درود بر شما ...نقل قول:
مدل مودم شما چیست ؟
من هم از مودم ASUS استفاده میکنم کلا با مخابرات مشکل داره... فقط مودم های T-plink آن هم سری متوسط کارایی خوبی روی تجهیزات مخابرات دارند.
Printable View
درود بر شما ...نقل قول:
مدل مودم شما چیست ؟
من هم از مودم ASUS استفاده میکنم کلا با مخابرات مشکل داره... فقط مودم های T-plink آن هم سری متوسط کارایی خوبی روی تجهیزات مخابرات دارند.
سلام ممنونمنقل قول:
مدلش AM602 هست وایرلس نداره و ساده هست
ینی بایستی مودم عوض کنم ؟
پیشنهاد میشه یک مودم از برند دیگری از دوستان یا اَشنایان بگیرید و روی خط خودتان تست کنید ببینید مشکل همچنان وجود دارد یا خیر ...نقل قول:
الان اینترنت به کل قطعه فقط سایت های داخلی باز میشن.
هیچ آی پی خارجی هم پینگ نمیده.اینرانت شدیم مثل اینکه :n01:
من یک وی پی ان کاهش پینگ داشتم الان با اون وصل شدم این پست رو گذاشتم
امیدوارم درست بشه
منم این مشکل رو دارم
ولی بدتر اینکه حتی بعضی سایت های داخلی رو باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه اما با هیتلر شکن همه سایتا بدون مشکل باز میشن
خطم فیبر نوری هست و الان 3-4 ساله طرح زرین دارم بجز سال اول که عالی بود سال به سال داره بدتر میشه
بدبختی نمی تونم برم از جای دیگه اینترنت بگیرم وگرنه 1 ثانیه هم دیگه اینترنت مخابرات رو تحمل نمی کردم:n03::n28:
اين مشكل كند باز شدن صفحات وب هم از امروز عصر به ما هم سرايت كرد، mtu را به اون عدد هايي كه دوستان گفتن تغيير دادم ولي مشكل حل نشد، چه كارش كنم؟
دیوث تر از این مخابرات پیدا نمیشه اینترنت من 4 روز قطع بود روز اول که زنگ میزدم پشتیبانی که هر کی یه چیزی میگفت روزای بعدشم که فقط میگفتن مشکل از مخابرات. حداقل این مخابرات میتونست یه کم با این 2020 هماهنگ باشه تا لااقل بدونیم کی اینترنت درست میشه.
من فقط دارم منفی میخورم تا الان 50 گیگ منفی خوردم اگه شارژ اعتباریم تمام بشه باید پول 50 گیگ بدم جالبه پشتیبانی میگه باید حضوری بروید مخابرات خیابان 22 بهمن واسه دزدی کردن غیر حضوری انجام میدن واسه گرفتن حق خودت باید حضوری بریم... احساس میکنم دارم از اینترانت استفاده میکنم هیچ پروتکلی متصل نمیشه... من بعد از تمام شدن سرویسم دیگه هیچ وقت تمدید نمیکنم...
مخابرات جدیدآ هم برداشته بعضی مناطق رو کاری کرده که نشه به راحتی به تور وصل شد.:n21:
تو رحشون با این تجهیزاتشون
کندی و اینجور مشکلات به کنار (البته دیروز تا حالا بد جور رو اعصابه) این مشکل نسزگاری مودم هم خیلی خنده دار هست
چند تا mtu هم تست کردم فاده نداشت 1448 هم قطع میشد!!!!!!!!!!
=========
دوستان بهترین مودمی که بیشترین هماهنگی رو با مخابرات اصفهان داشته باشه چی هست؟
اون هوایی که خود مخابرات میده چطوری هست؟
یا هر مدل دیگه ای که بشه توی حالت pppoe بدون مشکل ازش استفاده کرد(وایرلس هم خوب باشه)
با تشکر
سلامنقل قول:
من هم مودم تی پی لینک و هم huwaei دارم و هر جفتش اوکی هستش برای من.
توی پست قبلیتون گفتید که وقتی دانلود میکنید قطع میشه؟
چراغ اینترنت قطع میشه و یا ADSL?
tp link 8901نقل قول:
اگه مشکلت این هست که اینترنتت قطع میشه بعد 30 ثانیه خودش دوباره وصل میشه(درواقع مودم ریست میشه ) من چند نفر میشناسم این مشکل داشتن با تعویض مودم مشکلشون حل شد
و
سلام ممنون از پاسخنقل قول:
شما هنوز از مودم ASUS استفاده میکنید در حین دانلود قطع نمیشه و با خاموش روشن کردن درست بشه ؟
این mtu چی هست ؟ و شما رویه چه عددی تنظیم کردید
شرمنده زیاد پرسیدم کسی رو پیدا نکردم مودم به امانت بگیرم
وضعیت افتضاحه
واقعا که :|
کیا پایه هستن بریم جلوی دفتر اصلی اینترنت مخابرات یک جنجال حسابی راه بندازیم اگه لازم شد 4 تا شیشه رو هم بشکونیم ؟:4:
کلا بچه های تاپیک با هم دیگه 10 نفر هم نمیشیم :n02:
نه متاسفانه دسترسی به هیچی نداریمنقل قول:
اما اقعا تجربه خوبید دارید خیلی خوب حدث زدید :دی
پایه باشین دیگه
هر کس 2نفر با خودش بیاره تعداد درست میشه
حق گرفتنیه....با نشستن تو خونه کسی حق شمارو نمیاره دم در تحویلتون بده!
سلام؛
دوستان فعلا کدون ISP تو اصفهان وضعیتش تو پینگ از همه بهتره؟
من میخوام سرویسمو عوض کنم ( کلا میخوام مخابراتو قطع کنم )
به نظر من دوستانی که ناراضی هستن بهترین کار همینه
باید با هم بریم قطع کنیم تعداد زیاد باشه :D
درود بر شما ...نقل قول:
کلا چند دقیقه استفاده نکنم DATA قطع میشه ... گاهی اوقات هم باید ریستارت کنم ...
MTU یعنی حداکثر واحد انتقال ارتباط بین دو سرور ... MTU من روی 1490 است.
کدام منطقه هستید پ.خ کنید شاید بتوانم یک مودم براتون تهیه کنیم.
داداش خبر نداری یک عده بی خبر از همه جا واسه گرفتن اینترنت مخابرات صف کشیدن نمی دونن قراره چی تحویل بگیرن :(
من خطم فیبر نوریه :( مخابرات ارایه سرویس روی فیبر نوری رو انحصاری خودش کرده.... خدا همه انحصار طلب هارو لعنت کنه
رفتم مبین نت وایمکس بگیرم توی منطقه تحت پوشش مودم خارجی بودم فقط که 300 قیمت مودم خارجی مبین نت هست :(
الان اخرین راهم فقط لشکر کشی به مخابراته
من می تونم دوستامو و دوستاشونو جمع کنم برم ولی اگه کار بجای رسید که خواستن رسیدگی کنن من فقط نت مخابرات دارم تابلو میشه بقیه سیاهی لشکرن :دی...خیلی ضایع میشه
یک درصد فکر کن رسیدگی کنننقل قول:
اگر هم رفتی و اونها هم گفتن رسیدگی میکنن بدون برای این میگن رسیدگی میکنیم که ول کنی بری :n02:
هیچ وقت سراغ وایمکس نروید...نقل قول:
اگر قرار به اعتراض باشه باید یک نفر انتخاب بشه و بقیه افراد را جمع کنه...
نقل قول:ممنوننقل قول:
منم میدونم مشکل از مودم هست (البته مودم مشکل نداره جای دیگه تست کردم و مثل بنز کار میکرد مشکل از ناسازگاری بین این مدل و تجهیزات مخابرات هست)
برا همین گفتم یه مدلی بخرم که مشکل ناسازگاری نداشته باشه
کسی هست این مودم های هواوی مخابرات رو گرفته باشه و نیاز نداشته باشه(قصد فروش داشته باشه)؟
نقل قول:مشکل این هست که همین تعداد کم هم همه از اصفهان نیستندنقل قول:
مثلا خودم من یکی دیگه از بچه های اینجا کاشانیم خوب هیچ کاری از دستمون بر نمیاد
من خودم مخابرات شهرمون هم رفتم هیچ فایده ای نداشته چون نه اطلاعاتی دارن و نه امکاناتی و بی فایده هست
باز اونایی که اصفهان هستن میتونن مرکز اصلی که جوابگو هست رو پیدا کنن و برن اعتراض کنن
من از قدیمی ترین مشکترین مخابرات هستن یه زمانی اومدن ما رو فیبر کردن هیچ جا adsl نمیداد 2 سال همیشه پیگیر بودن تا خود مخابرات اورد و جزو یوزر های اولیه هستم
قصدم از گفتن خط بالا این بود اوایل که سرویس میداد هیچ امکاناتی نداشت یه بار بچه ها همین تایپیک هماهنگ کردن رفتن اعتراض بعد از چند رو دانلود شبانه رایگان گذاشتن
خلاصه اینکه مشکل از خودمون هست شما هم جای اونا باشید وقتی ببینید طرفت هیچی نمیگه دلیل نداره امکانات بدید
خارج هم که اینقدر اینجور چیزا مرتب و خوب هست به خاطر پیگیری مردم هست یه چیزی یکم گرون بشه یا یکم کیفیتش بد بشه مردم سریع پیگیری میکنن
ما اینجا نشستیم یکی دیگه بیاد پیگیری کنه ولی ............
شما اگه امکان تغییر isp داری خودت رو معطل نکن برو از یه جای دیگه بگیر بدبختانه امثال من که فیبر هستن انتخاب دیگه ای نداریمنقل قول:
خدایا منو بکش
اینترنت دایال آپ هم دوباره برگشت به شکل قبل
4 هزار تومن میدای قبلا برای 2 ماه
حالا ماهی 20 تومن میاد حداقل
از تیر به بعد کلا شده ماهی 3300 به جای 2000 تومن......مثل قبل نیستنقل قول:
کلا ایران اینجوریه.نقل قول:
هر چی قدیمی و منسوخ میشه اینجا تازه عتیقه میشه و قیمتش میره بالاتر:n02:
دوست عزیز مودم TP-link به نظر من بهترین هست فعلا و پر فروش ترین تو ایران امتحانشم پس داده من خودم مودمم 8811 هست از 24 ساعت 20 ساعت روشنه الان 4 5 سال هست دارمش با همین وضعیت همیشه داره کار میکنه مشکلی هم نداره همین طرح 8811 وایرلسش هم هست واسه مودم دست دوم اینجا برید خوب گیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من هستم ، dlc هم هستم خیلیم پیگیر شدم ، یعنی شدیدا .نقل قول:
فقط رفتن اصفهان دردسره از اینجا { نجف آباد }
ولی جدی میگم اگه 2 تا ادم پیدا شند خیلی خوبه
پایم
نقل قول:
در این موردم ما تو منطقمون 6 ماهه کمبود پهنای باند داریم چند روزیم مهمون رئیس مرکز بودم
که آخر کاری بد جور کوچیکش کردم ولی نمی تونست کاری بکنه ، آخرین کاری که تونست بکنه
نامه داده بود رئیس مخابرات استان اونم گفته پیگیری می کنیم.
از این کاربرای شاکی 2 تاشون رفیقا جون جونیمن که ت.خ نمی کنن بیاند بریم........
بله حق دادنی نیست ، پس گرفتنیه
حق میمونه ، نا حقه که رفتنیه
در کل پایم
دوست عزیز مودم TP-link به نظر من بهترین هست فعلا و پر فروش ترین تو ایران امتحانشم پس داده من خودم مودمم 8811 هست از 24 ساعت 20 ساعت روشنه الان 4 5 سال هست دارمش با همین وضعیت همیشه داره کار میکنه مشکلی هم نداره همین طرح 8811 وایرلسش هم هست واسه مودم دست دوم اینجا برید خوب گیر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وضعیت دانلود شبانه با سرعت 1 مگ چه جوریه؟
1 مگ و بالاتر رو مثل آ اس پی های خصوصی همه میدن یا به خانگی نمی ده؟
سلام
دوستان من میخواستم اینترنت مخابرات بگیرم.
میخوام ببینم کدوم طرح هایی که الان هست اینترنت شبانه رایگان داره؟
از نظر شما کدوم طرح به صرفه تر هست؟
و این حجمی که زده مثلا تو طرح کمپین تابستان که
حجم ترافيک کمپين تابستان مثلا 8G واسه دورهاین را ماهیانه کم میکنه یا کلا واسه دوره هستش ؟
زمان طرح تابستان 93 12 ماه
پنج شنبه رفتم طرحم را عوض کردم، کردم جشنواره تابستانه. بهم گفت تا شنبه ظهر فعال میشه. فعال که نشده هیچ، هنوز تو پنل هم اضافه نشده. امشب هم طرح عید تا عیدم تموم میشه. اگر عید تا عید رو تمدید کنم و بعد جشنواره هم فعال بشه دوبار دوبار پول از جیبم رفته. مخابرات ماشالله داره واقعا.
Sent from my SKY using Tapatalk
چرا جشنواره رو آنلاین فعال نکردی ؟نقل قول:
راستی طرح چند مگشو خریدی؟
آنلاین نمیتونم، پیغام میده روی این خط سرویس برقراره و نمیشه.نقل قول:
اگر راه بیافته ۲ مگ خریدم.
Sent from my SKY using Tapatalk
اقا مشخصات این طرح جنشواره چیست؟
شبانه رایگان داره؟
کلا الان کل طرح هایی که مخابرات اصفهان داره چیا هستن؟
با تشکر
دوستان کسی اینجا هست که خطوط DLC داشته باشه و پورت آن بالای 2 مگ باشه ؟
برای تمدید طرح ولادت ، به مدت یکماه اضافه ، مراجعه حضوری به مخابرات لازمه؟ مخابرات های چهارگانه یا مخابرات اقا بابایی؟
من طرح ولادت تا ولایت رو استفاده میکنم اما سرعت دانلودم تو بهترین حالت 400 کیلو بایت هستش. راهی واسه افزایش سرعتش هست؟؟؟