک 2 داری ؟ ...
اگه 2 داری روی lunch gta iv یعنی همون icon اصلی بازی راست کلیک کن بعد برو به propertiese بعد :
apply و ok ....
شنیدم باحاله بگیرم ؟؟؟؟؟؟
آقا کسی نبود کمکمون کنه
در gta سوار قطار و هواپیما میشه که بتونه خودش کنترل کنه؟
اگر میشه ییک ترینر پر کاربرد معرفی کنید و نحوه ی استفاده ان را هم بگویید؟
ممنون