نقل قول:
فعلا N53SN از ایسوس سرامد هست
با حدود 8گیگ رم و بلوری حدود 1550 قیمت داره
نقل قول:
فعلا N53SN از ایسوس سرامد هست
با حدود 8گیگ رم و بلوری حدود 1550 قیمت داره
نقل قول:
می تونی تا صبر کنی و سری های جدید وارد بازار بشه
یکیش N43SN
دیگری هم Y470 از لنوو که مشخصاتش رو در پست های بالا می بینیکد:http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N43SN/#specifications
از سونی هم سری CA در حال ورود به بازار هست
سلام بين اين دو لپ تاپ كدو رو بخرم لطفا راهنماييم كنيد دلايلشم بگيد. در ضمن اگر چيزي به ذهن خودتونم ميرسه بگيد.
1- HP Pavilion DV6-6080
2- Dell Inspiron 5110 A
در ضمن اگه فقط از اينور و اونور شننديد در پايان نظراتتون بگيد ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...کسی در مورد مدل asus u41 jf اطلاعاتی داره؟
سلام
ممنون میشم اگه یه لپ تاپ حداکثر "14
با مشخصات خوب بهم پیشنهاد بدید
پیشنهاد یکی از دوستانم
ASUS-K42JP
Core i7 -740QM (1.7-2.9) 6MB cash
4 GB ram
640 GB hard
Ati 6570 (2GB)
14" LED-HD
(قیمت میرداماد (پایتخت
1220000
همین مدلی که پیشنهاد شده خوبه ، البته حتما با گارانتی خوب بخرنقل قول:
از لنوو هم سری Y460 رو در نظر داشته باش
دوست عزیز میشه بگی hp dv6 6070 یو اس بی ۳ داره یا نه؟
و اینکه مشکل sandy bridge داره یا نه؟
HP dv6-6090
ASUS N53SN
Apple MacBook Pro MC700
sony vaio F13WFX/B
من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم شما یکم راهنماییم کنید بین این 4 تا لپ تاپ کومشون بهتره با دلیل
همینطور که گفته بودم بازی برام مهمه و البته اهنگسازی
من خوم با Apple MacBook Pro MC700 حال میکنم نظر شما چیه اگه میشه رم و گرافیکو این 4 مدلو بگین
دست همتون درد نکنه بازم مرسی
خیلی ممنونم
میشه یه سایت خوب بهم معرفی کنید که مشخصات و عکسهای لپ تاپ های به روز رو داشته باشه
جواب منو اگه کسی بده ممنون میشمنقل قول:
ّبا عرض سلام خدمت دوستان عزیز و استادان گرامی بنده با بودجه تا 1.100 میخوام خرید کنم بین این دو مونم:
ایسوز k53sv
ci5
gt540 2 gig real
4 gig ram
1.070000
لنوو y560
ci5
ati 5730 1 gig
ram 4
1.100000
کارم هم بیشتر با افتر افکت و میکس و فتوشاپ هست.
میدونم سیستم اول قدرتمندتر به نظر میاد ولی میخوام مطمئن شم کیفیتش در حد lenovo هست یا خیر.
البته k53 دارای cpu نسل جدید هست و مدل i7 ش هم هست با قیمت 1.170000 شما میگید چیکار کنم؟باید تا دو روز دیگه خرید داشته باشم!
اصولا گرافیک 2 گیگ با 1 گیگ برای من تفاوتی میکنه؟ چون ریتینگ دو گرافیک ایسوس و لنوو تقریبا یکی هست و فقط رم گرافیکشون فرق میکنه.
ممنون میشم اگه بتونید بهم سریع یه راهنمایی بدید .
بهترین لپتاپ تا 1200 چی میتونه باشه ؟
ترجیحا cpu ش i7 باشه و گرافیکش قوی
ممنون میشم زودتر جواب بدید.....
سلام
لپ تابی با مشخصات زیر طی چند روز آینده می خوام تهیه کنم؛ بودجه هم 1.450 هست.
در درجه اول کارایی! کلا زیاد از سیستم کار می کشم، مثل پی سی! خیلی روشن خواهد بود و برنامه های زیاد سنگینی هم زمان ران می کنم. برنامه هایی مانند wmware (مجازی ساز برای نصب سیستم عامل).
مواردی که بایستی باشد:
بنابراین حداقل رم 6 گیگ. (فکر می کنم مهمترین فاکتور من اینه!)
صفحه بین 14 تا 16 اینچ
سی پی یو i5 یا i7 ترجیحا پشتیبانی از معماری standy bridge
کش : 6 مگ
پشتیبانی از موارد زیر: usb3 / HDMI / esata /bluetooth/wifi / blu-ray
موارد ترجیحی:
وزن مناسب
صدای خوب
صفحه نمایش خوب
فاکتور های کم اهمیت تر:
زیبایی
============
من به چند مورد رسیدم، که همفکری دوستان می تونه خیلی کمک کنه. (البته غیر از مواردی که من می گم اگر موردی هست بفرمایید.)
ASUS N53SV و ASUS N53SN
n53sv تقریبا همه موارد بالا رو داره و فقط رم 4 داره ولی تو سایت notebookcheck بررسیش بر اساس 8 گیگ بود، چطور می شه؟ آیا ارتقا داده می شه؟ ارتقاش چقدر هزینه داره؟
آیا ارزش داره هزینه بیشتری داده بشه و n53sn خریداری بشه؟
// درباره کیبورد و مشکل احتمالی که شایع شده درباره سی پی یو بگید و بگید چطور می شه چک کرد مدلی که ما داریم این مشکل رو نداره؟
یا علی
سلام دوستان
من یکم سرگیجه گرفتم!! از بس که هرکسی یه حرفی زد.
یکی میاد میگه برو سیستم بگیر با900 تومن عالیه و یکی میاد میگه نه!!
الان امروز تو کلاس یکی از بچه های ترم بالایی یه ماهه که 5010 گرفته و واسه مکس ازش راضیه و میگه واسه رندر گرفتن مشکل نداره(درصورتی که تو همین p30world خیلی ها میگفتند بیا سیستم با amd x6 ببند که تو رندر و کلا مکس خیلی خوبه!!)
حالا سوالم اینه دوستان عزیز،
من سیستم ببندم با 900 تومن یا بیام حدود 1100 تا 1300 بدم یه لپ تاپ بگیرم؟(واس مکس و اتوکد)
من خودم خیلی علاقه دارم لپ تاپ بگیرم ولی با خودم میگم رفتم و گرفتم و تو رندرهای سنگین کم آورد حالا چی کار کنم؟! روم میشه به بابا بگم هزینه کن سیستم بگیرم؟!(البته خونه دانشجویی دارم و میتونم سیستم داشته باشم و لپ تاپ هم خوبه اگه باشه که بتونم ببرمش دانشگاه.فعلا که زیاد واجب نبوده برد و آوردش ولی دیدی یکی دو ترم دیگ مجبور شدم ببرم باخودم دانشگاه.)
همین دوستم امروز میگفت برو 5110 یا asus n53 بگیر عمرا تو رندر کم بیاره تو میخای بری 900 بدی پای سیستم!!(خدمتتون بگم که من اینو حداقل واس 3 تا 4 سال میخوام کارکنه و احتمالا رندر های سنگین و زیادی بگیرم باهاش.)
ببخشید اینجا پرسیدم اگه جاش نیست آخه نمیدونستم دقیقا کجا جای نوشتنشه.
ممنون میشم کامل و جامع راهنمایی کنین.(بچه پولدار هم نیستم که بگم باشه الان میرم اینکارو میکنم 6ماه دیگه خدابزرگه یه کاری میکنم.)
ممنونم
اگه رندر بیشتر از cpu و رم کار میکشه لپتاپ کارت را را میاندازه.ولی اگه به گرافیک هم زیاد نیاز داره سیستم بگیری بهتره.کلا سیستم ارزونتر در میاد وبا قیمت مشابه کارایی بیشتری داره. در اینده هم میتونی با ارتقا باز هم ازش استفاده کنی.نقل قول:
مهندس داری ایسوسو به لنوو مقایسه میکنی؟حداقل میگفتی سونی!!!!!!نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و استادان گرامی بنده با بودجه تا 1.100 میخوام خرید کنم بین این دو مونم:
ایسوز k53sv
ci5
gt540 2 gig real
4 gig ram
1.070000
لنوو y560
ci5
ati 5730 1 gig
ram 4
1.100000
کارم هم بیشتر با افتر افکت و میکس و فتوشاپ هست.
میدونم سیستم اول قدرتمندتر به نظر میاد ولی میخوام مطمئن شم کیفیتش در حد lenovo هست یا خیر.
رو ایسوس شک نکن.
سلام
هزینه تا 1.400
اولین اولویت 14 اینچ بودنه
سی پی یو corei7
گرافیک بالا برای بازی
رم 4
کش6
اچ دی
کاربرد هم کارای دانشجویی و بازی و کمی هم نرم افزارهای مهندسی
تا 1500 میشه یه سونی خوب گرفت که بشه باش بازی هم کرد؟
و بین این 2 مدل پایین کدوم گرافیکش برای بازی و کلا برای بازی بهتره؟
HP dv6-6090
ASUS N53SN
اینم بچها گفتن خوبه نظر شما چیه؟ SONY F137
از این 3 تا کدوم بهتره
6090 قوی ترهنقل قول:
میشه سونی خوب گرفت اما با ایسوز میشه امکانات بالاتری رو نسبت به پول پرداختی برداشت!!!
من فکر کنم 6090 خیلی خوب باشه اما سایز صفحه نمایشش 15.6 هست که خیلی بزرگه و وزنش هم 2.91 هست که..............:41:
با سلام یه لپ تاپ تا 1300 میخاستم که کارایی بالا داشته باشه و اچ دی باشه
و خودم این سه تا رو بررسی کردم
asus n53sv-i7
ell xps l501 d
dell inspiron 51110 a
مرسی از جوابت نظرت درباره ی SONY F137 چیه؟نقل قول:
میتونه بازیهارو خوب اجرا کنه؟
نقل قول:
رندر های مکس و اتوکد نیاز به سخت افزار خیلی بالایی نداره ، به هر حال یک گرافیک رنج متوسط و 4 گیگ رم مشکلی برای رند ها نداری
3 یا 4 سال دیگه هم کلا نیاز ها متفاوت میشه ، حالا چه فرقی داره که سیستم باشه یا لپتاپ ؟ هر دو قدیمی می شوند
مثلا کارت گرافیک 540 از انویدیا همراه با 4 گیگ رم و سی پی یو کلاس Core i5 واقعا برای هر کاری مناسب و کافی هست.
ایسر و ایسوس و MSI تو محدوده قیمت 1 تومان نوت بوک هایی با این شرایط دارند
فعلا نوت بوک N53SN بهترین مدل تو این محدوده قیمت هست ، مشکل سی پی یو وجود نداره چون خیلی وقته حل شدهنقل قول:
8 گیگ رم داره به همراه صفحه نمایش خیلی خوب
زیبایی ظاهریش هم که خوبه
کیبورد هم مشکلی نداشت ، شاید راحت شدن باهاش و تایپ سریع در ابتدای کار کمی مشکل یاشه اما در کل صفحه کلید استانداردی داره
ارتقا رم از 4 به 8 هم حدود 200 هزینه دار
علاوه بر این مدل ایسوس از HP هم سری جدید و بالاترین کانفیگش خیلی خوبه ، اما من باز ایسوس رو پیشنهاد میدم
نقل قول:
می تونی صبر کنی شاید N43SN اومد
فعلا هم سری A42 ایسوس انتخاب مناسبی هست.
A42JP
CORE I7-1.7-740QM
6GB
640HDD
ATI 6570 2G DDR3
14"
DVD-RW
2.4K
price 1250 ~1300
نقل قول:
مطمئنين 6 گيگ رم داره ؟ تو همه سايت ها زده 4 گيگ!
+تفاوتش با a42ja تو چيه؟
ati 6570 بهتره يا ati 5730?
مرسي
نقل قول:
یک جوری میگید انگار رم ها چسبیده به دستگاه و قابلیت تغییر نداره :دی
این مدل با رم 3 و 4 و 6 گیگ عرضه میشه ، میتونی هم رم رو 8 گیگ کنی!
این مدلی که گفتم قیمتش هم ذکر کردم ، اگه دقت کنی متوجه میشی از مدل 4 گیگ رم و هارد 500 گرونتر هست.
مقایسه کارت های گرافیکی :
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
پس این n43sn کی میاد؟ من که خسته شدم از بس صبر کردم........:sad:
منم منتظرش هستمنقل قول:
امیدوارم هر چی زودتر بیاااااد:20:
سلام
من یه لپتاپ می خواستم تا 1200(اگه کمتر هم بود بهتر) برای اینترنت و کار های روزمره و گهگاهی (خیلی کم ) هم بازی . البته کیفیت صفحه نمایشش برام خیلی مهمه .
نظرتون راجع به مدل HP Pavilion DV6-6050se چیه ؟ ممنون میشم اگه مدل بهتری در نظر دارید مگید .
ممنون
Biostar جان میشه جواب منم بدی ؟
نقل قول:
بهترین لپتاپ تا 1200 چی میتونه باشه ؟
ترجیحا cpu ش i7 باشه و گرافیکش قوی
ممنون میشم زودتر جواب بدید.....
یعنی به نظرتون اگ برم 5110 با corei7 بگیرم واس رندرهای سنگین آینده کافیه؟نقل قول:
(با خودم میگم،شاید دو سه ترم دیگ منم لپ تاپ لازمم بشه.)
درکل نظرتون روی این لپ تاپ(یا موارد مشابه)هست یا سیستم 900 تومنی؟
ببخشید اذیت میکنم
ممنونم
نقل قول:
نمی دونم ، خودم با دل زیاد حال نمی کنم و اونطور که باید نیست!
برای پردازش یک سی پی یو Core i5 کافی هست ، فقط گرافیک قدرتمند باشه.
مثلا مدلی که میشه پیشنهاد داد:
ACER ASPIRE 5742G
CORE I5-480M-2.53
4GB DDR3
640 HDD
NVidia GT 540 2G DDR3
15.6"
DVD-RW
به نظر شما در حال حاظر خرید یه لب تاپ بدون داشتن پردازه sandy bridge اشتباه هست؟؟؟
و کدام لب تاپ ها پردازه sandy bridge را دارند؟؟
سلامنقل قول:
بسیار ممنون از پاسختون.
درباره n53sn مشکل کیبوردش که الکتریسیته داره رو مطرح می کنن، که نمی دونم چقدر واقعی یا چقدرش بزرگنمایی؟
غیر از امرتات شرکت های دیگه آوردن؟ با چه کانفیگ و قیمتی؟
دوستان طبق تجربشون بگن. درباره hp dv6-6090 هم دوستان نظرشون رو بگن. در واقع بین این دو موندم!
موفق باشید
یا حق
با سلام خدمت دوستان
من لپ تاپی بین 1200 تا 1300 میخواستم بخرم ترجیحا از asus باشه بهتره چی پیشنهاد میدید؟
ناگفته نماند خودم n53 jn و n43 رو بررسی کردم ، اگه i7 باشه که بهتره ،
باز هم ممنون
سلام
بین اپل و وایو از هر لحاظ برای کار خانگی کدومو پیشنهاد می دین
مک یا ویندوز؟؟؟
ممنون
dell مدل هایی دارد که sandy bridge باشند.
نقل قول:
اين n43sn مگه كانفيگ و مشخصاتش چيه؟
قيمت و ... مشخصه؟
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
نقل قول:
ديگه بي سواديه ديگه!!
شرمنده!
راستي سندي بريج ها چقدر تفاوت با اين i7-740 داره براي كارايي معماري و رندر و .... يعني اگه صبر نكنم اونارو بگيرم كلاه سرم رفته ؟:دي
آخه تا بياد و قيمتش معتدل تر شه (تو لبتاب هم اول كه مياد گرونتره؟) و جوابشو پس بده كلي وقت مي خواد ! درست ميگم يا بازم .... :دي
سلام . تفاوت بین asus n43jq و asus a42ja تو چی هست . من دیدیم فقط کارت گرافیک متفاوتی دارن .
a42ja: Ati 5730 2GB
N43jq : GeForce GF 435 1GB
در ضمن این n43 از a42 خوشگلتره . حالا به نظر شما بین این دوتا کدوم بهتره ؟ کدومو بخرم ؟
N43JQ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A42Ja
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام ، خوب بالاخره بدنه آلومينيومي n43 زيبايي بيشتري داره اما قيمت بيشتري رو هم باعث ميشه همين بدنه + مي گن كه يه مقداري برق ميده ...
از لجاظ كارت گرافيك هم ati 5730 بالاتر از gt 435 هست يه مدلي هم دوستمون bioster پيشنهاد دارد (a42jp) كه گرافيكش 6570 و ddr 5 هست اون از 5730 هم يالاتره :
باقيه كانفيگ n43 رو هم كه ننوشتين ولي فك كنم يكي باشه با a42کد:http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html