[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اتفاقا دنبالشم داداش....نقل قول:
داداش بگرد پیداش کن فقط با این میشه این بازی رو کامل کرد.
انباریمون ...اتاقمو زیرو رو کردم....
[QUOTE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ][/QUOTE]
اینی که اینجاست پوکت نسل 1 بود فک کنم ....این سونی خاکستری اولین سونی بود که اومد پوکتشم اینمدلیه ولی PS 1 سفید که اومد همه جا رو ترکوند....باهاش GAME SHARK اومد پوکت رو سونی تولید نکرد چند ماه و با مخالفت فن سونی ها مواجه شد.... که ناتسومی پوکتو اورد بازیو ....بعدشم یه مدل پوکت سفید اومد بیرون برای ps 1 نسخه سفید....که باحال تر بودش....ولی من با همین ساده کار کردم سفیده رو هم فقط دیدم...
never hood رو کی بازی کرده؟؟؟؟ اونم یه بازی پوکت خور قلق دار بود که فقطی پوکتو می زدیم برا باز کردن (پوکت نسخه 1 ) سیوا ها رو به ما نشون می داد.... (سیو ها اینجوری بود مثلا مربع مثلث دایره برای این مرحله)
که سونی باهاش مخالفت کرد چونکه می گفت چرا مموری خورش نکردی...(اونموقع Never Hood و Harvest moon بهترین بازی ها بودند...(توسبک خودشون) البت Red Alert هم ترکونده بود)
که فک کنم برای اینکه ناتسومی تلافی کرده باشه به صورت تبلیغاتی پوکتو اورد تو بازی.....بعد بازی ها 3 دسته شدند:
1.اولین دسته از harvest moon پیروی کردند و پوکت اوردند بازی و کلی پول تو جیب زدند (البته به موفقیت ناتسومی نرسید) و سیو ها باز می شد...
2.دومین دسته از Never hood (مثله ماریو که ار همبن روش برای سیو استفاده کرد و پوز PS رو به خاک مالید...
3.سومین دسته هم از مموری مثل قدیم....
--------------------------------------------
پوکت رو فقط توپ خونه تهران میشه پیدا کرد....
البته من یه رفیق دارم کلکسیونر بازی سگا و کنسول های قدیمیو وووو اینا رو داره هنوز بهش زنگ نزدم شاید داشته باشه پوکتو.....
تصور شما از گیم شارک چیه بچه ها؟؟؟ یه سی دی ؟؟؟؟
من گیم شارک کار نکردم به اون صورت که حرفه ای بشم تو کار کردنش (چه جمله بندی لا مصب :n02: )
اونموقع ها هم 14 - 15 سالمون بود هیچی اینگلیسی بلد نبودیم....
PS که گرفته بودم از بچه تعریف Game Shark رو شنیده بودم ولی زدیم به سیم آخرو پوکت خریدیم و همه تو کف پوکت بودم...یعنی پوکت رو را می نداختما همه تو گیم نت موج مکزیکی می رفتن :n09: .....
گفتیم تنوع کرده باشیم سی دی گیم شارک خریدمو و با هزار شوق و ذوق جرا کردم سی دی رو نوشته بود : Need Shark Memory یا هم چین چیزی .....
بعد فهمیدیم آپدیت گیم شارکو خریدیم تازه ..... :n14:
با رفقا رفتیم پیش آقای X و جریان توضبح ادیم (آقای X فامیل و همچنین صاحاب گیم نت مشهد بود ) اون مموری گیم شارک واسمون پیدا کرد...
طرز کارشم این مدلی بود که مثله پوکت می زدی جای سیو و بازی رو با سی دی تو دستگاه run می کردیم .... چنتا گزینه بود که اولیش Start Game بود فک کنم .... چنتا گزینه داشت که 2 یا 4 کد زدن و Cheat Book بود...
بعد مثلا هر Game Shark چند سال کار می کرد و باید می رفتیم و سی دی گیم شارکو ران می کردیم (البته سی دی ورژن جدیدیش ) و کد های جدید بازی های جدید رو می ریختیم....
البته یه گزینه Online Update رو هم داشت که تو ایران اونموقع هیچ معنایی نداشت.... :n13::n08:
بعد شم سی دی خالی گیم شارک اومد که همه رو راحت کرد ولی آپدیت نمی شد و از اینترنت باید می گرفتی .....
حتی الان برای PS 2 - Ps 3 هم گیم شارک اومده....
نرم افزار شبیه ساز پوکت استیشن در PC هم اسمش هست PK201
سلام ... من عضو جدیدم .......... بازی کامپیوتری هاروست مون و دارم اما نمی دونم کد ها رو چطوری وارد کنم ، کسی می تونه بهم کمک کنه ؟:n28:
چه جور کد هایی؟؟؟ شما باید از Emulator های مختلف استفاده کنی .... ePSXE چنتا از ورژناش فقط از Cheat حمایت می کنن....نقل قول:
سلام ... من عضو جدیدم .......... بازی کامپیوتری هاروست مون و دارم اما نمی دونم کد ها رو چطوری وارد کنم ، کسی می تونه بهم کمک کنه ؟
باز جناب آرش وارد ترن ....از ایشون بپرسین...
دوست عزيز نمي دونم از چه ورژني از بازي هاروست مون رو داري ولي بهت پيشنهاد مي كنم اين ورژن رو كه حجمش تنها 80 مگابايت هست رو دانلود كني زيرا استفاده از اين ورژن بسيار راحت و بي دغدغه است و نيازي نيست ايميج بگيري از بازي فقط كافي روي آيكون بازي كليك كني تا بازي اجرا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعدش هم از لينك روبرو ترينر ها (همان كد هاي تقلب كه به صورت برنامه در آمده اند ) را دانلود كني و استفاده كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n26:
مجيد چي شد پوكت استيشن رو پيدا كردي آخه گفتي داري خونه رو زيرو رو مي كني تا پيدا بكنيش به دوستت چي به اونم هنوز زنگ نزدي؟:n13:
بخوایم از اونور سفارش بدیم گرون در میاد برامون پیداش کن شهرو نشون بدیم بره این موضوع تموم شه بره.:n16:
داداش راستو حسینی جواب بده ...خودت شهر رو دیدی؟؟ :n01:نقل قول:
مجید جان دقیقا بگو ببینم چطوری از پاکت استیشن رو پلی استیشن استفاده میکردی ؟ اول میزدی به پلی استیشن رئ سیوت تغییراتی میدادی بعدا بازیو اجرا میکردی یا نه همزمان هم بازیو اجرا میکردی با این؟؟؟؟؟ یه توضیح درستو حسابی بده ببینم چطوری بود...............ممنون.:n12:
اقا من یه گل قرمز جادویی تو کیفم میزارم بعد میرم به خونه manna یا duke میگه می خوای امروز بهمون کمک کنی انگورارو بچینیم منم میگم yes بعد میگه وسایلتو بده به من تا نگهش دارم تا بتونی انگور بچینی من وقتی که کار تموم می شه عوض اون گل قرمز یه دونه ابی کمرنگشو میده می خوام ببینم این طبیعیه ابی پررنگ مثل اونا که همه جا یافت میشه نه ها ابی کمرنگ کمرنگ بهم میده چه جوریاس؟
در مورد pocket station هم وقتی با گیم شارک بدست میاد تو توضیحاتش مینویسه هفت کوتوله خب این میدونین معنیش چیه
نقل قول:
1 عکس بزار لطفا
از خونه و زیرزمین قطع امید کردم...ولی دوستم مونده بچه تهرانه بود امروز دیدمش .... گفت پوکت استیشن ندارم :n29: :n14: ولی توپخونه تهران باید بگردی..... ( من توپخونه رو زیرو رو کردم.... اینقد که یه گونی زیرخاکی PS , SEGA گیر اوردم ولی پوکت : هیچی )نقل قول:
مجيد چي شد پوكت استيشن رو پيدا كردي آخه گفتي داري خونه رو زيرو رو مي كني تا پيدا بكنيش به دوستت چي به اونم هنوز زنگ نزدي؟
خدایی درست یادم نیست ولی فک کنم بازی رو ران می کردیم و سیو رو می ریختیم رو پوکت و بعد همه چیو درست عین یه بازی جدید ران می کردیم و باز می کردم لوولا رو ...(باز شمام یه سرچی بکن)نقل قول:
مجید جان دقیقا بگو ببینم چطوری از پاکت استیشن رو پلی استیشن استفاده میکردی ؟ اول میزدی به پلی استیشن رئ سیوت تغییراتی میدادی بعدا بازیو اجرا میکردی یا نه همزمان هم بازیو اجرا میکردی با این؟؟؟؟؟ یه توضیح درستو حسابی بده ببینم چطوری بود...............ممنون.
آره پوکت ماله 7 کوتو لست.... چون سال 2000 گیم شارک و پوکت رقیب بودن وقتی با گیم شارک پوکتو می گرقتی پوکت اجرا نمی شد.... :|نقل قول:
در مورد pocket station هم وقتی با گیم شارک بدست میاد تو توضیحاتش مینویسه هفت کوتوله خب این میدونین معنیش چیه
سلام به همه دوستان
منم این بازی رو خیلی سال پیش تو پلی استیشنم بازی می کردم
یه آیتم پوکت استیشن بود دقیقا شبیه واقعیش با گیم شارک کدش رو می شد ساخت وقتی هم بدست می آوردیش هیچ کارایی نداشت
در مورد شهر هم از یه لحاظ بعید به نظر میاد شهری در کل در کار باشه از طرف دیگه دفترچه های لوحه خانه همشون ترجمه بودن و هیچکدوم رو خود طرف بازی نکرده بوده باید بگردیم ببینیم این دفترچه که گفته می شده در اون طرف رفته شهر و با جزییات همه چیز رو شرح داده منبع اصلیش به زبان انگلیسی کدوم سایت بوده که این حرفا از توش در اومده
اقا من طریقه اپلود رو بلد نیستم خواهشا یه توضیح مختصری بدین
سلام من تو سال دوم بازی هستم Barley اومد سگمو برد برای بچه دار شدن بعد سگمو پس داد و گفتش که یکی رو پیدا کن تا این بچه سگ رو بهش بدم نمیدونم باید چی کار کنم لطفا کمکم کنید
:n08:..............:n19:...........:n02:.......... ...:n01:..............:n29:............:n13:...... ......:n28:.............:n30:.........????
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سگتو یا میتونی بدی به Stu یا به پلیس که خونه شهرداره البته اگه بدی بهش سگه میره تو چوب بری Gotz ....فقط کافیه باهاشون صحبت کنی و وقتی ازت پرسید که بهش سگو میدی بگو آره :n02: بعد زیاد مهم نیست به کدوم میدیبا هر کدوم حال میکنی بده به اون :n10:نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی نمیتونم خودم یک دونشو بردارم؟
نه نمیشه ........:n01:نقل قول:
سلام.دوستان شکلاتو برنجو باید از کجا تهیه کنم؟:n06:
برای تهیه شکلات 2 راه وجود داره 1)در 14 زمستان از توی مزرعه بیرون نرو اگه قلب ann بنفش یا بالا تر باشه ساعت 8 میاد بهت شکلات میده و اگه قلب کارن زیاد باشه بهت کیک شکلاتی میده
2)میتونی شکلات رو در شهر از مرد دوره گرد هر بسته 100 تایی رو به قیمت 3000G بخری
برنج رو دقیق نمیدونم ولی فکر کنم توی Harvest Festival باید یا قلاب ماهی گیری از توی اون دیگ بزرگ بگیریش
نقل قول:
میتونی شکلات رو در شهر از مرد دوره گرد هر بسته 100 تایی رو به قیمت 3000G بخری
ببخشید کدوم مرد دوره گرد؟:n16:
وقتی با کارن یا هر کس دیگری ازدواج میکنید در سال دوم یا سوم مریض میشه وقتی برای مداوا به شهر میرید در کنار بیمارستان یک مرد هست که میتونید از اون بخرید و اگه پول داشتید میتونید 2 سگ شکاری هم از مغازه کناری تهیه کنید
دوست عزیز خودت دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n 23:نقل قول:
معلومه که نه.....پس راهنمایی اشتباه نکن :n16:
نقل قول:برنج همش اشتباهه ولی راه حل اول شکلات درسته :n02:نقل قول:
بیخیال برنج شو .......... شکلاتم خودشون تو مسابقه 14 زمستون واست میارن نیاز نیس کاری کنی!!:n06:نقل قول:
تو خودتت ديدي يا مثل بقيه از روي كتاب راهنماي لوخه خانه مي گي ؟:n09:نقل قول:
اقا نگید دروغه ها
من گلخونه دوم رو بقل خونه گاتز ساختم طبق راهنمایی لوحه خونه
حالا باور نکنید
داداش بچه هایه اینجا خیلی باحالن فقط کافه یه عکس از گلخونه دومت که کنار خونه Gotz هست بزاری بزاری ........ همین :n02:نقل قول:
البته اگه باشه...... :n10:
حتما بزار مام ببینیم :n16:
اگه داشتم که نمیگفتم نگید دروقه
:n29: بعد دقیقا کی تونسته بودی گلخونه دوم رو بسازی ؟؟؟ به احتمال زیادم تو پلی 1 بود ،نه؟!!!! :n02:نقل قول:
نارحت نشوووووو ....... بیخیال :n16:
ای خدا
کمک
تو همه فستیوالها برنده بشید حداقل 1 باز بعد از اون دیگه ماهی گیری کنید تا برنج رو بدست بیارید
باید بگم نه عطرجادویی دروغه نه حوض ماهی که مستطیل میشه مثل استخر اما نه اینکه بزرگ باشه همون سایز اما 4 گوش و چایی و برنج و این بازی بیش از 2 تا الهه داره و عکس برنده شدن با اسبتون
(برای برنده شدن تو فستیوال غذا کافیه چای درست کنید اون داور کت بنفشه دهنش چاک میخوره و اول میشید برای برنده شدن تو مسابقه شنا کافیه تا میتونید برید دکتر انواع شربتهای گیاهی از دکتر و اون شربتارو خودتون درست کنید و بخورید و روزانه بیش از 2 ساعت به زمان بازی تو مزرعه فعالیت داشته باشید و برای مسابقه اسب هم تا می تونید به اسبتون محبت کنید و تو مزرعه شبا ولش نگذارید و براش چمن بکارید تا اونجا بچره زیادی باهاش دوندگی کنید و مسابقه گوجه پرتاب کردن و مرع و گاو گوسفند هم که راحته سگ هم باید مثل اسب باهاش فعالیت کنید برای اینکه گلخونتون هم به وسیله بوران خراب نشه سگتونو بذارید تو گلخونه وبا اهالی شهر خوبی کنید تا حدی که راتون بدن تو اتاقهای خصوصیشون برای بزرگ کردن حوضچه هم 9 تا ماهی متوسط روز تولد ماهیگیره بهش بدید که هربار بگه مرسی برا تولدت چی میخوای از این صحبتا اما باید 6 الا7 تا برگ ماهی روگرفته باشید و اینم واقعیته ماهیگیری کردن در 1 کی از فصول که باعث میشه ماهی بگیرید که در دستانتون جا نشه و نشون نمیده گزینه میاد و ماهگیر میاد 3 تا یا 2 تا یادم نیست گزینه میده میگه که بخرشه به ارزش فکر کنم 250000000 یا رهاش کنی یا ببخشونیش به خودش!
اما چیزایی که من ندیدم یا واقعیت نداره فکر کنم!!! ایناست
گرفتن زین برا گاو شایدم باشه من نرفتم دنبالش
بعدی دوختن لباس توسط مادر بزرگ الی که برا نسخه دختره راحت میبافه اما اینو تست نکردم
از اینا که بگزیم قهر کردن رنتون واقعیت داره اینم 1 جا خونده بودم فکر کنم تو فروم خارجیا قدیم میگفت گذاشت رفت میتونی زن دیگه ای اختیار کنی :n13:
این بود اندکی از خاطرات گذشته من تو این بازی !:n23:
سلام دوستان یک سوال داشتم برای این که ازدواج کنه باید تمام وسایل خانه را هم خریده باشیم و خانه باید چند درصد باشه ممنون:n01:
هیچ کس دخترشو بازی کرده چقدر طول میکشه قلب گری قرمز بشه
من هم یکشو دارم هم دوشو یکش دختره زبونشم ژاپنیه اما من الان دارم اونو بازی میکنم
هیچ کس پلی استیشن 1 دخترشو بازی کرده
من بازی کردم
قلب پسرا زود قرمز میشد
آره منم قبل از اینکه ورژن پسره رو پیدا کنم ورژن دخترشو میرفتمنقل قول:
قرمز شدن قلب مثل همین نسخه پسرشه ...دیگه زود یا دیر نداره فرقی نداره....نقل قول:
من قلب کلیف رو نارنجی کردم ولی ازون به بعد نسخه پسرشو پیدا کردم دیگه بازی نکردم
از اول تا آخرش ژاپنی بود .... من در حال بازی کردنش اینجوری بودم :n29::n13:
نه فقط باید قلب دختره یا پسره قرمز باشه و خونت کامل باشه یعنی دوتا تخت خواب داشته باشه همین.....نقل قول: