از تمامی دوستانی که فایل speed.dll را در سایت قرار داند صمیمانه تشکر میکنم این بهترین چیزی بود که ازین بازی تا حالا بیرون اومده
Printable View
از تمامی دوستانی که فایل speed.dll را در سایت قرار داند صمیمانه تشکر میکنم این بهترین چیزی بود که ازین بازی تا حالا بیرون اومده
حالا تو هم دل ما روبسوزون:13: حسین نمیدونی نسخه نهایی speed.dll رو کی جویس میده بیرون؟؟؟؟؟ از سرعت بالای بازی خسته شدم.نقل قول:
من روی 0.93 گذاشتم سرعت رو و دقیقا شده مثله سرعت دموی بازی و این خیلی عالیه:8::8:نقل قول:
فقط الان مشکل داوری مونده که بعید میدونم حل بشه:41::13:
جا داره واقعا" یه تشکر ویژه از 4039 بکنم ،در حالیکه اکثر بچه ها به دنبال ارائه استادیوم های جدید و یا تغییر و فیس و اینجور مسائل هستند ، ایشون (4039)پیگیر مواردی در خصوص هر چه بهتر شدن گیم پلی بازی هستند،و واقعا" این فایل سرعت تغییر چشمگیری تو بازی به وجود آورده ،باور بفرمائید پیش از این ،،سرعت بازی و پاسکاریها به حدی سریع بود که من به شخصه بعد از 1 ساعت بازی کردن سر گیجه میگرفتم و از بازی میامدم بیرون ،ولی با ارائه این فایل سرعت ،،مشکل سرعت تو این نسخه به طرز قابل توجهی بهبود پیدا کرده، جا داره از تمام کسانی که در جهت بهبود گیم پلی قدم بر میدارند تشکر کنم.
سلام
بعد کلی بازی کردن فکر کنم دیگه الان گیم پلی کامل بازی دستم اومد چون همین الان یه بازی تاپ پلیر با بارسا داشتم و 14 تا گل بش زدم. راستی این سرعت حرف نداره وقتی بزاری رو 0.9 حرکات خیلی عالی میشه. یه جورایی انگار رونتره. با تشکر از آقا حسین که زحمتشو کشیدن.
اینم یه پچ دیگه
90 مگ
pespasion-patch-v0-2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-Liga conmebol que reemplaza otras ligas B (8 argentinos, 7 brasileros, 1 paraguayo, 2 chilenos, 1 ecuatoriano y 2 mexicanos). (NUEVOS: Banfield, ColoColo, Cerro Porteño, Atlante, Fluminense)
-Pelotas nuevas (incluidas la del futbol argentino y uruguayo), con sus nombres reales.
-Bootpack by 3ecken1elfer.
-Kits para todos los equipos del juego.
-Escudos para todos los equipos.
-Master League Sponsors by Tottimas.
-Los mejores equipos de la BundesLiga (actualizados) en otras ligas A.
-Muchas caras nuevas.
-Liga Uruguaya Apertura 09/10 completa (reemplaza eredivisie).
-Kits liga uruguaya nuevos by gonzalinho.
-Se arregla el radar color de todos los equipos.
-Marcador Tenfield y VTV by diegote.
-Actualizados todos los equipos.
-Ajax PSV Feyenoord y AZ en otras ligas A.
-Nombres originales de todos los jugadores del juego.
-Graficos nuevos para todas las ligas.
-Y mucho mas!
Features:
- Conmebol league replaces other leagues B (8 argentinian teams, 7 brazilian, 1 paraguayan, 2 chilean, 1 ecuatorian and 2 mexican).
- New balls, with real names.
- Bootpack by 3ecken1elfer.
- Kits for all teams.
- Master League Sponsors by Tottimas.
- The best teams of BundesLiga in others leagues A.
- A lot of faces.
- Uruguayan league Apertura 09/10 (replaces eredivisie).
- Kits liga uruguaya by gonzalinho.
- Scoreboard Tenfield and VTV by diegote.
- Updated every teams.
- Ajax PSV Feyenoord y AZ in others leagues A.
- Original names of all game players.
- New Graphics for all leagues.
—-
پارت 1
نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17178814/7201adb/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part1.rar.html
پارت 2نقل قول:
کد:http://uploading.com/files/af1d593e/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part1.rar/
نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17178697/076270f/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part2.rar.html
—-نقل قول:
کد:http://uploading.com/files/eec6mdf6/PESPasion_Patch_v0.2_by_gastonmanya.part2.rar/
Credits:
PesUruguay patch PES 09.
PesArgentina patch PES 09.
Gastonmanya
Nico
Castrobolso10
Matimanyaa
Tottimas
Diegote
3ecken1elfer
gonzalinho
Albivioleta
Emirona07
Nikoman
منبع
نقل قول:
کد:http://www.pes-patch.com/
پست تکراری
نقل قول:
سرعت شوتها رو میشه از طریق کاهش 25 واحد از قدرت شوت تمام بازیکنان ( با برنامه pes editor ) طبیعی کرد من اینکار رو خیلی وقته که انجام دادم باور کنید شوتها خیلی طبیعی میشه علاوه بر اون دروازه بانها خیلی کمتر توپها رو با دست دفع میکنن .من کلا علاوه بر برنامه سرعت juce دو تا تغییر دیگه در بازی دادم که بازیو خیلی جذاب تر و طبیعی تر کرده یکی همون قدرت شوتها که بالا گفتم و یک مورد هم ارتقاء تواناییهای تمام دروازه بانها "البته به یک نسبت تصاعد حسابی" من این تواناییهای دروازه بانها رو افزایش دادم - دفاع - response - چالاکی یا همون agility - مهارت دروازه بانی , پرش و مورد آخر فرم دروازه بانها .
با این تغییرات من الان در رده هشتم مستر لیگ هستم و میخوام با گرفتن بازیکنان بهتر تیمو تقویت کنم .
من یادمه توی دمو هم شما به هر تیمی 3-4 تا میزدی . شما کارهایی که بالا گفتم رو انجام بده علاوه بر اینها agility تمام بازیکنان بجز دروازه بانها رو حدود 30 واحد کم کن اونوقت ببین بازم میتوی راحت گل بزنی .نقل قول:
.......
راستی یادتون هست توی نسخه قبلی بازی توی اولین بازی مستر لیگ چقدر سرعت دویدن , پاس دادن , شوت زدن و عکس العمل بازیکنان ما کم بود اما حریف سرعت طبیعی خودشو داشت اگه یادتون باشه فقط توی بازی اول اینجوری بود توی اون وضعیت اصلا نمیشد به دروازه حریف نزدیک شد اما حریف خیلی حمله میکرد میگم اینجوری بردن حریف واقعا مشکل میشه چطوره به juce بگم برنامه این وضعیت رو هم بنویسه نظرتون چیه؟ ( البته اگه بتونه و قبول کنه )
شما فیفا PC رو بازی کردی یا کنسول ؟نقل قول:
منظور من کنسول بود. من بازی کردم کفم برید :18:
سلامنقل قول:
من اون فایل سرعت رو اعمال کردم . بازی خیلی بهتر شد یه جورایی طبیعی تر شده . باید این کار را رو هم انجام بدم حقیقتش بازی اینجوری زیاد بم نمی چسبه . راستش رو بخوایید من زیاد اهل تغییر تو بازی ها و ادیت و اینجور چیزا نیستم . ولی اون کارا را می کنم شاید بازی بیشتر بم چسبید.
با تشکر
مصطفی دوباره مطالبی رو که نوشتم رو به دقت بخون به نظر میرسه متوجه منظور من نشدی .نقل قول:
من امروز فیفا 10 رو روی کنسول و با مانیتور 32 اینچ اچ دی سونی بازی کردم هر ساعتی 1500 تومن برام هزینه برداشت .هنوز باید حداقل 10 ساعت دیگه بازی کنم تا تمام جزئیات بازی دستم بیاد اما اینو میتونم بگم که EA روی فیفا حقیقتا خیلی کار کرده .
بنده هم این فایل رو که نصب کردم بازی با تیک اجرا میشه!! یعنی موقع بازی هر چند ثانیه تصویر واسه یک ثانیه یا کمتر وقفه دارهنقل قول:
خلاصه واسه ما که کار نکرد!
اون پچی هم که دوستمون تالار2009 چند صفحه قبل معرفی کرده بودند نصب کردم با یکسری تغییرات دیگه که توی تنظیمات بازی دادم از جمله کیفیت تصویر و رزولیشن نمایش ریتم بازی البته توی استادیوم کونامی خیلی بهتر شد( البته با این پچ وارد چمپیونز لیگ دیگه نمیشد!) امااااااااااا متاسفانه امروز دوباره نمیدونم چرا قاطی کرد و بازم سرعت بازی زیاد شد!
خلاصه اعصاب واسه ما نذاشته این ساکر 10 هرجاشو میگیری یه جاش میلنگه!!
سلام حسين جان يه درخواست كوچولو دارم ازت اميدوارم حداقل اينو برام انجام بدي ؟
درخواست قبلي كه داشتم ازت حل شد ديگه لازم نيست
حسين جان لطف ميكني اخرين اديت و اپشن فايلي رو كه خودت الان داري با اون بازي ميكني و تغييرات رو رو اون اعمال كردي برام اپلود كني تو رپيد شير تا دانلود كنم واسه تست ميخوامش .ممنون
سلام
آقا گاهی اوقات بازیکن هامون خیلی عصبانی هستن ودلیل ناراحتیشون رو این مینویسه این یعنی چی؟ :
he doesnt seem to get too many chances
انگار میگه شانس زیادی نداره
یکی یه کمکی کنه ببینیم جریان چیه
قبلش خیسته شده بود دو هفته بازیش ندادم خوب شد ولی الان یه دفعه نارحت شده؟>نکنه بخاطر اینکه بازیش ندادمه؟
بعد این بازیکن ها چقدر هرکدوم قرار داد دارن رو باید از کجا بفهمم؟همون جا که نوشته Contract Period ؟
release یعنی چی؟
Leon لیست یعنی چی؟یعنی قرضی؟
تو سر توپ میزنه تو بازی یا نه؟قدیم دکمه ها ضربدر مربع رو میزدیم میشد (یعنی همون شماره 3 و4......پاس و شوت)
الان هرچی تست میکنم نمیشه.
فوت و فن خاصی کسی بلده برای تکنیکی کار کردن؟
ممنون.
نقل قول:
دوستان این سوالات من رو پاسخ بدند و این فایل سرعت رو هم که اینقدر تعریف میکنید برای دانلود لینکش رو به من هم بدید
یکی از سدوتان هم محبت کنه توضیح کاملی از بازیکن خریدن در مستر لیگ بگه
سلام داش حسين ميخواستم بعد بگم تمامي كارهايي رو براي قدرت بازيكنان ها كردي كردي به ما هم همه رو بگو مثلا چند درجه كم و زياد كردي كدام ها رو با تشكر
دوستان من این فایل speed رو گرفتم حالا کجا باید بریزمش ؟ کیت سرور 9.05 رو دارم .
سلام . حسین اقا عزیز با تشکر فراوان از زحماتتون قرار بود اسپانسرهای واقعی رو وارد مستر کنید . این کار به کجا کشید ؟ ممنون:20:
به نظر میرسه هنوز بعضی از کاربران با تغییرات جدید مود مستر لیگ بطور کامل آشنا نشدن من سعی میکنم بعضی از بخش های مستر لیگو توضیح بدم .من از زمانی که این بازیو گرفتم تا الان بیشتر داشتم روی گیم پلی بازی تحقیق و بررسی میکردم و الان تقریبا به نتایج خوبی رسیدم هرچند که باز هم برای من ایده آل نشده اما نسبت به گیم پلی اولیه بازی خیلی بهتر شده و با تغییراتی که دادم بازی هم آهسته تر شده و سخت تر شد . من فکر میکنم گیم پلی این نسخه بازی رو کونامی کامل نکرده و بصورت ناقص بازیو منتشر کرده به هر حال من تا الان درگیر گیم پلی بودم اما از دیروز مستر لیگو بصورت جدی شروع کردم سعی میکنم بعضی از بخش های این مود رو توضیح میدم .
توی این یکی دو هفته اخیر من میدیم که بعضی از کاربران از اینکه نمیتونن بازیکن دلخواهشون رو از یک باشگاه بزرگ ترنسفر کنن دلخور هستن به نظر میرسه این دوستان توجهی به گزارشات اسکوت تیم ندارن . ببینید انتقال یک بازیکن در هر شرایطی امکان پذیر نیست و به چند عامل بستگی داره و تنها مساله پول برای انتقال یک بازیکن کافی نیست . یکی از عوامل مهم برای گرفتن یک بازیکن بزرگ از یک باشگاه معتبر اینه که تیم ما هم باشگاه با افتخار و بزرگی باشه علاوه بر این مساله اعتبار لیگی که داریم توش بازی میکنیم هم مهمه ( لیگها از جهت اعتبار رتبه بندی میشن ) . مساله بعدی میزان رضایت و یا نارضایتی بازیکن مورد نظر در تیمیه که داره توش بازی میکنه مساله چهارم میزان محبوبیت اون بازیکن در تیمیه که داره بازی میکنه و مساله پنجم شهرت و همینطور آینده دار بودن یک بازیکنه بازیکنانی که سنی ازشون گذشته باشه رو معمولا بهتر میشه جذب کرد .
scout تیم معمولا جدیدترین اخبار و اطلاعات رو از بازیکن مورد نظر ما به اطلاعمون میرسون که البته میزان اطلاع رسانی اسکوت تیم بستگی به این داره که ما چه کسی رو بعنوان اسکوت انتخاب میکنیم به نمونه زیر نگاه کنید :
من به اسکوت تیم سفارش دادم تا مذاکرات لازمه برای انتقال سمیر نصری , هافبک فرانسوی تیم آرسنال رو به تیمم انجام بده ایشون مرتب داره آخرین اخبار و اطلاعات رو از این بازیکنان به اطلاع من میرسونه در ضمن خود اسکوتر تیم هم در تکاپوی کسب رضایت از این بازیکن برای انتقال به تیم منه . همونطوریکه در گزارش اسکوت میبینید این گزارش میگه نصری تا سال 2011 با آرسنال قرارداد رسمی داره . میزان محبوبیت این بازیکن در این تیم رو هم میبینید ( شکل قلب و نمودار صورتی ) هر چقدر این محبوبیت بیشتر باشه کار ما برای جذب یک بازیکن سخت تر میشه . توی قسمت بعدی رضایت و یا نارضایتی بازیکن از وضعیتش در تیم آرسنال رو نشون میده همونطوریکه میبینید نصری از وضعیت و موقعیت خودش دراین تیم تقریبا راضیه این نشون میده که توی تیم آرسنال به بهترین نحو و در ایده آل ترین پست تیم داره بازی میکنه . این مساله هم کار رو برای جذب این بازیکن مشکل میکنه . در قسمت راست گزارش آمار و افتخارات این بازیکن نشون داده شده از اونجایی که من هنوز فصل اول مستر لیگ رو شروع کردم و هنوز به پایان فصل نرسیدم آمار چندانی ازش منتشر نشده ( علائم رو من بعدا بصورت کامل توضیح میدم هرچند که بیشترشو خودتون هم میدونین ) .در قسمت پایانی گزارش اسکوت در سطر اول میگه این بازیکن توی تیم آرسنال جا افتاده و در حال حاضر پیشرفت مستمر و پایداری رو داره طی میکنه و توی نظر نهاییش میگه متاسفانه بعید به نظر میرسه شانسی برای جذب این بازیکن داشته باشیم .
علت این مساله چند چیزه اولا داره توی یک تیم بزرگ بازی میکنه که از سطح تیم من ( آ.س رم ) بالاتره دوم اینکه لیگ برتر انگلیس توی رده بندی بالاتر از سری آ قرار گرفته سوم بازیکن کم سن و سال و خوش آتیه ایه چهارم توی ترکیب تیمش جا افتاده و از وضعیت فعلیش راضیه و پنجم اینکه بین هوادارن تیم آرسنال محبوبیت زیادی کسب کرده بنابراین طبیعیه که نشه این بازیکن رو به تیم رم ترنسفر کرد .
اما درمورد مساله ناراحتی بازیکنان . دلایل مختلف ممکنه موجب نارضایتی یک بازیکن بشه که اگه اون شرایط به همین منوال پیش بره به احتمال قریب به یقین اون بازیکن در پایان قرارداد از تیم جدا میشه در این وضعیت بقیه باشگاهها با زیر نظر داشتن وضعیت این بازیکن بلافاصله وارد عمل میشن و قبل از تمام شدن قرارداش با این بازیکن وارد مذاکره میشن . یکی از علتهای نارضایتی یک بازیکن استفاده از اون در یک پست غیر تخصصیه یک علت دیگه عدم استفاده از بازیکن در ترکیب اصلی تیمه البته این وضعیت برای تمام بازیکنان یکسان نیست بازیکنانی که شهرت بیشتری دارن زودتر ناراحت میشن چون توقعاتشون بیشتر از بقیه بازیکنانه . نارضایتی یک بازیکن میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه اما مهمترین دلایلش همین دو مورد بود همونطوریکه در تصویر زیر میبینید از این بازیکن علارغم محبوبیت زیادی که در بین هوادارن داره به ندرت در ترکیب تیم استفاده شده که موجب نارضایتی شدید این بازیکن شده ( نمودار قرمز و آیکن ) . میزان نارضایتی یک بازیکن در مراحل مختلف با آیکن های متفاوتی نشون داده در ابتدا میشه از طریق نمودار مربوطه که بالا گفتیم , متوجه این مساله شد در مرحله بعد آیکن نارنجی رنگی جلوی اسم بازیکن ظاهر میشه مرحله سوم آیکن قرمز و در مرحله نهایی که بازیکن به اوج نارضایتی میرسه آیکن قلب شکسته نشون داده میشه که بازیکن در این مرحله و در پایان قراردادش ساک خودشو برای ترک تیم میبنده .
همونطوریکه توی تصویر میبینید مربی تیم میگه این بازیکن علارغم محبوبیت زیادی که در بین هواداران داره شانس زیادی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم رو نداره .
اما توضیه آیکن های مختلف در این مود :
آیکن اول( new ) نشانگر اضافه شدن بازیکنی جدید به تیمه .
آیکن دوم نشون میده بازیکن دچار آسیب دیدگی شده اما آسیب دیدگی خیلی جدی نیست .
آیکن سوم نشون میده بازیکن دچار آسیب دیدگی شدیدی شده که ممکنه مدتها نتونه پا به توپ بشه .
آیکن چهارم نشون میده بازیکن تیم برای شرکت درمسابقات ملی به تیم ملی کشورش دعوت شده و نمیشه ازش استفاده کرد .
آیکن پنجم نشون میده بازیکن مورد نظر از تیم جوانان باشگاه به تیم اصلی راه پیدا کرده .
آیکن ششم میزان وفاداری یک بازیکن رو به باشگاهش نشون میده که این مساله سبب افزایش محبوبیت این بازیکن در بین هواداران میشه .
آیکن هفتم نارضایتی یک بازیکن از وضعیت فعلیش در تیم رو نشون میده .
آیکن هشتم نارضایتی شدید یک بازیکن رو از وضعیت فعلیش در تیم رو نشون میده .
اما آیکنهای آمار یک بازیکن :
آیکن اول تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان آقای گلی لیگ رو بدست بیاره .
آیکن دوم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان بهترین پاسور لیگ رو بدست بیاره .
آیکن سوم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان بهترین بازیکن لیگ رو بدست بیاره .
آیکن چهارم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن تونسته عنوان فوتبالیست سال اروپا رو بدست بیاره .
آیکن پنجم تعداد دفعاتی رو نشون میده که این بازیکن به تیم ملی کشورش دعت شده .
آیکن های زیر آمار یک بازیکن رو در " فصل جاری لیگ " نشون میدن :
آیکن اول تعداد گلهای به ثمر رسیده این بازیکن رو نشون میده .
آیکن دوم تعداد پاسهای گلی که داده رو نشون میده .
آیکن سوم میانگین امتیازی که در طی فصل کسب کرده رو نشون میده .
آیکن چهارم و پنجم که مربوط به نقل و انتقال بازیکن میشه مورد اول وضعیت مذاکره بازیکن رو نشون میده که یا میخواد ترنسفور بشه و یا اینکه مجددا قرارداش تمدید بشه مورد دوم هم نشون میده انتقال بازیکن تایید شده .
در قسمت راست تصویر زیر ما سه بخشو میبینیم .
بخش اول مربوط میشه به مشخصات قرارداد یک بازیکن که به ترتیب بند اول حقوق سالانه بازیکن مورد نظر , بند دوم ارزش روز یک بازیکن رو نشون میده ( البته ارزش بازیکن رو حدودی تخمین زدن و همونطوریکه میدونین در زمان مذاکرات این نرخ خیلی متفاوت خواهد بود ) و بند سوم مدت قرارداد بازیکن رو نشون میده .
بخش دوم وضعیت قرار داد بازیکن رو از نظر قرضی بودن یا انتقال قطعی بازیکن رو نشون میده .
بخش سوم تیمهای رو نشون میده که در حال مذاکره با این بازیکن هستند .
بخش چهارم تیمهایی رو نشون میده که این بازیکن رو زیر نظر گرفتن .
اما درمورد اسپانسرها .
اسپانسرهای مالی چند دسته میشن و هرکدوم شرایط مختلفی رو ارائه میده بعنوان نمونه در زیر یکیشو میبینید ( این اسپانسر توی لیست اسپانسرهایی که ساختم وجود داره ) .
در بالا اسم اسپانسر که در اینجا مرسدس بنزه دیده میشه در زیر اون بصورت مختصر درمورد این حامی مالی توضیه داده شده که گفته شده مرسدس بنز یک شرکت آلمانی سازنده اتوموبیل ها , اتوبوس ها , کوچها و کامیونهای لوکس هستش .
در قسمت بعدی مدت قرار داد , پرداختی سالیانه و پرداختی در هر بازی رو نشون میده در اینجا هر مسابقه 250 دلار تعیین شده .
در بخش بعدی شرایط پرداخت رو مشخص میکنه در اینجا این اسپانسر میگه اگه شما در 5 مسابقه خانگی یا بیشتر پشت سر هم پیروز بشید مبلغ 400 دلارحواله میشه و در ادامه میگه چنانچه نوار پیروزی شما پاره نشه در هر مسابقه ای که پیروز بشید اعم از خانگی و غیر اون باز هم این پرداختی به حسابتون واریز میشه .
ودر قسمت پایانی این قرارداد اومده شما حق فسخ این قرارداده تا اتمام مدت اون رو ندارید .
من این کار رو قبلا انجام دادم علاوه بر اسپانسرها , قسمت کادر فنی تیم رو هم وارد کردم حتی درمورد کادر درجه یک و دو اعم از پزشک تیم گرفته تا سایر نفرات رو هم از افراد واقعی استفاده کردم .نقل قول:
این پست مربوط میشه به کادر فنی تیم :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4374345&postcount=7605
من برای معرفی اسپانسرها از منابع مختلف استفاده کردم و بعد از تکمیل شدن کار اونو توی سایت evo-web هم قرار دادم و یکی از کاربران ایتالیایی اونو به ایتالیایی ترجمه کرد به نظرم خیلی حیفه کسی دانلودش نکنه .
سلام. بچه ها میشه یکی دانلود فایل speed رو بزاره.ببخشید:11:
سلام.نقل قول:
سلام
آقا گاهی اوقات بازیکن هامون خیلی عصبانی هستن ودلیل ناراحتیشون رو این مینویسه این یعنی چی؟ :
he doesnt seem to get too many chances
انگار میگه شانس زیادی نداره
یکی یه کمکی کنه ببینیم جریان چیه
قبلش خیسته شده بود دو هفته بازیش ندادم خوب شد ولی الان یه دفعه نارحت شده؟>نکنه بخاطر اینکه بازیش ندادمه؟
بعد این بازیکن ها چقدر هرکدوم قرار داد دارن رو باید از کجا بفهمم؟همون جا که نوشته Contract Period ؟
release یعنی چی؟
Leon لیست یعنی چی؟یعنی قرضی؟
تو سر توپ میزنه تو بازی یا نه؟قدیم دکمه ها ضربدر مربع رو میزدیم میشد (یعنی همون شماره 3 و4......پاس و شوت)
الان هرچی تست میکنم نمیشه.
فوت و فن خاصی کسی بلده برای تکنیکی کار کردن؟
ممنون.
سوال اول شما رو حسین جان جواب داد.
سوال بعدی رو هم که همون Contract Period هست فکر کنم.
release هم بزنی بازیکنت رو اخراج کردی.
Leon هم که یعنی بازیکنی رو به صورت قرضی بیاری تیمت.
تو سر توپ هم بعضی از بازیکنها میزنن که فک کنم باید کارتش رو داشته باشن.
اینم از دانلود فایل speed برو حالشو ببر:نقل قول:
کد:http://81.176.70.54/4068916/speeder-906.zip?filename=speeder-906.zip
اسکوربرد شبکه 3 ورژن 2
1- رفع مشکل عدم نمایش کارت زرد و قرمز
2- تصحیح محل لوگو و نتیجهء تیم میزبان
3- آپدیت اسکوربرد برای مانیتور های واید اسکرین
پوشه 3-4 برای مانیتورهای معمولی و پوشه 9-16 برای مانیتور های واید
منبع و پسورد PESMEHR.MIHANBLOG.COMنقل قول:
کد:http://www.persianupload.com/3322053
درود
بنده اپشن فایل تیم کلاسیک را دانلود کردم اما اسم ها فیک اند.قبلا یادمه یکی این اسما رو درستشو گذاشته بود میشه یکی لطف کنه برم بذاره؟گشتم پیدا نکردم.ایا برای فیسشون ÷چی نیومده؟خیلی ضایع است.
دوست عزیز ممکنه نسخه ی کیت سرور رو هم قرار بدید و توضیحات رو در مورد نحوه استفاده و تغییرات بدید ؟نقل قول:
ورژن9.05
وقتی کیت سرور رو دانلود کردی خود پوشه ی کیت سرور رو در محل نصب بازی کپی کن.بعد مثلا اگه خواستی یه چمن دانلود کنی و تو بازی بذاری تو پوشه ی کیت سرور یه پوشه هست به اسم example-root1 وارد این پوشه شو بعد وارد img شو بعد پوشه هایی مثل dt03.img و.... میبینی، باید ببینی چمن رو باید در کدوم پوشه بریزی احتمالا در خود فایل چمنی که دانلود میکنی نوشته که باید فایل چمن رو تو کدوم پوشه بریزی،اگر هم پوشه وجود نداشت خودت درست کن.مرحله ی اخر کار باید برگردی و روی setup کلیک کنی که یه صفحه ی کوچیک باز میشه که باید روی install کلیک کنی و از بازی لذت ببری.:27:کد:http://rapidshare.com/files/303073652/Kitserver_9.05_by_Robbie___juce.rar
دوستان من این فایل speed رو گرفتم حالا کجا باید بریزمش ؟ کیت سرور 9.05 رو دارم .
سلام !
یکی لطف کنه و یه کرک با لینک مستقیم لینک بده !
پیشاپیش از اون دوست عزیز ممنونم : دی
سلام برو بچ
من یه بازیکن خریدم ولی تو لیست بازیکن های تیمم اضافه نشده. چی کار باید کرد؟
سلام ... دو تا سوال داشتم که اگه کسی جواب بده خیلی ممنون می شم :
1 - من تا حالا چند تا اسکوربورد دانلود کردم ولی همشون ناقصن و کار نمی کنن خواهشا اگه کسی اسکوربورد خوب سراغ داره به ما هم لینک بده .
2 - من وقتی که ترکیب یک تیم رو save می کنم و بعدا دوباره می خوام load ش کنم ترکیبم به همون حالت می مونه ... یعنی ترکیب قبلی که save کرده بودم دیگه نمیاد ... می دونید دلیلش چیه ؟؟؟
با تشکر
خوب معلومه باید صبر کنی فصل ترانسفر شروع بشه وسط فصل کجا دیدی بازیکن اضافه بشه:31:نقل قول:
باید اون فایل speeder.dll رو تو پوشه ی کیت سرور بریزی بعد هم مراحل زیر رو برو:نقل قول:
فایل config.txt رو تو کیت سرور باز کن بعد این متن رو dll = speeder.dll در پایین [kload] کپی کن و بعد [speeder]
count.factor = 1.0
رو بعد از همه ی نوشته ها کپی کن بعد هم سیو رو بزن.
چرا گزارشگر بازی اینقدر بیحاله ؟ من گل میزنم اما گزارشگر برا خودش داره یک چیز دیگه رو تعریف میکنه ؟ !!!!!!!
krauser جان این آپشن فایل هنوووز دم نکشییییده؟ :31:
BAL رو هم فتح کردیم :31: هرچی افتخار ملی و باشگاهی بود درو شد حالا با همون بازیکن مستر لیگ هم میرم اکسپورت کردم بعدش هم تو مستر لیگ خریدمش
و در حال حاضر توی 25 سالگی شماره 7 رئال مادرید هستم و مثل یک ستاره در آسمان سانتیاگو برنابئو می درخشم (چشم نخوری آرمین کم تحویل بگیر خودتو :31:)
این رو یادگاری گرفتم خیلی بهم میاد پیرهن شماره 7 رئال.
این رو هم وقتی توی رم بودم گرفتم فکر کنم 19 سال داشتم
راستی این توپ رو گل نگرفت داور خیلی شوت داوری این PES2010 :27:
امسال قرار نیست GDB فولدر اینا داشته باشه کیت سرور؟ من خیلی با gdb راحت تر هستم. کاش جویس یه فکری به حالش بکنه بدون gdb اصلا دستم تو کار نمی ره
والا یه روز کامل بشینم می تونم بسازم اسامی اورجینال تیم ها و بازیکنان رو دارم منتظر چند تا چیز هستم تا کارم بیهوده نشه اول منتظر فایل آپدیت defdat کونامی هستم و همینطو اضافه شدن gdb به کیت سرورنقل قول:
نقل قول:
چه اراده ای داری آرمین جان
من که هنوز نوزده سالمه توی رم هم هستم
اینا هم چند تا عکس از قیافمو افتخارات کسب شده
میشه امید داشت منم یه روز برم بارسا ....
اگه اسکوربورد ها توی بازی اینجوری میشه باید توجه داشته باشی به زبانی که استفاده می کنینقل قول:
(dt05_e.img = english , dt05_f.img = french etc.)
سوال دوم و بگرد توی پست های قبلی پیدا می کِنی :31::31:
حالا این فایل speed چکار میکنه؟
نقل قول:
اسمش که روشه سرعت روند کلی بازی رو کم و زیاد میکنه مثل فوتبال 1999
دوستان یکی لطف کنه طریقه استفاده فایل speed که به انگلیسی در فایل readme نوشته شده رو به فارسی ترجمه کنه ؟ توی پوشه اصلی کیت سرور باید کپی بشه یا پوشه example-root1 ؟
ممنون میشم جواب بدید.