اقا من یه مشکل دارم با رنگار وقتی ابیلیتی هام رو اسپم میکنم به ابیلیتی 1اش میرسم یهو غیر فعال میشه تا وقتی 5 تا از اون خطاش پر بشه همینطوری میمونه خیلی مسخرس چرا اخه ؟؟:n03:
Printable View
اقا من یه مشکل دارم با رنگار وقتی ابیلیتی هام رو اسپم میکنم به ابیلیتی 1اش میرسم یهو غیر فعال میشه تا وقتی 5 تا از اون خطاش پر بشه همینطوری میمونه خیلی مسخرس چرا اخه ؟؟:n03:
من برگشتم:n10:(بازگشت اژدها):n02:هه هه من همش 1 هفته نبودم ببینین چی کار کردین همه اوفتادیم تو آمپاس:n02: واسه منم همین ارور vampi 73 رو میده:n29: قضیه چیه؟ این چند روز که نبودم چی کارا کردین :n02:
خوش اومدی داااااااااش....:thumbsup::n16:نقل قول:
والا به قرآن بابام در اومد ، مگه لاگین میشه؟؟؟؟؟؟:n02:
تو کل ساختمون به این بزرگی فقط pc یمو جنگی نصب کردم که بیام لول اما با اوضاع مواجه شدم :n02: صدا تو ساختمون میپیچه حال میده :n02:نقل قول:
نمی دونم تعرفه های مبین نت چه جوریاست ولی اگه برات بسرفست از این سیستم استفاده کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دوستانی که توی محدود این شرکت هستند همین فردا برند نت بگیرند نتش مخصوص گیمه
منم از این سیستم گرفتم
پینگم 120 ه شده توی بازی
سلامنقل قول:
شما درست مطالعه نکردی پست من رو ، دوباره بخون
نوشتم این leagueofthelegens که گفته چند تا پنتاکیل و .. داره ، ترالر هست.
خب ability هارو با خون سردی بزن حتما باید اسپم کنی:n02:؟نقل قول:
hemy q بعضی اوقات مخصوصا aram میره رو بی نهایت cdایش تا هفته پیش هم که بازی می کردم باهاش این مشکل بود.این مشکل خیلی وقت هم هست وجود داره تو فروم هم خیلی ها گفتن ولی هنوز درست نکردننقل قول:
ریوت داره سیستم امنیتیشو ارتقا میده بعد اینهمه هکی که صورت گرفته اینا هم به فکر افتادن،احتمالا شاید یه پسورد دوم بزارن هینطور گفتن باید همه اکانت ها یه ایمیل معتبر داشته باشن و...
New Password Requirements and MandatoryReset.
To further safeguard the security of your information, we’re rolling out upgraded password strength requirements for all League of Legends accounts. This means we’ll require you to pick a stronger password as soon as possible.
Click here to change your password now – otherwise you’ll automatically be prompted to change your password when you attempt to log in to the game.
We’re continuing to work on additional security features to help protect your privacy and accounts. Features that we’ll begin testing on the public beta environment as soon as the next patch include:
•Email verification: all new registrations and account changes will need to be associated with a valid email address (we’ll also require all existing players to provide a valid email address).
•Two-factor authentication: changes to account email or password will require verification via email or mobile SMS
مربوط میشه به هکی که تو سرور na صورت گرفته و به پسورد ها دسترسی پیدا کرده.برنزی ها safe هستن در هر صورت خودشونو به دردسر نندازن:n09::n02:
اقا کمک من بعد آپدیت با ارور فتل مواجه شدم نوشته:-( You may need to REPAIR your install.
(Bootstrap Error)
Boot sequence failed: LoadLegacyResourcesActionError #2124
دوستان یه کمکی بکنین این مشکل ما هم حل بشه...نقل قول:
خوب یه بار Repair کردی ببینی درست میشه؟نقل قول:
بکاپ اگه داری delete کن بازی رو دوباره آپدیت کن.
این فایل رو بررسی کن احتمالاً مشخصه مشکل چیه:نقل قول:
کد::\Program Files\League of Legends\RADS\rads_user_kernel.log
دوستان این systec فقط تو تهرانه؟؟؟:'(
دیگه برا چی این تهرانی های عزیز میگن مشکل پینگ بالا داریم؟
patch بعدی الان تو راهه باز کمربنداتونو ببندید:n02::n09:
با این تیکه اش خیلی حال کردم:n12::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Howling Abyss
- Poros

- No change. Still awesome

محتوای مخفی: :D
محتوای مخفی: نکته رو گرفتی؟ :دی
اخه ابیلیتی 1 و 3 اش با هم cd اش تموم میشه کیف داره:n02:نقل قول:
وای قسمت اول واسه دانلود 192Mb خدا بخیر بگزرونه :n08:
352mg هم step 2:n04:نقل قول:
واااای صفحه log in کلاینت چه خوشگل شده:n19: احتمالا مربوط به Lucian lore میشه :n05:
lucian availabe
من با سرعت 20kb تا شب طول میکشه step2 رو اپدیت کنم:n28: اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا:n30::n30:
یکم گوشه isp رو بکش درست میشه:n02:نقل قول:
:n07:
کسی اپدیت کرده؟ lucain اومده؟
lucian اومد:n02:
این که نوشتهنقل قول:
lucian رفت patch بعدی
availabe , فکر کنم اومده ...البته من هنوز داره آپدیت میکنه 35kb/sec
:n26:
~~~
پ.ن : اسکین های Pool Party که قراره بیان چقدر قشنگن ...
راست میگی اومده ولی تو صبج patch note ننوشته بود میاد الان دیدم نوشته اومده خبر بعدینقل قول:
اقا میشه رنگ مپ هارو عوض کرد؟
اقا بدبخت شدم با این وضع نت فوق محدود بعد از اپدیت 300 مگی موقع applying patch سر اینجا دیگه موندو هیچ اتفاقی نیفتاد
بعدش لانچرو بستم دوباره اجراش کردم که دوباره از نو 300-400 مگ دان شد بازم همینجوری شد. یعنی چیکار کنم من؟؟:n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون از راهنمایی های شما ، بعد از پچ امروز صبح مشکلم حل شد...:n02::n09:
راستی Lucian هم اومده...:n19:
تو کل بازی Lucian ریخته :n01:
برای همین اگه با Counterش (Vayne) برید, IP درو میکنید :n26:
واستا درست میشه صبر کن:n02: اگرم میخوای قطع کنی بعدا وصل کنی اینترنتتو قطع کن واستا تا لانچر ارور اینترنت بده وقطع کن لانچر و تمامنقل قول:
یعنی چیکار کنم من؟؟:n28:
عذر خواهی میکنم دوست مننقل قول:
سرم شلوغ بوده پستارو سریع جواب دادم
22 کیلو ip جمع کرده بودم منتظر بودم lucian آنلاک بشه، انقدر صبر کردم باز نشد، خسته شدم رفتم 15 تا چمپ خریدم، ip ام صفر شد، حالا میبینم lucian آزاد شده ولی ip ندارم بخرمش ....
قیافه Riot: :n02:
قیافه من: :n27:
قیافهlucian: :n10:
از دوستانی که پچ جدید رو دانلود کردن خواهش میکنم اگر ممکنه فایل زیر رو تو پوشه بازی لول سرچ کنن و آدرس دقیق که این فایل قرار میگیره به من بدن! با تشکر:n16:
VOBank_en_US.fsb.compressed
بیا عزیزم:نقل قول:
فقط باید حواست به ورژن باشه باید ورژنش رو عوض کنی فکر کنم 0.0.0.117کد:http://l3cdn.riotgames.com/releases/live/projects/lol_game_client_en_us/releases/0.0.0.117/files/Data/Sounds/FMOD/VOBank_en_US.fsb.compressed
تا بحال براتون اتفاق افتاده زمانی که آپدیت میاد و شما بازی رو باز میکنید یک چترباز بیوفته رو کابل برق و دوبار آپدیت شما کنسل بشه؟!:n29:
این lolskinsخراب شده؟
عاغا این استپ 2 چقدر هست؟:n13:
نقل قول:
تا بحال براتون اتفاق افتاده زمانی که آپدیت میاد و شما بازی رو باز میکنید یک چترباز بیوفته رو کابل برق و دوبار آپدیت شما کنسل بشه؟!:n29:
LolOololOLololOLolOLolL
نقل قول:
عاغا این استپ 2 چقدر هست؟:n13:
300 و خورده ای