بچه ها برا شیمی2که مبتکران امابرا3وپیش نمیدونم!! حالا بنظرشما کدوم بهتره مبتکران یاسبز؟
لطفا توضیح بدید ودلیل بیارید . ایا نکته ای تو سبز هست که تو مبتکران نباشه؟:32:
کمکم کنید عزیزان خواهش:42:
بچه ها برا شیمی2که مبتکران امابرا3وپیش نمیدونم!! حالا بنظرشما کدوم بهتره مبتکران یاسبز؟
لطفا توضیح بدید ودلیل بیارید . ایا نکته ای تو سبز هست که تو مبتکران نباشه؟:32:
کمکم کنید عزیزان خواهش:42:
شيمي پيش دانشگاهي مبتكرانه خيلي بهتر از سبز هستش
ولي شيمي 3 سبز واقــــــــــــــتعا بهتره مخصوصا درسنامه هاش
اما دركل بهت پيشنهاد ميكنم واسه سوم جفتشونو بگيري البته اگه وقت داري چون بعضا تويه شيمي 3 مبتكران يه سوال هايي هست كه واقعا قشنگه نمونه اش تويه سبز نيست و برعكس يعني خيلي سبز اومده درباره ي يه قسمت هايي سوال داده كه مبتكران اصلا به اونها توجه نداشته....
شک نکن مبتکران من چند روز پیش تمومش کردم واقعا عالیهنقل قول:
من تاییدش می کنم :31:
تو ديگه دهن مارو بچه هاي تاپيكو سرويس كردي از بس درگيري با كتابا :31:نقل قول:
شیمی ۲ مبتکران شیمی ۳ و پیش خیلی سبز
از 99 % افراد که بپرسید ، تا بگید شیمی ، می گن مبتکران .
چیزی که می تونم بگم اینه که کتاب مبتکران ، کتاب خیلی خوبیه ، ولی ، 2 تا آدم حسابی ( نویسنده های سبز ) وقت گذاشتن و یه کتاب بهتر منتشر کردن . برعکس کتاب شیمی 2 الگو که تو 3 ماه نوشته شد ، کتابای شیمی سبز نوشتن هر کدومشون بین 1 تا 2 سال طول کشیده و احتمالا برای شیمی 2 هم همین قدرا طول خواهد کشید .
توی سبز چی هست که تو مبتکران نیست که من می گم سبز بهتره ؟
تعداد تستای سخت و ایده دار سبز ، خیلی بیشتر از مبتکرانه .
مبتکران ، کتاب بسیار کم غلطیه . اما کتاب پیش سبز با این که چاپ اولش بود ، یه دونه غلط هم نداشت !
یکی از دلایلی که مبتکران این همه طرفدار داره ، بسیار بامزه بودن کتابه جوري كه با مخاطبش ارتباط عاطفي برقرار ميكنه :31: کتاب سبز هم نسبتا بامزه س ، ولی نه به اندازه ی بهمن .
منبع[HTML]http://konkor-90.blogfa.com/post-22.aspx[/HTML]قبلا هم كه من به سوالات جواب داده بودم راجع به شيمي چيزي نگفتم! الانم باز نظرمو نگه داشتم واسه خودم :31:
دوستان واسه چي تاكيد داريد كه هندسه ي سبز مزخرفه؟؟؟
كاش من يه كم زود تر اينجا رو پيدا ميكردم كلي از پولم فكر كنم هدر رفت سر انتخاب هاي سر خوده خودم....
سلام دوستان. چند تا کتاب تست مخصوص کنکور 90 دارم میخوام ازتون بپرسم که از بین این کتاب ها کدومشون به درد کنکور 91 میخورن تا دوباره هزینه صرف خرید کتاب نکنم. ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.
1- دینی جامع همگامان مخصوص کنکور 90
2- ریاضیات جامع کنکور انتشارات کتاب سبز
3- ریاضی 2 و 3 و پیش مبتکران (اندیشه سازان سابق)
4-عربی جامع کنکور انتشارات کانون (کتاب سبز آموزش + آبی تست)
5-عربی مبتکران ایاد فیلی
6- ادبیات مبتکران (اندیشه سازان سابق ) + سری ادبیات انتشارات سبز
7- شیمی مبتکران
8- فیزیک پیش تجربی 1 و فیزیک پیش تجربی 2 انتشارات سبز
9- فیزیک 3 انتشارات سبز
10- فیزیک 1 و 2 انتشارات اندیشه سازان سابق
11- فیزیک 3 و پیش دانشگاهی انتشارات اندیشه سازان سابق
12- زیست شناسی انتشارات سبز
يكي از دوستاي خوبم تو سايت سمپاديا راجع به هندسه بهترين راهنمايي رو كرد :نقل قول:
هندسه خيلي سبز و جبر و گسسته خيلي سبز كه مولفشون يكيه اومده هر چي نكته تستي و به درد نخور و الكيه آورده كه بگه من مثلا خيلي ميدونم!نقل قول:
برای هندسه چندتاچیز ضروریه: خلاقیت، تفکر، پشتکار، تمرين،تمرین،تمرين! خلاقیت همینجوری خودش ایجاد نمیشه! به میزان تمرين شما بستگی داره. برای این درس، بیش از اینکه حل شدن یا نشدن سوال مهم باشه، فکری که براش میکنید، راه های اشتباهی که میرید و به نتیجه نمی رسید مهمه!
حالا تو بيا دونه دونه ي همه ي اون نكاتو حفظ كن!!!
بيا سر جلسه بشين
رسيدي به سوالاي هندسه
خوب سوالو ميخوني
خدايا كدوم نكته رو بايد اين تو به كار ببرم؟؟ :23:
حالا بيا بگرد تو دايره المعارف نكاتت !! :9:
گشتم نبود نگرد نيست :31:
هندسه بدون تمرين مگه ميشه؟؟؟؟
تو با خوندن خيلي سبز فقط بايد اميدوار باشي كه سوالا فقط بين همه اون نكته هايي باشه كه تو حفظشون كردي!
مطمئن باش اگه هم باشه هيچ وقت نميتوني اونارو تو اون مسئله استفاده كني!!!
يا اينكه تو خيلي سبز دو تا نكته ميخوني ميگي بابا اينا كه خيلي آسونن! حالا تو يه تست يه نفر مياد از اين دو تا نكته با هم استفاده ميكنه! عمرا بتوني جواب بدي!!! يعني عمرا :31:
مگه اينكه اونقد خرخون باشي اونقد ازدياد وقت داشته باشي كه بياي دونه دونه اون نكاتو اثبات كني كه اينجوري تو ذهنت بمونه :20:
تازه بعدشم بايد بياي يه بانك تست بخري بياي همه اون نكاتو استفاده كني واسه حل تستاي اون بانك تست
گر مرد رهي سفر بخير :31:
نقل قول:
حسن گاج سفید اینه که 3 دسته جواب داره! یک دسته جوابهای گزینه ای،یک دسته راهنمایی، و یک دسته جوایهای تشریحی کامل! اگه بعد از 3-4 روز فکر کردن به سوالي، حل نشد، راهنماییشو بخونید و مجددا سعی کنید حلش کنید. بعد از 2 روز اگه حل نشد، تازه برید سراغ راه حل!! یعنی به هرسوالی 5 شب فرصت بدید
نقل قول:خيلي حال كردم با اين :46:نقل قول:
Do You know What it feels like to be the Last one to know the lock on the door has changed ?
من ميدونم :sad:
عزيز از چه نظر به درد ميخورن؟
اگه از نظر تغيير كتاب درسي ميگي ، كه واسه تجربيا فك كنم زيستشون فقط عوض شده ، اونم زيست پيش! فك كنما :13:
تجربياي عزيز چرا منو تو اين موقعيتا قرار ميدين؟ :31:
ولي اگه منظورت اينه كه كتابام به درد ميخورن يا نه ، بازم خودت سال پيش كم و بيش خونديشون بايد بهتر بدوني كدومش باهات ميسازه كدومش نميسازه :20:
به هر حال اگه واسه درسي فك ميكني كمبود داري باز همينجا بگو همه راهنماييت ميكنن :46:
مرسينقل قول:
ببين من سعي كردم 10 15 صفحه ي تايپيك رو بخونم:18: واسه گسسته يه چيزي پيدا كنم كه همه گفته بودن فار...(تقريبا)
(اين 2 تا خطو پاك ميكنم كه در حق گسسته ي سبز كوتاهي نكرده باشم با توجه به گفته eminem??!!)
به نظرت لازمه فار رو هم بگيرم؟:question: گسستم تا اينجا كه معلممون درس داد(گراف) احساس ميكنم مسلط نيستم:37:..........
بقيه ي كتاب ها هم كه اينجا نوشته بودن براي دروس ديگه به نظرم اومد كه همين هايي كه دارمو بخونم بهتره اينجوري مجبور ميشم هي كتاب تلنبار كنم تو كمدم..:2:..
فقط براي ادبيات يه منبع خوب براي تست قرابت ميشناسيد؟تستاي تاليفي نه هااا فقط كنكور؟
و براي آرايه ها يه سري نوشتن الگو يه سري رمزينه كودوم بهتره؟
براي املا سبز هم يه كتاب زده كسي دارتش؟خوبه؟
خيلي ممنون از جواب كامل و جامعت:27::11:
سلام eminem never dies عزیز چطوری؟ امیدوارم حالت خوبه خوب باشه
یه سوال دارم برادر گلم لاقل شما جواب ماروبده
بقیه ظاهرا تمایلی ندارن مارو تحویل بگیرن!!!
شما امسال واسه دیف وپایه آموزش و تست چی پیشنهاد میدی واسه کتب جدید التالیف؟
توروخدا بگو خودت چی میخوای کارکنی ؟شرایطمون تقریبا یکیه منم پشت کنکوریم و...
خیلی ممنون:11::11:
اول بگو معلمت در چه حدي درس ميده؟ يعني جزوشو ميخوني راضي هستي؟ ميفهميش؟نقل قول:
حتي اگه يه سطحه متوسطم داشته باشه عاليه! تو بعد اينكه جزوه ي معلمتو + كتابو يه دور واسه فهم اوليه خوندي برو سراغ درس نامه هاي خوشخوان! همه مسئله هاشو حل كن! تاكيد ميكنم كه همشونو حل كني و واسشون وقت بذاري
بعدم تستاي جلسه بندي خوشخوان رو خوب كار كن!!! خوب كار كنيا :31:
منظور از خوب كار كردن اينجا يعني رو سوالا فكر كن
ببين تو همه ي مرحله ها من رو اين واژه ي خوب تاكيد دارم! خوب خوندن ، خوب فهميدن! با قلبت درس بخون ، هيچ وقت سعي نكن همه چيو زود تموم كني ؛ يا از يه سري چيزا بپري چون (به نظر خودت) به درد نميخورن!
بعد خوشخوان حالا ميتوني خيلي سبز رو كار كني! خيلي سبز حماقت نيست عزيز من :20:
به قول نويد يكتا از توانمند شدن نگريز! من عاشق اين كتابم چون تنها هدفش ، اينه كه خوب فكر كردنو يادت بده نه حل تست هاي كنكورو!
بعدم كه اين كارارو كرديو با اين برنامه جلو رفتي قلم چيو بريز دور يا آتيشش بزن :11: :31:
بهترين منبع تست كنكور قرابت ، گاجه. درك مطلب ادبيات كنكور! جز كتاباي گاج سفيده 4 تومنم قيمتشه
من با رمزينه بيشتر حال ميكنم! الگو بخري بايد 1200تا تست بزني واسه 3تا سوال كنكور! :31: ولي رمزينه به جاي پركاريه تستي مفهومي تر كار ميكنه!
[HTML]http://www.uploadkon.ir/uploads/c1aa9e4f5779c3a9f94b3b98fd0821dc.pdf[/HTML]
املا سبز پر تمرينه! اگه مثل من از اونايي كه بعضي جاها بايد اينقد تمرين كنن تا ياد بگيرن اين كتاب عاليه واست!
سلام داداشينقل قول:
ممنون ، لطف داري :20:
من ميگم شما يه كم صبر كن، من خودم يكشنبه ،دوشنبه يا تهش سه شنبه ميخوام برم كتاب فروشي
بايد كتابارو نگا كنم
بهت خبر ميدم :46:
eminem دمت گرم
جوابات عاليه
من تا قبل از 10 پسته شدنم نميتونم پيام خصوصي بفرستم...وگرنه اونجا حسابي از خجالتت درميومدم:40::40::40:
راستي گيتا مهر ميري براي خريد؟
شمام لطف داري عزيز :20:نقل قول:
ميدونم چي ميكشي ، منم كشيدم :31:
تازه بعد 10 تا پستم نميتوني فك كنم ، تا وقتي اين عضو جديد بشه در آغاز فعاليت :19:
نه من رشتم ، اونجا كه نميتونم برم :44:
اينجا يه كتاب فروشي هست اسمش رستگاره!
نمايندگي فار ، دريافت ، خيلي سبز ، الگو ، ... همه چي هست
نمايندگي خيلي زياده تو رشت ولي اين كامله ديگه
:31:
دوستان نظرتون راجع به هندسه نشر الگو چی هستش؟
هندسه دو رو تموم کردم اما به نظرم هنوز باقی داره برای تکميل و رسيدن به درصد مطلوب چطوره که گاج بخرم؟ حجم گاج چطوره؟
برای عربی يه کتاب عالی دارم از لحاظ درسنامه فوق العاده هستش
حالا برای زدن تست کنکور چه کتابی بهتر هست؟
ميخوام فقط تست کنکور بزنم و پاسخنامه ی خوبی هم داشته باشه
هندسه 2 رو از چي خوندي فلفلك جان؟نقل قول:
اسمتم بگي ممنون ميشم :31:
بازم تجربه ي يكي از دوستام تو سمپاديا!نقل قول:
حسن گاج سفید اینه که 3 دسته جواب داره! یک دسته جوابهای گزینه ای،یک دسته راهنمایی، و یک دسته جوایهای تشریحی کامل! اگه بعد از 3-4 روز فکر کردن به سوالی،حل نشد، راهنماییشو بخونید و مجددا سعی کنید حلش کنید.بعد از 2روز اگه حل نشد، تازه برید سراغ راه حل!! یعنی به هرسوالی 5 شب فرصت بدید
گاج سفيد عربي ديگه ، شك داري؟ :31:نقل قول:
عزیزای من جای اینکه20 تا کتاب بردارید بزنید هندسه گاج سفیدکارکنید اما اینجا چند تا بحث مطرحه:
1 - اگر نسبت تعداد سوالای کنکور رو به حجم کاری که نیازه با زدن چندتا کتاب تست انجام بدیم بسنجیم اصلا ارزش زدن چندکتاب تواما رو نداره
2 - بنظر من شما سفید گاج رو 2یا3 دفه بزنید وکاملا مسلط بشید بهتر ازینه که گاج،مبتکران،انرژی اتمی و....
با این دید که اگه همشو بزنم دیگه توپه توپ میشه!! اینطوری درواقع سردرگم میشید.
3 - سوالای هندسه هرسال تو یه قالب کلی مطرح میشه که زدن به دفعات گاج سفید چون این قالب رو تا حدود زیادی رعایت کرده از خوندن چندکتاب بهتره!
4 - نکته ی دیگه اینه که سوالای هندسه وقت گیره و زدن چندین کتاب وقت زیادی رو از شما میگیره که دراینصورت از رسیدگی به درسای مهمتر دیگه میمونید
5 - بعنوان مثال من امسال جای چندکتاب، گاج سفیدرو 2 دفه خوب زدم و بارای بعدخلاصه هایی که ازش تهیه کرده بودمو خوندم که توکنکورم از8تا سوال 7تاشو درست حل کردم.این پیشنهاد من بودحالا خود دانید.
هندسه دو رو از نشر الگو خوندم و فقط تست کنکور کار کردمنقل قول:
فکر ميکنم اگر درصدی که تست های کنکورو بطور آموزشی زدم بگم بهتر بتونين راهنماييم کنی
استدلال 76- دايره 88 -تبديل 68 -فضا 65
تا حالا يبار سراغ تست هندسه رفتم که همون يبار الگو بوده
حالا برای مرحله بعدی بيام مجددا" همين تستای کنکورو بزنم
درصدم در فضا بد شد چون قبلش قشند اثبات ها رو نخونده بودم
برای هندسه يک برم الگو بزنم چطوره؟ تست کنکور
راستی من پيش هستم و وقتی که دوستان پشت کنکوری دارند رو ندارم
نظرتون راجع به تست عربی نگفتين
دريا هستم:11:
خب درصدات كه خيلي خوبن دريا جاننقل قول:
به نظرم ديگه الگو نگير،برو هندسه پايه دريافت رو بگير
هم هندسه 2ت رو با اين مسلط كن
هم هندسه 1 رو ازش بخون
چون تستاي كنكور رو تو يه قالب آموزشي داره با حجم كاملا مناسب با وقتت!
تمريناي كتابو همه ي قضيه ها با اثباتا هم كامل بررسي كرده
آخر هر فصل هم تستاي تاليفي خيلي خوبي گذاشته
عربي هم كه گفتم گاج سفيد :20:
دوستان سلام
بعد ازچند ماه دارم پست میزنم ! :31:
دوستان در مورد ارایه های ادبی :
1. من ارایه های کلک رو داشتم بد نبود
2. ارایه های نشر الگو رو هم داشتم این کتاب 90% تست هست و منبع خوبی برای تست هستش اما برای اموزش منبع خوبی نیست.
3.ارایه های رمزینه هم تو کتاب فروشی ورق زدم بد نبود!
3. کتاب همایش زبان فارسی نشر دریافت دکتر سبطی جلد اولش ارایه ها رو خیلی عالی توضیح داده و به نظرم بهترین منبع برای اموزش ارایه های ادبی هستش این کتاب قسمتیش جمعبندی زبان فارسی هستش وقسمت دیگه ارایه ها رو درس داده و نمونه تست های سراسری رو هم بررسی کرده و شیوه پاسخ گویی به نوع های مختلفش رو گفته . فقط تست خیلی کم داره که میتونین برای تست از ارایه های نشر الگو استفاده کنید
موفق باشید
موافقم دقيقا :20:نقل قول:
ولي همايش ادبيات دريافت 2 جلده ، من نميدونستم ميشه يه جلدشو تكي گرفت
دنبال يه پستم گشتم كه نقل قول كنم ولي پيداش نكردم :31: همينجا ميگم باز
اين كه ميگي بهترين همايش دريافته كاملا قبول! بعد دريافتم ميتونين كاملا به رمزينه اعتماد كنين
فقط الگو به هيچ وجه! حتي كسي كه دريافت يا رمزينه رو ميخونه بعدش نبايد بره سراغ الگو!
به خاطر حجم بالاش! ارزش وقتو آدم وقتي ميفهمه وقتي كه ميرسه آخرش
به هر حال هيچ وقت نميارزه واسه 3تا سوال آدم روي 2تا كتاب وقت بذاره! اگه يه كم واقع بين باشيم
اونوقت واسه ديفرانسيل چندتا كتاب لازم ميشه؟؟؟ :31:
جدا" درصدام خوب هست؟! خودم در هندسه پايه بشدت احساس ضعف ميکنم فکر ميکنم اگه يه درس تو رياضی باشه که از پسش بر نيام هندسه يک و دو هست :41::34:نقل قول:
نميدونم نشر دريافت رو در شهر پيدا خواهم کرد يا نه؟ اگه بخواهم سفارش بدم بايد نديده بخرم
اگر دريافت نبود چی بگيرم؟ گاج رو با توجه به حجم بالاش به من توصيه نکردين؟
آيا بهتر نيست تستايی که از نشر الگو مشکل داشتم رو مجددا" بزنم و با فکر خودم حل کنم و بعد برم سراغ يه کتاب ديگه؟
با تشکر از شما:11::11::11:
واسه كسي كه اولين بار داره ميره سراغ تست خوب نيست ،عاليه!نقل قول:
هندسه به شدت درسيه كه با خلاقيت و تمرين سرو كار داره! خلاقيتم با تمرين به دست مياد! پس تمرين يعني همه چي
ولي خوب ، تمرين كردنم اصولي داره واسه خودش
من همين چند پست پيش گفتم تو هندسه به جاي اينكه درست حل كردن يا نكردن مسئله مهم باشه ، فكري كه رو يه مسئله ميكني يا راه حل هاي اشتباهي كه ميريو ازشون تجربه كسب ميكني حرف اول رو ميزنه
ميشه بگي كدوم شهر هستي شما؟
الگو 2 رو حتما دوره كن يه دور بعد برو سراغ دريافت! كه اين خوندتو تكميل ميكنه
ولي واسه 1 ديگه الگو نگير ،از همون اول با دريافت بري جلو واست بهتره
اينو اول ببين بعد نظرتو بهم بگو
[HTML]http://www.daryaft-pub.com/images/stories/files/Bakhshi%20Az%20Hendeseh%20Payeh.pdf[/HTML]
الگو رو خريدمنقل قول:
دبير سوممون دانشجوی دکترای هندسه بود گفت الگو بگيرين رو اين حساب اوايل تابستون الگو گرفتم اون موقع زياد به اين تاپيک توجه نميکردم
من کاشان هستم فکر نميکنم هندسه پايه دريافت باشه
اگه نبود چی بگيرم؟
خوبه به نظر ميرسه که تفاوت چندان ساختاری ای با الگو نداشته باشه البته برای قضاوت خيلی زود هست
از حجم پايين هندسه دريافت خوشم اومد
گاج حجمش برای من بالا هست؟ :13:
:11::11::11:
دوستي راجع به كتاباي هندسه يه جمله ي جالب گفت :نقل قول:
الگو خوبه! مبتكران عاليه! گاج فوق العادس!
البته شمام اگه بخواي الگو نخوني ديگه سراغ مبتكران نميري ، مياي گاج رو ميخري
ببين گاج يه كتابيه كه تنوع سوالات توش خيلييي بالاست!!!
بايد واقعا روش وقت بذاري ، با همون روشي كه ميگه تستارو حل كني ، تستارو تو بازه هاي زمانيه مختلف 2-3 دفعه دوره كني!!!
اگه اين كارارو نكني وقتي به آخر كتاب برسي به اين نتيجه مي رسي كه هيچي ياد نگرفتي! به همين سادگي ، به همين خوشمزگي :31:
اگه با الگو راحتي من بهت پيشنهاد نميكنم گاج رو بخري مگه اينكه 1) وقت 2) علاقه 3) حوصله ي كافي رو داشته باشي ، حجم كتاب مشكل كوچيكيه جلوي اين مشكلات
به هر حال ديگه با خودته كه بين گاج و الگو انتخاب كني :46:
ولي اگه بتوني دريافت هم تو طول سال سفارش بدي كه برات بيارن واقعا عالي ميشه
فقط دريافت رو بعد تسلط كامل روي الگو يا گاج بخون :20:
:31: آقايينقل قول:
ازeminem never diesعزیز تقاضادارم به سوالات منجواب بدن خواهشا چون خیلی خوب جواب میدن خیلی:46:
1-برا تحلیلی فار بگیرم یا گاج سفید؟ایا تحلیلی فار مثل گسسته ش خوبه؟یاهمون گاج سفید بگیرم؟؟:13:
2-برای تسلط وتست بیشتر گسسته کتاب ازمون فار بگیرم یا گاج سفید؟؟؟درضمن برا اموزش گسسته فار میگیرم.
بعد یه سوال هرکی میدونه بگه ایا با برنامه گزینه2برم جلو یا نه خودم با دفتر برنامه ریزی خودم کار کنم و برم جلو؟؟؟:5:
من كه يه بار بهت جواب دادم ، عجبا :13:نقل قول:
حتما بايد واست يه نسخه پيچيد؟ :31:
تحليلي من نميتونم بهت بگم چي كار كني چون بستگي به خودت داره!
اگه قدرت تحليلت پايينه ، اگه هنوز خوب خوندنو ياد نگرفتي ، اگه سوالاي سخت حوصلتو سر ميبره ، اگه اصلا عادت نداري حتي 5 دقيقه رو سوالا فكر كنيو بلافاصله تسليم ميشي ،اگه بعد حل (يا بهتر بگم خوندن پاسخ تشريحي) يه تست ديگه سراغ اون تست نميري كه دورش كني گاج اصلا به دردت نميخوره!!!
بايد فار بگيري!
ولي اگه شرايطت اينايي نيست كه اين بالا گفتم بعد از خوندن جزوه ي معلم با كتاب درسيت گاج رو بهت پيشنهاد ميكنم!
عزيز من تو اصلا گاج سفيد رو نبايد با كتاب آزمون فار مقايسه كني! گاج سفيد با كتاب آموزش فار مقايسه ميشه!
گسسته گاج اصلا در حد آموزش فار نيست! پس كلا گاج سفيد رو بيخيال شو!!!
2 جلد فار رو اول از همه بايد كامل بخوني
بعدش اگه خيلي خواستي ژست خرخونارو بگيري ، يا با خوندن فار خيلي به گسسته علاقه پيدا كردي برو خيلي سبز! رو بزن :31:
ببين اصلا سوالت غلطه! برنامه ريزيو هر كسي ميتونه واسه خودش انجام بده و 100% بهترين برنامه هم همونيه كه شخص واسه خودش ميريزه!
ولي وقتي تو ميگي با برنامه گزينه 2 جلو برم دليلش اينه كه ميخواي تو آزموناش شركت كني پس مجبوري باهاش جلو بري! وگرنه گزينه 2 برنامه خاصي نداره
پس اگه تو آزموني شركت ميكني مجبوري با محدوده بندي همون آزمون جلو بري
اگه هم كه شركت نميكني واسه خودت
فقط اينو يادت باشه كه شركت كردن تو يه آزمون مثل گزينه 2 يا قلم چي با اينكه بياي سوالاي اين آزمونارو بگيريو خودت حل كني زمين تا آسمون فرق داره :46:
نقل قول:سلام ،هومن جان خدا قوت!خیلی زحمت میکشی!:11:
به قول فردوسی پور ،اجازه میدی قانع نشم؟:31:
ببین ،هومن جون این سه تا سوال هر کدوم ضریب 4 هست که سه تاش میشه 12.یعنی برابر با یکی از تستای غول پیکر هندسه!به نظر تو نمی ارزه براش تست حل کنی؟لزومی نداره یه هفته مسلط بشی بر ارایه. در طول سال باید روش کار کرد و با حوصله خوند.
به نظر من درمورد ارایه ،ارایه رمزینه برای اموزش و پاسخ تشریحی از همه بهتره.:46:ولی تستای کنکور ترکیبی هستند و متاسفانه بزرگترین عیب ارایه رمزینه کمبود این گونه تستاست.خب ،بدون تست ارایه ،نمیشه مسلط شد .ارایه هم مثل بعضی مباحث نیاز به تمرین و تست داره. ان هم از نوع کنکوری!یعنی تستای ترکیبی ! به نظر من ،ارایه الگو میتونه برای تمرین ارایه کتاب خوبی باشه. پس برای ارایه:
برای اموزش :ارایه رمزینه(مولف :شهریار قبادی) -البته ارایه دریافت (جلد اول همایش از هامون سبطی)هم بد نیست ولی به رمزینه نمیرسه.
برای تست و مسلط شدن :ارایه الگو.+تستای کنکور
همین دوکتاب به نظرم کار ما رو برای ارایه کنکور راه میندازه.:20:
اره ،اکثرا میگن هندسه پایه سخت ترین تستای ریاضی کنکوره!:41:برای اکثریت همین جوره ،دریا خانوم.جای نگرانی نیست.نقل قول:
معروفترین منابع کمک اموزشی برای هندسه پایه،نشر دریافت ،مبتکران ،گاج سفید هست.گاج سفید برای اونایی که تازه میخوان شروع کنند هندسه رو ،مفید نیست به نظرم.اول یا باید دریافت یا مبتکران رو خوند.من خودم از مبتکران میخونم و ازش راضیم.فرهاد ابوالقاسمی خوب کار کرده. ویراستار دریافت هم ابوالقاسمیه و کتاب کم حجم و خوبیه -و جدید تر از مبتکران.
دیگه خودت ببین با کدوم راحتتری.:11:
ضمن تایید حرفهای هومن عزیز:نقل قول:
1- ببین هردوشون برای تحلیلی خوبند. بستگی به داوطلب داره.اگه از اونایی باشه زیاد تحیلی کار نکرده ای و هنوز زیاد با تحلیلی انس نگرفته ای ،فار گزینه خوبیه.:46:اگه سطح تحلیلیت خوب نیست ،برای شروع گاج سفید زیاد مناسب نیست.گاج سفید کتاب پرطرفداریه برای تحلیلی ولی برای خوانندگان مخصوص به خودش. خیلی از داوطلبان خوب کنکور از همین کتاب استفاده کرده اند.مثل اشکان اسماعیلی ،رتبه 1 سراسری 89.
2- دو جلد فار به نظرم خیلی خوبه.عطا صادقی و احسان موسوی کارشون درسته.گاج سفید هم کم طرفدار نداره. اما وقتی فار داشته باشه ،به نظرم ضرورتی نداره گاج هم بخونی مگه یا علاقه زیاد به حل تست داشته باشه یا وقت اضافه بیاری.
از کتابهای برنامه ریزی هم هیچی سر درنمیارم،شرمنده.:31:به قول سجاد فولادی ،نفر اول 87،شما یه سری کتاب درسی و کمک درسی و جزوه و... داری و باید برای کنکور تمومشون کنی حالا خودت باید ببینی چجوری تمومش کنی.
به نظرمن بهترین مشاور برنامه ریزی،خودتی.:46:سجاد که میگفت خودش هم کتاب برنامه ریزی داشت و قسمتیش رو هم پر نکرد.
برای املا ،سه تا کتاب توصیه شده:(البته نه اینکه لازم باشه همشونو خوند)نقل قول:
املا هامون سبطی،املا سبز ،املا الگو.
به نظر من که املا سبطی خیلی خوب و مفیده(خودم این کتابو تمومش کردم وازش راضی بودم).املا سبز هم خوب کار کرده.املا الگو برای تست بیشتر میتونه موثر باشه.
من که املا سبز ،املا الگو رو هم در طول سال تمومش میکنم.چون متن های املای کنکور متن های خاصین و میخوام خوب برام جا بیفتند. البته بگما شما مجبور نیستید این سه تا کتب رو بخونید.ولی من میخوام تا میتونم با این متنها درگیر شم.هر هفته چند تا تست املا حل میکنم.
سلام داش پويول ، فداي تو :11:نقل قول:
بله حق شماست :46:
خوب هر كسي يه سلايقي داره ،درسته؟ من واقعا نميتونم بشينم پايه كتاب تست آرايه وقتي رياضي فيزيك مثه دوتا غول بي شاخو دم اونجا وايسادن :31:
اين چيزا واسه هر كسي متفاوته! حرف شما هم كاملا قبول دارم :20:
راجع به مبتكران و گاج بايد بگم كه معين فلاحتگر هم اينو گفتهنقل قول:
اينو مرداد 89 گفته ، ولي الان كه سال 90 هستيم ويرايش جديد گاج با اون شيوه ي نوين پاسخ تستاش + سوالات تاليفي جديد و همگام با كنكوراي اخير يه انقلابي بود تو كتاباي تست هندسه!نقل قول:
البته خیلی از تستا توی دو کتاب مشترکه...کلا تستای هندسه انگار تکرارین تو این دو کتاب نسبت به هم......کتاب گاج صفحه آراییش جالبتره و از شخصیتی به نام آلفردو استفاده کرده که کلا جالبه.
از يه طرفم مبتكران فك كنم 2 تا 3 ساله دس به كتابش نزده! ولي ابوالقاسمي تو دريافت يه كار جديد داشته
پس به نظرم اگه وقت واسه مبتكران گذاشته نشه بهتره وقتي گاج و دريافت هستن :20:
اول دريافت بعد گاج بهترين تركيب موجود تو كتاباي آموزش و تست هندسه س براي دانش آموزايي كه هندسه رو نه تو سال دوم نه تو سال سوم خوندن ، حالا ميخوان واسه كنكور تلافي كنن!
البته پويول جان كه با مبتكران كار ميكنه و راضيه يا مثلا دريا جان كه با الگو كار ميكنه ، من اينو واسه كسايي گفتم كه فعلا دس به كار نشدن يا كتابي نخريدن :46:
اگه كسي هندسه قابل قبولي داره يا حداقل دوران دبيرستان خونده و ميدونه با چي طرفه با خوندن چند باره ي گاج سفيد به تسلط فوق العاده اي ميرسه! اصلا ذهنو باز ميكنه اين لامصب :31:
و اگه كسي دنبال بهترين منبع جمع و جور (300 صفحه) با آموزش كاملا كامل و تستاي كنكور و تستاي تاليفيه مناسبه يا زياد علاقه اي به خوندن هندسه نداره و ميخواد به جاي يادگيري عمقي هندسه ، تستايي رو كار كنه كه هنوز تو كنكور مطرح نشدن و احتمال طرح تست بالايي دارن (به قولي ناگفته هاي كنكور) با خوندن چند باره ي دريافت ميتونه خيلي بيشتر از چيزي كه انتظار داشته كار خودشو را بندازه!
برا تست عربی بانک تست سبز بگیرم یا گاج سفید؟؟
فک کنم بانک سبز هم تستا کنکورا قبل رو داره؟درسته؟حالا اخرش کدوم بهتره؟
جلد اولش رو به تنهایی میشه گرفت.نقل قول:
تو اموزش ارایه های واقعا کاملترین دریافته میتونید این 3 کتاب رو تو کتاب فروشی ها با همدیگه مقایسه کنید.
ببینید بعضی از بچه ها هستند که ارایه هاشون قوی هستش اونا دیگه نیاز چندانی ندارند که خیلی رو اموزش ارایه ها وقت بزارند نمیگم کلا اموزش رو بزارند کنار و تست بزنند اما مثل بقیه از جمله خودم که تو ارایه ها ضعیفن نیازی نیست وقت بزارند
ارایه های نشر الگو از لحاظ تست غنی هستش این کتاب برای تمرین بیشتر جواب میده چون یه بخشش هم تست های مختلط داره اما اموزشش مختصره و احتمالا به کار بچه هایی میاد که ارایه هاشون قوی هستش
اما کتاب همایش نشر دریافت جلد اول رو ارایه ها کاملا وقت گذاشته و کاملا شرح داده و نمونه تست هایی که تو کنکور میاد رو بررسی کرده و شیوه ی پاسخ دادن بهشون. این حجم ارایه های این کتاب خیلی هم نیست شما میتونید با روزی نیم ساعت وقت گذاشتن تو خیلی کمتر از 1 ماه تمومش کنید و تست کار کنید که اشتباه هست این روش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره اموزش هر ارایه و نمونه تستش رو بررسی کنید و برای تست رو الگو کار کنید.
و در اخر همه یادشون باشه که کتابی رو که فقط میگن خوبه و ازش تعریف میکنن(همه ی کتاب ها چه عمومی چه تخصصی اما تخصصی خیلی مهمتره) چشم بسته نخرن چون شاید روحیات شما با اون کتاب ok نباشه و نتونید باهاش کنار بیاین هر کتابی که گفته میشه خوبه رو حتما برید کتاب فروشی ورق بزنید و ببینید با توجه به سطح درسیتون و ... به دردتون میخوره یا نه.
من هر دو رو داشتم به نظرم خیلی سبز خیلی بهتره تست های سخت و ترکیبی در حد کنکور هم زیاد داره تست های سنجش و کنکور های سال قبل رو هم داره در پاسخ های تشریحیش کادر های اموزشی هم داره. در هر صورت خودتون این کتاب ها رو تو کتاب فروشی چک کنید.نقل قول:
موفق باشید
اگه فقط دنبال تستايي هستي كه سازمان سنجش (سراسري ، آزاد ،آزمايش..) اونارو تاليف كرده گاج سفيدنقل قول:
ولي اگه ميخواي تستاي تركيبيو تاليفي حل كني خيلي سبز ، خيلي سبز همه تستاي خوب و با ايده هاي جالب كنكوراي سالاي پيش هم تو خودش داره!
اين دقيقا چيزيه كه هر كسي كه مدام به اين تاپيك يا تاپيكاي ديگه سر ميزنه و از اين و اون سوال ميپرسه نميدونه!!!نقل قول:
و هيچ وقتم تو اين تاپيك كسي نبايد سعي كنه وقتي داره به كسي كمكي ميكنه علايق شخصيه خودشو قاطيه اينجور مسائل كنه!
متشكر از اشاره ي به جاتون :20:
ممکنه من رو راهنمایی کنید من هیچ کتاب درسی ندارم :41:نقل قول:
سلام دوست خوبمنقل قول:
خوب تو اول بايد به ما اطلاعات بدي
يعني چي متن كتاب درسي؟ تو مگه كنكوري نيستي؟
اگه بخواي متن كتاب درسيو بخوني مثلا واسه ادبيات و عربي بايد با گاج سبز بري جلو! اين كه نميشه
از يه طرف ديگه هم بايد بدونيم كه وقتت چقده
يا اينكه وضعيتت تو هر درس چجورياست
توضيح بده ديگه :31:
نه من کنکوری نیستم سابقا لیسانس گرفتم میخوام دوباره کنکور بدم فقط هم دروس عمومی رو میخوام .نقل قول:
سلام :11:
دوستان هندسه من نسبتا ضعیف هست یک کتاب خوب دارای درسنامه خوب و تست های استاندارد می خوام ، خودم گاج سفید ، خیلی سبز ، مبتکران رو دارم ولی به کارم نیومدن:13:
خوب مثل اينكه اهل توضيحو اين قرتي بازيا نيستي :31:نقل قول:
به هر حال :31:
من نميتونم يه سري كتاب مشخص بهت بگم كه بري بخري چون وضعيتت مشخص نيست
فقط واسه هر درس كتاباي خوب و معروف رو مينويسم شما ميتوني بري كتاب فروشي هر كدومشون كه مطابق با ميلته ميخري ، سعي هم ميكنم كتاباي خوب تر رو بنويسم فقط
ادبيات :
اگه ميخواي درس به درس بخوني و متن كتاب درسي رو داشته باشي : محوري گاج ( ادبيات 2 - 3 - 4)
واسه تست : خيلي سبز (ادبيات 2 - 3 - 4)
ادبيات مبحثي :
قرابت معنايي : تناسب مفهومي و قرابت معنايي نشر دريافت - قرابت معنايي در ادبيات فارسي نشر الگو
زبان فارسي : زبان فارسي نشر دريافت - زبان فارسي خيلي سبز - پنج مبحث زبان فارسي نشر الگو
املا : خيلي سبز
لغت : خيلي سبز
املا و لغت (با هم) : نشر دريافت - نشر الگو
آرايه : نشر دريافت (جلد 2 كتاب همايش ادبيات) - كتاب كلاس رمزينه - نشر الگو - كلك معلم
تاريخ ادبيات : تاريخ ادبيات مصور تخته سياه - تاريخ ادبيات كلك معلم (تب كنكور) - تاريخ ادبيات نشر شبقره
يه كتاب هم هست : ادبيات جامع مهر و ماه! همه ي مبحث هاي كنكور رو بررسي كرده! و كتاي خوبيه
عربي :
آموزش به همراه تست (مبحثي) : فوت و فن عربي خيلي سبز - جامع نشر الگو - ايادفيلي مبتكران
آموزش درس به درس : محوري گاج (سال 2 و 3) - عربي 3 مبتكران - عربي 1 و 2 سبز قلم چي
تست درس به درس : پرسش هاي چهار گزينه اي الگو (جلد آبي)
تست مبحثي : بانك تست خيلي سبز - گاج سفيد عربي كنكور
دين و زندگي :
دين و زندگي جامع نشر الگو - دين و زندگي انتشارات همگامان - دين و زندگي خيلي سبز - دين و زندگي گاج (جديد التاليف) - آيات و نكات گاج - دين و زندگي انتشارات گاما ، راه انديشه ، معرفت اول ، انديشه فائق... :31: هر كي از خونه ي باباش قهر ميكنه ميره كتاب تست دين و زندگي تاليف ميكنه!!!
انگليسي :
واژه نامه : تيك ايت گاج - 3 اين 1 خيلي سبز
جامع : خيلي سبز - نشر شبقره - مبتكران (2 جلد) - فار (3 جلد) - گاما
آموزش ريدينگ : end reading - نترسيم از متن شبقره - ريدينگ به زبان ساده مبتكران