سرعت لاکپشتیه 256 سرعت دانلود از 8 بالاتر نمیره!
Printable View
سرعت لاکپشتیه 256 سرعت دانلود از 8 بالاتر نمیره!
دوستان این پارس هم ما رو اسکل خودش کرده :31: از 11خرداد درخواست دادم واسه ADSL هنوز خطم رانژه نشده . زنگ زدم میگه مدارکتون 19خرداد برای مخابرات ارسال شده و اونا هنوز جوابی ندادند !!!!!!!!
راستی از من هم 15000 تومن هزینه نصب و راه اندازی گرفتند . البته من خودم بلد نیستم ولی ظاهرا" نباید کار سختی باشه :31: یعنی پول زور بوده ؟ البته به من گفتند که برای کانفیگ بیان دیگه هزینه ای نمی گیرند .هرچند فکر نمی کنم بدون گرفتن هزینه 15تومنی کسی رو ثبت نام کنند .!
سلام
من از سرویس صبانت 128 استفاده میکنم و سرعت دانلودم چه روز چه شب بین 80 تا 120 متغیره. اکثرا روی 100 تاست.
میخواستم ببینم سرویس 128 پارس آنلاین سرعت دانلودش چنده ؟ از صبا بیشتره ؟ شبانش خوب هست یا نیست.
یه جا نوشته بود سرعت دانلود پارس 150 تا 180 متغیره برای سرویس 128. میخواستم ببینم واقعیه یا نه ؟
باتشکر
داداش از بعد از عید ریخته بهم این پارس.... سرعت دانلود در روز که اره فیکس رو 180 هست برای 256 اما 128 کمی کمتره.... سرعت شبانه متاسفانه از بعد از عید شده نهایت 40 ! از من میشنوی بزار وضعیت پارس ثبات پیدا کنه! :41:نقل قول:
پارس اومد یه 13 روز تو عید مجانی داد،وضعیتش به هم ریخت و منفجر شد !! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکمی داغونه
شبانه باید تست کنم !
کسی نیست جواب بده ؟؟؟نقل قول:
کسی POL-1024-2G داره ؟
تو تهران
سرعتش چجوریه ؟
روزانه + شبانه ؟
ممنون
جوابش برام مهمه !!!
دوستانی که خط یک مگ دارند هم دانلود شبانشون میاد پایین؟ اگه میشه بگید سرعت دانلود شبانه اوایل شب روی چنده؟
چون من سرویس 512 دارم شبا سرعت دانلود میاد روی 50 60 کیلو. میخواستم ببینم سرعت یک مگی ها میاد روی 128 کیلو یا اونها هم میان روی 50 60؟؟؟
همون پست بالای منو نگاهنقل قول:
من 1024-2Gb دارم
دانلود روزانه با IDM تا 250ام میره
نقل قول:
فقط ربط به این 256- 512و... نداره
بستگی به مرکز مخابراطی و نوع پکیجت هم داره
من قبلی 256 داشتم سرعت شبانم 180-190 تا بود شبی 3.5 گیگ دانلود میکردم
از دو سه روز پیش که 512 گرفتم سرعت شبانم اومده رو 100-120 شبی 2 گیگ به زور میگیرم
دیشب خیلی افتضاح بود...
سر جمع 80 مگ دانلود داشتم! :2:
کی قراره درست شه ؟!
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم خوشحال می شم اگه کسی می دونه جواب بده...
من الان تو شهرستانم ارومیه و احتمال زیاد تا هفته دیگه برم تهران و ساکن شم ... اینجا از پارس آنلاین اکانت گرفتم و بدک نبود راضیم یه 15 روزی مونده مدت اکانتم تموم بشه ولی پهنای باندم یه چهار گیگی مونده می خواستم ببینم می شه این چهار گیگ رو به کسه دیگه انتقال داد ؟ همچیم چیزی تو پارس آنلاین هست؟
بهترین پکیج از نظر سرعت به نظر شما کدومه...؟نقل قول:
داداش خیلی اسونه نصب اگه دیگه 15 تومن پول زور رو دادی دیگه خودت نصب نکن چون دیگه اون 15 تومن رو بهت پس نمیده پارس افلایننقل قول:
باسلام
تو پارس آنلاین سرویس 256 رو از طریق شرکت باید گرفت ؟ یا خانگی ها هم میتونن 256 رو انتخاب کنن ؟
فکر کنم این 15.000 تومنی که این دوستمون میگه بابت رانژه شدن خط میگیرن...نه برای نصب مودمنقل قول:
درود
دوستان تا چند روز پیش اکو 512 شاتل بودم الان اومدم روی پارس آنلاین خیلی خیلی پشیمون هستم !
سرعتش افتضاح !
مشکل جدی ترم این هست که دیگه نمیتونم با اکانت چیزپی انم کار کنم !
مشکل اینجاست که چیز پی ان براحتی متصل میشه ولی دیتا نمیده یعنی مرورگر هیچ صفحه ای باز نمیکنه
همین اکانت رو دادم دوستام در شرکتهای دیگه براحتی براشون کار میده
نمیدونم برا حل این مشکل لعنتی باید چیکار کنم !
کسی این مشکل رو نداشته ؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط مشکلت همینه...؟نقل قول:
از نظر سرعت مشکلی نداری...؟
نقل قول:امروز خطمون رانژه شد و زنگ زدم که بهشون اطلاع بدم . تلفنی تنظیمات رو گفتند و من هم انجام دادم . بهش گفتم اون 15تومن چی پس ؟ :31: گفتش که درصد کمی از اون پول برای نصب حضوری بوده و بیشترش برای رانژه شدن خططون بوده و این چرت و پرت ها .... گفت از برج 2 امسال دیگه اینطوری شده که هزینه ها در هر صورت 15 تومنه و حضوری و غیر حضوری نداره و یه سری مبهمات دیگه هم سر هم کرد !نقل قول:
میچاپونند دیگه چاره ای نیست . اون از داستان مودمهاشون اینم از این !
یه نکته جالبی هم که بود گفتش که اگه بخوای استفاده نکنی فقط تا 2ماه میتونی اکانت نگیری و بعد 2ماه پورتتون بسته میشه و باید از اول ثبت نام کنید !!!!!!!!!!!!
چرا سرعت پارس آنلاین اینطوری شده ؟
داره پارس آفلاین میشه .
بقیه ISP ها هم اینجوری شدن یا فقط پارس خراب شده ؟
فقط پارس اینجوری شده.نقل قول:
اکو 512 شاتل 3 گیگ ماهیانه 19 ت میدادم سرعتم رو 80 ثابت بود چه روزانه چه ساعات رایگاننقل قول:
الان اومدم 128 پارس 4 گیگ ماهیانه 16 ت سرعت روزانه 30 شبانه 15 !
قصه نخورید .... اندکی صبر مرگ پارس انلاین نزدیک است ... ایشالا بر شکست میشه میره پی کارش.
سلام
من 128 شاتل دارم می خواهم بیام پارس آنلاین 128 رو روی چه سرعتی میبندند و سرعت دانلود تا چند میاد
توی شبانه محدود میشین یا نه و همین طور سرور ها هم محدود هستند و همچنین سرعت تان توی ساعت رایگان
زیاد سوال کردم :31: اما نیاز دارم :11:
فعلا که شبانه سرعتش 35 هست. روزانه هم 128 حدود 140 تایی سرعت میده.... به اصطلاح رو 2 میبندن! اما در عمل ......نقل قول:
راستی پارس پینگش همچین اش دهن سوزی هم نیست....
والا از شاتل بهتره
من امروز اومدم روی پارس سرعت به طرز فجیعی افزایش یافته
خوب شد
فقط امشب تست کنم دانلود شبانه خوب بود بهشون یک حالی میدم:دی
سرعت دانلودت چنده....از چه سرویسی استفاده میکنی..؟نقل قول:
1mB
شاتل 512 داشتم 60دانلود میکردم
با این 250 دانلود میکنم با IDM
مشکل بزرگ ما همینه که فقط داریم با خودمون مقایسه میکنیم
تو استرالیا با دیال آپ 52 کیلو دانلود دارند حالا ما با adsl اونم +2 داریم اینطوری حال میکنیم
ای بابا داداش ما اگه خودمونو با خودمخون مقایسه نکنیم که کارمون نمیشه! ماشاالله تنها ملتی هستیم که همه چیزمون به همه چیز خودمون میاد... وقتی تو افغانستان سرعت بالاتر از ایران هست شما چه انتظاری داری؟
دیشب افتضاح بود.
حدود 200 مگ. فقط 200 مگ !
اگه تو یک شهری اکانت پارس داشته باشیم و نصفش مونده باشه بریم یه شهر دیگه٬ میشه منتقل کرد؟
ااااااااااااا؟ نه داداش تا اونجایی که میدونم 15 تومن پول نصبه حضوری هستش همین بازم دروغ گفتن چون از پشت تل 5 تومنه یک بار بخاطر امتحانا 1 ماه شارز نکردم گفتن اگه میخوای پورتت بمونه باید خط رو فیریز کنی که ماهی 5 بود فک کنمنقل قول:
نیازی به انتقال نیست با همون یوزر و پس هم میتونید در شهر دیگه کانکت بشید! :46:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم :
الان ویندوز رو عوض کردم اما همین که مودم رو وصل کردم بدون تنظیم کردن ، اینترنت فعاله ! چرا ؟ دیگه من تنظیماتشو نزدم . ایرادی که نداره ؟!
نقل قول:
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم خوشحال می شم اگه کسی می دونه جواب بده...
من الان تو شهرستانم ارومیه و احتمال زیاد تا هفته دیگه برم تهران و ساکن شم ... اینجا از پارس آنلاین اکانت گرفتم و بدک نبود راضیم یه 15 روزی مونده مدت اکانتم تموم بشه ولی پهنای باندم یه چهار گیگی مونده می خواستم ببینم می شه این چهار گیگ رو به کسه دیگه انتقال داد ؟ همچیم چیزی تو پارس آنلاین هست؟
دوست عزیز ممنون از اینکه یه جورایی سوال من رو تکرار کردیننقل قول:
اگه تو یک شهری اکانت پارس داشته باشیم و نصفش مونده باشه بریم یه شهر دیگه٬ میشه منتقل کرد؟
می شه توضیح بدین چه جوری نیازی به انتقال نیست؟ مثلا من می تونم تو تهران با همین یوز و پس آن بشم؟؟ چون یادمه یه هفته ای طول کشید که پورتم فعال بشه؟ یعنی می گفتن یکی می خواد اکانتش رو ببنده بعد تو می تونی؟ چون تو مرکز مخابراتی محدوده و از این حرفا ...راستش من زیاد از اصطلاحاتی که شما به کار می برین سر در نمی یارم مگه پارس آنلاین تو همه مناطق تهران چه می دونم پوشش داره؟؟نقل قول:
نیازی به انتقال نیست با همون یوزر و پس هم میتونید در شهر دیگه کانکت بشید!
سلام دوستان عزیز من یه مودم d-link 2640u خریدم و بعد بردم گارانتی تا برام کانفیگ کنند که اینکارو کردن اما الان نمیدونم چیکار کنم :41: مراحل نصب را انجام میدم با درآخر پیغام خطا نشون میده :41: لطفا اگه کسی نصب کرده منم راهنمایی کنه :20:
شما مدمتون که وایر لس نیست ؟
شما از روی سی دی مادربرد مال لن رو نصب کنید و به جای کابل یو اس بی کابل لن رو وصل کنید
خودش وصل میشه
دوست عزیز تو قسمت ADSL Status مودم Data Rate چند مگ نشون داده میشه ...2 مگ یا 3 مگه.نقل قول:
مودم من وایرلس هست مگه ایرادی داره چون الان نفهمیدم چیشد که یهو کانکت شدم و خیلی خوب ساتهارو باز میکنه حالا یه سوال دیگه من یه لپ تاپ هم دارم اگه بخوام بدون سیم استفاده کنم باید چیکارکنم؟