دوستان کسی میدونه شرکت های پارس آنلاین و های وب در ارومیه دانلود رایگان شبانه دارن یا نه ؟ از ساعت چند تا چند ؟ مرسی
Printable View
دوستان کسی میدونه شرکت های پارس آنلاین و های وب در ارومیه دانلود رایگان شبانه دارن یا نه ؟ از ساعت چند تا چند ؟ مرسی
برای تبریز نوشته با همارا سیستم به توافق رسیدننقل قول:
برای اورمیه هم واسه همه مراکز نوشته در حال راه اندازی
احتمالا برای اورمیه از مخابرات پهنای باند بخرن و صرفا با تغییر دادن پلن ها به اسم اینترنت لایزر بفروشن
خطوط این منطقه همه مسی هست و مشکلی برای انتقال ندارم. تو خونه خطمون فیبره ولی پینگ و نویز این خط مسیه خیلی بهتره! :n12:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مودم و adsl mode هم زیاد ربط دارهنقل قول:
یه مودم دیگه دارم، همین خط رو نهایتا 6مگ آپ میکنه
محتوای مخفی: adsl status
محتوای مخفی: testmy.net
محتوای مخفی: pingtest
محتوای مخفی: speedtest
این کیفیت خط مسی هست با مودم TP Link 8811 مال خونه DLink 2730U سیاه هست( یکی از بهترینها) ولی چون خط اونجا خوب نیست کیفیت پینگ و نویز پایین میاد اگه بیارمش اینجا که دیگه اینترنت خیلی بهتر از این میشه!
دوستان من خیلی وقته انجمن نیومدم. هنوز راه حلی برای مشکل دیتاریت مخابرات پیدا نکردین ؟ :n03:
من که از تیرماه تا مرداد بکوب یه سر سر و کله زدم با شعبه خیابان امام شون، با سایت 195، با هرکسی که واقعا تونستم ... چه با اخلاق و با ادب، و چه در نهایت با دعوا ! آخرش هم مشکل حل نشد و کسی اصلا اونجا نفهمید دیتاریت چیه !!!
تنها چیزی که میگفتن بهم ( اونم تابلو بود یکی بهشون گفته اینو حفظ کنید بهشون بگید ) این بود که سرعت تقسیم بر 8 میشه و اگه سرعت دانلود شما بین 32 تا 256 باشه پس سرعت دانلودتون درسته !!!!
من واقعا به سرعت دانلود نیاز دارم واسه دانلود بازی ها و سریال ها :n03:
سلام دوستان خوبم یه مدت بود نبودم خوبید خوش هستید؟؟؟
امروز دیدم از حجم سرویس دیسکاوری مکس نت ۴ گیگ کم شده رفتم تو کنترل پنل قسمت اتصلات دیدم 4 شب متوالی تصادفی یه مقداری از حجم کم کرده زنگ زدم به شرکت ولی گردن نگرفتن چون فقط از موقع کانکت و دیسکانت صورتحساب میندازه از شانس بد من اکثرا از یه ساعت مونده به شبانه نوشته بود منم تو کامپیتر برنامه bwmeter دارم میدیدم که از ساعت ۲ انداخته ولی قبول نکردن گفتم این ۴ گیگ به جهنم نخواستم حداقل این اکانت منو ریست کن هر روز زنگ نزنم واسه کسری حجمم
ولی تصمیم گرفتم هر شب ساعت ۲ مودم رو ریست کنم تا با این نفهم ها درگیر نشم.
ههههه...!
واقعا چی بگم؟!؟الان فقط میتونم با فیلتر شکن به یاهو،گوگل و.... برم!!
متاسفم
نگو که یک مگه :|نقل قول:
اگه بود چی؟!:n02:نقل قول:
محتوای مخفی: !!!
دوستان يه سوال
من الان تو اين خونه اي كه هستيم اينترنت مخابرات دارم الان من يه ماه ديگه قراره خونه رو عوض كنم.ميخوام ببينم ميشه اينترنت اينجارو منتقل كرد به اون خونه ي جديد؟
درضمن اون خونه اي كه ميخوام برم الان مستاجر هست كه اونجا هم خط تلفنش اينترنت مخابرات داره الان من نميدونم چيكار بايد بكنم كه اينترنتي كه اينجا دارم منتقل بشه به اون مكان جديد
اگه ممكنه يكي راهنماييم كنه كه چيكار بايد بكنم
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه سرویستون اینجا ماهانه هست 2 راه داری 1- یا از جایی که میرید مخابرات رو تخلیه کنید و اینترنت محل جدید رو هم با هماهنگی مستاجر قبلی تمدید کنید 2- یا اینکه بی سر و صدا مخابرات رو دور بزنی ... !نقل قول:
اگر سرویسی که الان دارید سالیانه هست و هنوز تمام نشده باز هم دو راه داری 1- یا باید از طریق مراجعه حضوری به مخابرات منتقلش کنید . 2- یا اینکه دوباره بی سر و صدا مخابرات رو دور بزنی عزیز دور!
روش دور زدن در اینجا گفته نمیشه در صورتی که مشکلتون به طور مسالمت آمیز با مخابرات حل نشد یعنی مثلا" منتقل نکردند و اذیت و... ، پیغام خصوصی بدید عرض میکنم خدمتتون.
موفق باشید :n12:
داشتم سکته میزدم،،،گفتم مخابرات از این لوتی بازیا در نمیاره....:n02:نقل قول:
ماله من ماهيانه هست و مشكلي نيست فقط مساله اينجاست كه مستاجر قبلي رفته و من بهش دسترسي ندارم .الان من بايد چيكار كنم؟چون اگه برم مخابرات بگم واسه اون خط به من اينترنت بدين خب ميگن خط اونجا خودش اينترنت داره .نقل قول:
مشكل من فقط نداشتن user و pass هستش
خط تلفن معمولا" به نام صاحبخانه هست وقتی رفتید مودم رو وصل کنید بعد از از همون خط به 2020 زنگ بزنید درخواست تغییر پسورد کنید یوزرنیم هم که شماره خط هست.دیگه لازم نیست توضیح بدید که مستاجرید و... :n12:نقل قول:
این مخابراتم شور شو در آورده چرا شبا از حجم کم میکنه ؟؟؟
تنظیم کنید که بریج وصل شه و بعد دانلود اینترنت قطع بشه. مشکل کسری حجم حل میشه
نمیدونم متوجه شدید یا نه جدیدا سایت netbill مخابرات داره عوضی بازی در میاره مطمئنم این کارشون از روی عمد هست تا حجم زودتر تموم شه
الان من داشتم چند تا آهنگ بصورت دمو آنلاین گوش میکردم (حداکثر حجم که میشه واسه این آهنگا در نظر گرفت جمعا 15 مگابایت هست ) و من هی داشتم تو سایت netbill چک میکردم ببینم چقدر حجم کم میکنه در عرض 10 دقیقه که داشتم سایت رو رفرش میکردم دیدم اصلا از حجمم کم نمیکنه ( یعنی 10 باری که رفرش کردم حجمم ثابت بود تغییری نمیکرد ) بعد یه چند دقیقه که دوباره رفرش کردم دیدم 230 مگابایت از حجمم کم کرده اونم واسه چند تا آهنگ با حجم خیی پایین حالا آهنگا دمو بودن ( 30 ثانیه )
پسورد ADSL و WIFI رو هم عوض کرده بودم یعنی غیر من کسی وصل نیست
تو 10 دقیقه چطور ممکنه 230 مگ مصرف بشه ؟
الان موندم چیکار کنم با این اوضاع ؟
نت بیل احتمالا مشکل داره چون من الان وصلم ولی آفلاین نشون میده
جالبتر این که تو قسمت سوابق اتصال از دیروز تا حالا واسه تمامی اتصالها یه مک آدرس دیگه ثبت کرده! :n02:
تو این دو روز هم بیشتر از 10 بار تو قسمت علت دیسکانکت نوشته admin-kill یا admin-reset
بعد ــه مدت ها سلام :n02:
امشب بعد از مدت ها زدم دانلود در کمال تعجب صبح پاشدم دیدم حجم کم کرده !
در حالی که تنظیم کرده بودم از ساعت 1.15 شروع بشه تا 6.45 هم ادامه داشته باشه یعنی 15 دقیقه هم از هر طرف کمتر گذاشتم
یه گیگ دانلود کرده یه گیگ هم کم کرده !
دزدی به این واضحی ؟ :n21:
عجببببب
همه isp ها باهم هماهنگ دزدی میکنن
مکس نت هم داره دزدی میکنه
نقل قول:قبلا گفتم. قبل اینکه تایم رایگان تموم بشه مودمو ریست کنید. اگه pppoe هست با telnet انجام بدین:نقل قول:
البته برا منم چندبار در حد 7-8 گیگ کم کرد تا اینکه قلقش دستم اومد
قلقش چیه بگو ما هم بدونیم
خدای من! :biggrin:نقل قول:
نقل قول:
میشه توضیح بدید یا لینک بزارید چطوری با telnet انجام بدیمنقل قول:
سپاس فراوان
اما فعلا از تعرفه ها خبری نیست!نقل قول:
آغاز فروش اینترنت پرسرعت تا 8 مگابیت توسط ترکانت
در مراکز قندي, رودکي،ایثار و بزودي در تمام مراکز مخابراتي ارومیه
تلفن 32242928
Home sweet home :n02:
vip ماغـــصــــنـــــت ! (ماکسنت)
:n15:
نقل قول:
ماکس نت تو ارومیه از مخابرات پهنای باند میخره که اسمش رو مخابرات زده ؟
برا همینه که پینگش زیاده !!!
معلوم نیست ...نقل قول:
آسیاتک رو چپوندن به مخابرات داخل دیگ بهم زدن دارن تحویل مردم میدن یکی از اونیکی بدتر... اگه دانلود شبانه رایگان نبود تا الان های وب / شاتل / مخابرات / کلا از یه شرکت دیگه ای میگرفتم همشون دزد هستن اما این ماغصنت نوبرشه هم سرویسهاش گرونه هم مثل وانت سایپه بنزین قورت میده دو تا سایت میری 50 مگ میپره اما سایتها رو با سرعت ذغالی باز میکنه
خدایا در آن دنیا ما رو هیتلرچی بکن تا اینترنت اونایی که ما رو اینجا هیلتر میکنن اونجا هیتلر کنیم....
تو حالت بریج ارور 691 میدهنقل قول:
میدونین مشکل از کجاست ؟؟؟
زنگ بزنید پشتیبانی بگید که رو بریج ارور 691 میدهنقل قول:
خودشون درستش میکنن
..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n08:
سرويس ٥ مگ مخابرات شبانه رايگان داره ؟
يعني به همين راحتي هركي زنگ بزنه پسوردشو عوض ميكنن؟بعيد ميدونمنقل قول:
شايد يكي قصد ازار و اذيت داشته باشه
از همون خط که زنگ بزنید، اونجا شماره رو می بینن دیگه :n02:نقل قول:
بالاخره موفق شدم از همون خط زنگ زدم و رمز رو تغيير دادمنقل قول:
فقط يه سوال
الان اون كسي كه قبلا اينجا مستاجر بوده ميتونه بره اين سرويسو تخليه كنه؟خط تلفن به نام مستاجر نبوده به نام صاحب خونه يعني شوهر خاله من هستش با اين وجود مستاجر قبلي ميتونه بره تخليه كنه يا اين سرويسو منتقل كنه به يه خط ديگه؟يا من با خيال راحت استفاده كنم؟