دوشاخه برق گیر نداری تو پریز تلفن؟نقل قول:
هرچیروی خط داری رو بر دار و مودم رو مستقیم به پریز بزن. اگر از تبذیل استفاده می کنی مطمئن باش برق گیر نیست.
Printable View
دوشاخه برق گیر نداری تو پریز تلفن؟نقل قول:
هرچیروی خط داری رو بر دار و مودم رو مستقیم به پریز بزن. اگر از تبذیل استفاده می کنی مطمئن باش برق گیر نیست.
سلام دوستان
بالاخره چراغ adsl مودمم روشن شد و اونو کانفیگ کردم.
ولی حالا چراغ اینترنتش روشن نمی شه!!
مودمم TP-LINK مدل TD-W 8901 G هست .
خوب با کابل lan بهش وصلم و dhcp رو enaled کردم و سیستمم هم ip گرفته (تو قسمت tcp/ip همه اتوماتیکن)ولی نمی دونم چرا چراغ مودم روشن نمیشه.
وهمچنین داخل منوی تنظیماتی maintenance>Diagnosticsهم اینطوره:
>> Testing Ethernet LAN connection ...
PASS>> Testing ADSL Synchronization .
PASS>> Testing ATM OAM segment ping ...
FAIL>> Testing ATM OAM end to end ping ...
FAIL>> Testing ATM OAM F4 segment ping ...
FAIL>> Testing ATM OAM F4 end to end ping ...
FAIL>> Ping Primary Domain Name Server .
SKIPPED>> Pingwww.yahoo.com...
SKIPPED
لطفا کمکم کنید
ممنونم
vpi/vci رو درست زدی؟نقل قول:
یه عکس از صفحه status مودم بذاریدنقل قول:
اگه آی پی میبینی که مودم به اینترنت وصله و احتمالا تنظیمات مربوط به اینترنت مودم درستهنقل قول:
پینگ میده؟
از روی این عکسها هم نمیشه چیزی فهمید
دوشاخه زدبرق بود ! سر سیمو لــخت کردم زدم به پریز تلفن بازم نشد !!نقل قول:
شما به مستقیم ترین سیمی که از تلفن خونتون داری وصل کننقل قول:
اگه هم امکانش هست ، سر خط تست کن که البته فکر میکنم برای شما سخت باشه
ممکنه تجهیزات شاتل روی خط باشه ولی پورت از طرف شرکت بسته باشه
شما بهشون نگو که مودمت چیه ، اگه پشتیبانی شهرتون اذیت میکنن ، زنگ بزن پشتیبانی تهران
اگه یوزر و پسورد رو هم گرفتی ، یه سر به مای شاتل بزن ، وضعیت نصب رو معمولا مینویسه
مشکل از همونه یک تبدیل درست حسابی بدون ضد برق بگیر بزنو جاهای دیگه هم چک کن از این دوشاخه ها تو پریز نباشه.نقل قول:
آیا این مودم نسبت به 8901 به جز برد بیشتر و سرعت بیشتر (300 مگ) آیا برتری دیگری هم داره یا نه؟نقل قول:
چون میخام 8901 بگیرم. و برد و سرعت بیشتر مزیتی نیست که بخام بیشتر پاش پول خرج کنم؟
من میخوام با استفاده از مودم وایرلس همزمان با دو تا سیستم به اینترنت وصل بشم.
برای اموزش این کار باید به کجای این انجمن رجوع کنم؟!
ببينيد توي پست اول تايپيك ، راهنماي مودمتون هست؟نقل قول:
اگه نيست مدلشو بگيد
در هر صورت ،بطور كلي اول بايد مودمو بايد pppoe تنظيم كنيد و بعدش تنظيمات مربوط به وايرلس رو انجام بديد
من هم یه همچین مشکلی دارم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون پایینیه که 52 هست اولش اشتباه لپی بود گمان کردم 59 رو 52 فهمیدم.
بلهنقل قول:
vpi=0
vci=59 هست
اینا رو isp به من داد.
password=username=شماره تلفن همراه کد شهرستان بدون صفر اولش
مودم شما اصلا به خط وصل نیست چجوری می خواهید کانکت بشه؟ شاید هم خطتون هنوز رانژه نشدهنقل قول:
از صفحه تنظیمات یوزر و پسور هم عکس بنداز.
کد:http://up.--------.com/Files/d4e9710f9d1e4e2b827f.GIF
مگه وقتی که چراغ adsl مودم روشن بشه معنیش اینه که خط رانژه شده؟؟نقل قول:
حالا چراغ internet مورم خاموشه و من نگفتم که وصل شدم .
صفحه تنظیمات که فقط یه یوزر و یه پسورد دیگه اگه صفحه خاصی مد نظرتونه بیشتر توضیح بدید و نام منو هاشو بگید تا عکس بگیرم.
ممنونم از توجهتون
وقتی خط رانژه میشه نباید چراغ مودم یه علامتی بده ؟!
کابل اصلی که میاد تو ساختمونو پیدا کردم و مودمو بهش وصل کردم ولی بازم اتفاقی نیوفتاد!
سلام
من هنوز نتونستم با وایرلس کانکت شم ! به شاتل هم زنگ زدم ، میگه مودمت مشکلی نداره ، لپ تاپت یه تنظیماتی داره که دیتکت نمیکنه مودم رو (یه همچین چیزایی ..)
من چیکار باید بکنم آخه ؟! چراغ وایرلس لپ تاپ و مودم روشنه ... ولی اصلا پیدا نمیکنه مودمو ... وایرلس برنامه خاصی داره که باید نصب شه؟!
یه چیز دیگه ... روز اولی که لپ تاپ رو خریدم تو مغازه آقاهه وقتی روشنش کرد آیکون وایرلس این پایین اومد ولی از فرداش تو خونه خودمون این آیکون نمیومد ...
خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه لطفا
سلام دوستان
من هم مث origami این مشکلو دارم:
چراغ adsl مودمم روشن شده و اونو کانفیگ کردم.
ولی حالا چراغ اینترنتش روشن نمی شه!!
مودمم TP-LINK مدل TD-W 8901 G هست .
با کابل lan به مودم وصلم و dhcp رو enaled کردم و سیستمم هم ip گرفته (تو قسمت tcp/ip همه اتوماتیکن)ولی نمی دونم چرا چراغ مودم روشن نمیشه.
وهمچنین داخل منوی تنظیماتی maintenance>Diagnosticsهم اینطوره:
>> Testing Ethernet LAN connection ... PASS>> Testing ADSL Synchronization . PASS>> Testing ATM OAM segment ping ... FAIL>> Testing ATM OAM end to end ping ... PASS>> Testing ATM OAM F4 segment ping ... FAIL>> Testing ATM OAM F4 end to end ping ... FAIL>> Ping Primary Domain Name Server . SKIPPED>> Ping... FAILکد:www.yahoo.com
موقعی که مودمو روشن کنی ، بعد از چند ثانیه باید چراغ adsl چشمک زن بشه نه همون اول!نقل قول:
شما زنگ بزن تهران ، حداقل کاری که میتونن انجام بدن اینه که پورت رو ریست کنند (اگه پورتی برای خط شما وجود داشته باشه)
line state شما down هست که نشون میده خط شما رانژه نیستنقل قول:
ولی در هر صورت همین الان هم تنظیمات شما اشتباهه ، لطف کنید مودمو ریست کنید ، دوباره تنظیم کنید
یا از بخش advanced setup اون 0/52 رو remove کنید
چون الان دو بار تنظیم کردید و موقعی که مودم روشن بشه ممکنه با همون پایینی کانکت بشه
پارس آنلاین هستی؟
شما هم از همون صفحه یه عکس بذارنقل قول:
حتما باید a6l3i مثل جریان اسپلیتر که طرف فرقش رو با میکروفیلتر نمی دونست باید یک دوشاخه ضد برق هم بشکافه تا بعضی ها فرقش رو با دوشاخه معمولی بفهمند. اگر مودم رو سر کابل اصلی وصل کردی و ارتباط کابل اصلی رو با سیمکشی خونه قطع کردی و مودم شما بعد از 1 دقیقه چراغ لینکش روشن نشد یعنی خطت شما رانژه نشده. می تونی زنگ بزنی امور مشترکین مرکز و از رانژه شدن خطتون هم مطمئن بشید.نقل قول:
ولی تماس گرفتم isp گفت چون چراغ adslات روشنه پس رانژه شده.نقل قول:
حالا ریست می کنم دو باره کانفیگ میکنم میگم
لطفا پیگیری کنید تا مشکلم حل شده.
بله پارس آنلاینم
از پیگیری قبلی کمال تشکر رو دارم و امیدوارم موفق باشد.
بله وقتی چراغ dsl روی مودم ثابت باشه یعنی خط رانژه شده و اون اصلاعاتی رو هم که براتون دورش خط کشیدم مربوط به خطتون میشه که مال شما N/A هست و وضعیت خط شما رو هم down زده یعنی یا مودم به خط وصل نیست یا خط رانژه نشده.نقل قول:
من چراغ dsl روی مودم ثابت هست و طبق گفته بعضی از دوستان مودم رو بدون splitter به خط وصل کردم.نقل قول:
حالا باید چیکار کنم
مودم رو ریست کردم و دوباره کانفیگش کردم اینم عکس جدید stasus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پیگیریتون ممنونم
بقیه خصوصیاتشون مثل همه. 8901 به خوبی کار شما رو راه میندازه. همین الان 50 نفرو میشناسم که 8901 دارن مثل تراکتورم صبح تاشب براشون کارمیکنه.:31:نقل قول:
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
مگه از پارس آنلاین داری؟نقل قول:
تلفن همراه نه ! همون تلفن ثابتی که رانژه شده. مثلا کد مشهد 0511
5112347542 این مشه یوزرنیم.
پسوردتم باید زنگ بزنی بپرسی از نماینده.
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
شما مودمو دستکاری کردی خرابکاری کردی از رو مودم اون سوراخ ریست رو با سوزن یا سر خودکار 10 20 ثانیه نگه دارید تا ریست شه. بعد از اول کانفینگ کنید فقط dhcp و غیره رو اصلا دستکاری نکنید. vpi و vci یز برای هر سرویس دهنده فرق میکنه زنگ بزنید سرویس دهنده این دوتا رو به اضافه یوزر پسورد بپرسید ازشون.نقل قول:
بعد
به تاپیک آموزش نصب 8901g مراجعه کنید!
نویز خطتون که بالاستنقل قول:
ولی به هر حال باید وصل بشه
یه بار هم بریدج تنظیم کنید ، کانکشن بسازید ، ببینید وصل میشه یا نه
شما مودم رو کلا ریست کنید و دوباره تنظیم کنید و این بار از تمام مراحل تنظیمات مودمتون عکس بگیرید فکر کنم تو قسمت PVC اونی رو که روش تنظیم کردید رو انتخاب نمی کنید.نقل قول:
مشکل از مخابرات هست یکیو از شرکت هرجوری بود آوردم تا این موضوع براشون ثابت بشه چون با حرف من مخابرات کاری نمیکرد.
ممنون از توجه و راهنماییهات :11:
چرا نویز بالاست از کجا می فهمید؟؟؟نقل قول:
کانکشن ساختم نشد.(منظورتون Broadband Connection هست)
بله گفتم که پارسم.نقل قول:
نوشته شده توسط [U
اینا رو هم گرفتم و درست کانفیگ کردم
ریست کردم توپست قبلینقل قول:
نوشته شده توسط [U
اگه تونستم باشه عکس می گیرم
از همتون ممنونم
تقریبا بالاست ولی وصل میشهنقل قول:
اسپلیتر گذاشتید؟
قبل از اینکه کانکشن بسازید ، مودم رو روی بریدج تنظیم کردید؟؟
کانکشن چه خطایی میده؟
یوزر و پسورد که اشتباه نیست؟
توی پورتال پارس آنلاین ، با همین یوزر و پسورد وارد شدید؟؟
با سلام خدمت دوستان .
من چطوری میتونم USER و Pass رو توی مودم بزنم که هروفت کامپیوتر روشن شد ،
خودش به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل بشه ؟
یعنی نمیخوام با Connection وصل بشم .
کسی بلده راهنمایی کنه ؟
مودم من اینه : TP Link - TD 8811
اسپلیتر نگذاشته بودم ولی الآنم گذاشتم هم همونطوره و فقط چراغ adsl روشن می مونه.نقل قول:
isp گفته که نمی تونی رواین حالت بزاری. ولی میشه شما بصورت گزینه ای بگید که چطور یه کانکشن بسازم.
خطای 678
یوزر پسورد رو از isp گرفتم و گفت که همینان.
اگه منظورتون از پورتال پارس آنلاین همون سایتش هست ، بله با یوزر و پسورد ی که isp داده تونستم وارد بشم .چه اتفاق خاصی میفته که مطمین می شید یوزر و پسورد اشتباه باشه .
اینجا آموزش نصب tp-link رو گذاشته:نقل قول:
از کدوم شرکت سرویس میگیرید؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396891
[QUOTE=Exir;5028067]هیچ شرکتی باهاش مشکل نداره. چند تا از دوستام دارن خیلی راضی هستن.
راجع به بردشم یکی از دوستان تست کرده بود 4 واحد همسایه هاشونم پوشش میداد!:18:
قیمتش 60 70 تومن بوده چون پروتکل n اومده این ارزون شده. الان مدل tp-link 8960n
75 تومنه تازه اینم 85 تومن بود.[COLOR="Silver"]
منظور از پروتکل n یعنی چه؟کاراییش چی هست؟
یعنی مودمهای بدون این پروتکل از رده خارج هستند؟ مودمهایی که این پروتکل را دارند و اونهایی که ندارند چه تفاوتی در کارایی دارند؟
یعنی این مدل(tplink8901g )فقط بخاطر عدم ساپرت پروتکل اینقدر ارزونتراست یعنی تاثیری در کاراییش نداره؟
اساتید دیگر نظری در مورد این مدل ندارن؟
یا حق
نقل قول:
vpi پارس 0 و vci در تهران 35 و بقیه شهرستانها 59 است.
شما برای وصل شدن از طریق کانکشن باید مودم خود را bridge llc تنظیم کنید و سیو کنید.
آموزش ساختن کانکشن:
برای شروع کار در پائین سمت چپ ویندوز دکمه Start را کلیک کنید . سپس Control Panel را انتخاب کنید .
-Network Connection را دوبار کلیک کنید .
- Create a new connection را کلیک کنید ، صفحه New Connection Wizard باز می شود .
- دکمه Next را بزنید .
- Connect to the internet را انتخاب و Next را بزنید .
- Set up my connection manually را انتخاب و Next را بزنید .
- گزینه Connect using a broadband ….. را انتخاب و دکمه Next را بزنید .
در ISP Name نام شرکت یا هر نام دلخواه دیگر را وارد کنید .
UserName خود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .
Passwordخود را که از شرکت گرفته اید را وارد کنید .( همچنین Password Confirm آنرا تکرار نمائید ) و دو گزینه پائین آن را انتخاب نموده و دکمه Next را بزنید .
در صورتیکه می خواهید یک شورت کات از کانکشن خود را روی دسک تاپ داشته باشید گزینه Add a shortcut to this connection to your desktop را انتخاب کرده و Next را بزنید .
حالا با زدن دکمه Finish کانکشن شما ساخته شده و می توانید در قسمت پایین با زدن دکمه Connect به اینترنت وصل شوید.
ارور 678:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
[QUOTE=ba_maram;5031718]n تا 300 مگ جابجا میکنه.نقل قول:
g تا 54 مگ.
سرعت اینترنت تو ایران حداکثر 2 مگه. پس فقط پول اضافی میدید.
دوستمون توضیح کامل رو در این مورد دادنقل قول:
فقط در مورد اسپلیتر ، به خاطر نویز بالاتون پرسیدم که اسپلیتر گذاشتین یا نه
و برای گوشی تلفن لازمه
ضمنا شما همون تنظیمی که قبلا انجام دادین رو باید ادیت کنید و حالتش رو روی bridge بگذارید نه این که دوباره بسازید و مثل دفعه اول دو بار تنظیم کرده باشید
آقا یکی بیاد این دوشاخه ضد برق رو تشریح کنه. اصلا کارش چیه . مدارش چیه.
جالبه چراغ dsl ثابت میشه بعد قطع میشه عجب نطقی !!!!!
سلام خسته نباشید من میخوام یه مودم ADSL خوب بگیرم که از نظر وصل شدن به اینترنت از طریق ساخت کانکشن مشکلی نداشته باشه الان یه مودم US Robotics 9112 دارم از نظر کانکت شدن با کانکشن اصلا خوب نیست ( یعنی وقتی نتظیمات رو میذاری رو کانکشن بعد میخوای با کانکشن ویندوز وصل بشی از 50 بار 1 دفعه وصل میشه ) ولی وقتی حالت مستقیم میذاری تنظیمات رو کابل تلفن رو که وصل میکنی سریع و بدون دردسر میره اینترنت ولی اصلا با کانکشن مشکل داره .
اگر یه مودم با مارک خوب و معتبر به همراه قیمت به من بگید ممنون میشم مودم خودم از نظر سرعت و غیره عالی هستش و قطعی تو اینترنت یکبار هم ندارم ولی از نظر کانکشن اذیت میکنه بگیر نگیر داره .
مرتب زنگ بزن بگو آقا سیم کشیو چک کردم مشکلی نداشت، اگه میشه پورت رو از مخابرات عوض کنیدنقل قول:
---
وقتی چراغADSL روشن نمیشه یا ۱ چشمک میزنه و خاموش میشه یعنی خط رانژه شده ولی شما از مخابرات لینک نداری، و باید بیان لینکتونو فعال کنن و اگه درست نشد باید تغییر پورت بدی.
خود شرکت باید پیگیری کنه...
مودم خودش وصل بشه که راحت تره.نقل قول:
ولی محض اطلاع:
tp-link 8811 سیمی 22 تومن
tp-link 8901g وایرلس دار 50 تومن.
آقا ممنون بابت جوابتون من میخوام با این مودم به Xbox Live وصل بشم هر وقت مودم خودم رو وصل میکنم از نظر وصل شدن اذیت میکنه مورد هم میدونم از مودم من هستش .نقل قول:
حالا شما این TP Link که گفتی 22 تومان با این قیمت کمش خوب هستش چون من مودم خودم رو 45 خریده بودم به خاطر همین میپرسم من به وایرلس بودنش نیازی ندارم فقط خروجی LAN داشته باشه با خروجی USB چون بره خودم این دو تا خروجی رو داره آیا این هم داره برم اینو بخرم ؟