0نقل قول:
35
8
35
اولی صحیح تره
Printable View
0نقل قول:
35
8
35
اولی صحیح تره
من فرد اسدیم،سرویس 512 5گیگ در ماهنقل قول:
کمتر از سه هفتس گرفتم،اولا خوب بود اما الان هم قطعی زیاد پیدا کرده و هم شبا سرعت اومده خیلی پایین
چرا اصلا مودم رو خاموش کنی؟ دیر وصل شدن به نوع سرویس بستگی نداره، اون پهنای باندی که برات بستن احتمالا قدرت سیگنالت رو کم کرده، من شاید تمام پروسه ی ریستارت کردن مودم و وصل شدنش به اینترنت کلا زیر 45 ثانیه طول بکشه.نقل قول:
از وقتی که پورتم خراب شد (فکر کنم سوخت) و عوضش کردن، کیفیت خطم کمتر که نشد هیچ، بهترم شد، برای مثال CRC هام توی زمان مشابه نصف شده. نویز خطم هم کمتر شده تا حدودی.کد:
Modem Status
Modem Status
Connection Status Connected
Us Rate (Kbps) 776
Ds Rate (Kbps) 4092
US Margin 29
DS Margin 19
Trained Modulation ADSL_2plus_AnxM
LOS Errors 0
DS Line Attenuation 34
US Line Attenuation 22
Peak Cell Rate 1830 cells per sec
CRC Rx Fast 0
CRC Tx Fast 0
CRC Rx Interleaved 127
CRC Tx Interleaved 0
Path Mode Interleaved
DSL Statistics
Near End F4 Loop Back Count 0
Near End F5 Loop Back Count 0
سرویس نامحدود من (512 برنزی) شبا سکته می کنه و تا چند ساعت نمیاد ! ماله شما هم همینطوره ؟
احیاناً کسی سرویسش هنگام دانلود شدیداً محدود نشده؟؟ من سرویسم کیمیاست ولی 2 روزه که هر فایلی از هر سروری بذارم سرعت میان زیر 50. شبا هم سرعت خیلی میاد پایین. سیاست جدیدشونه؟؟!!؟!؟
من که 25 روزه 20 گیگ راحت دان کردم سرعتم فرقی نکرده همون 30 میچرخه سرویس کیمیا شمما ماهی چنده؟
سرویس کیمیا 2 مگابیت هست ها! سرعت دورو بر 200 هست! ماهی 52 تومن. 10 گیگ در ماه. تنها فرق این سرویس با سرویس 20 تومنی (128 ماهی 10 گیگ) اینه که شبا میشه (میشد! یک دو سه شبیه نمی شه) حسابی گرفت.نقل قول:
خدایش تعرفه سرویس های اسیا تک یه جوریه
آسیاتک من هم وصل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم پارس آنلاینم
به نظرتون عوض کنم یا نه برای دانلود چه شبانه چه سرویس نامحدود چی پیشنهاد می کنید؟
الان با 512 پارس آنلاین از 2 تا 7 حدود 2 گیگ میگیرم. با نامحدود آسیاتک یا شبانه هاش چقدر میشه حدوداً دانلود کرد ؟
واسه منم با سرویس 512 همینی شده که شما میگینقل قول:
واسه منم همینطور شده
پس واسه همه همینه؟
آحه من مصرف خیلی زیادی هم نداشتم که بخاد محدودم کرده باشه
اگه امشت هم همین باشه گداشتم نصف شب زنگ بزنم پشتیبانی
واسه من اولش خوب بود ولی الان 10 20 هست!!!نقل قول:
آقا این آسیا تک خوبه من میخوام بگیرم ؟؟؟با 20 تومن چی سرویسش رو میشه خرید؟
بعد این اکانت یک هفته ای باز چه طوری هستش؟
من تازه از آسیاتک سرویس گرفتم اولش شبانه اش خیلی خوب بود سرعت دانلود 200 بود ولی یکی دو روزه که سرعتش اومده پایین دور بر 50-60 می چرخه
جالبه که دیشب ساعت 12 سرعت دانلود 300 بود ساعت 1 که رایگان شد سرعت رسید به 50 !!! ولی از ساعت 4 به بعد بهتر شد دیشب 3.7gig دانلود داشتم
آقا این آسیا تک خوبه من میخوام بگیرم ؟؟؟با 20 تومن چی سرویسش رو میشه خرید؟
بعد این اکانت یک هفته ای باز چه طوری هستش؟
آقایون این سرویس 512برنزی چطوره؟ سرعت dl?
دانلود همزمان بزار وضعیت بهتر میشه، من دوتا میزارم معمولا خوب دانلود میشه.نقل قول:
تو شهر کرمانشاه سرعت 64 میده برای دانلود ...نقل قول:
آقا این راه دو تا همزمان واسه دانلود جواب میده حتما امتحان کنید ....
دوستان من تازه خطم رانژه شد،بعد کارشناسشون زنگ زد که فعال کنه گفتم من خودم رو حالت bridge تنظیم کردم و کانکشن هم ساختم،شما فقط یوزر و پسورد بده،بعد که پسورد اینا رو داد،هر کاری کردم وصل نشد و گفت امروز مثل اینکه امروز مشکلی پیش اومده باحاتون تماس میگیرم !!
مودم هم zeyxel هستش قبلا هم مشترک پارس آنلاین بودم،کسی میدونه مشکل از کجاست؟
نقل قول:والا واسه من 4تام میذارم همینه،اگه بخواد کم بشه میشه،مثلا دیشب یه وقتایی سرعت رو 10 20 بود!نقل قول:
یعنی کسی مودمی ک آسیاتک 4-5 سال پیش داده بود ( Corecess 3112 ) رو ، رو ویندوز 8 نصب نکرده ؟؟؟ :sq_6:
آسیا تک بهتره یا پارس آنلاین؟ الان 4 گیگو ماهی 17 دارم میدم.با سرعت اسمی 128 که در عمل 1.5 مگه.همین خوبه یا بیام آسیا تک؟
امروز یه 6-7 ساعتی کلا اینترنت قطع بود! الان وصل شده. سرعت یک مقداری بهتر شده دیشب اوایلش مشکل داشت بعد خوب شد. شاید مرتبط با همین پارگی! کابل خلیج فارش باشه که 10 درصد ظرفیت اینترنت کشور رو کم کرده.
ببخشید من از پارس اومدم اسیاتک . امروز سرویسم وصل شد یه هفته ای نت نداشتم . الان که تست میکنم پینگ خیلی بالاس بازی که اصن نمیشه کرد رو 500 میچرخه با Speed test هم تست میگیرم پینگو میزنه 120 . میخوام بدونم این طبیعیه . اخه من دیده بودم بچه ها پینگشون رو 60 میچرخید . تو این یه هفته مشکلی پیش اومده ما بی خبریم ؟ ممنون
کسی جواب سوال ما رو تو صفحه ی قبل نمیده؟
سلام
نميدونم امروز شركت اسيا تك چش شده به اين نگا كنيد !!!
اينترنت نامحدود طلايي 256 يك ماهه
حتي سرعت دانلود براي چند دقيقه به 800 كيلو بايت بر ثانيه رسيد
الان حدودا بين 300 تا 400 كيلو هست
نميدونم چرا يك دفه انقدر سرعتش بالا رفته
فك كنم از دستشون در رفته
خدا كنه يك هفته همين جور باشه من هرچي دانلود دارم انجام بدم
در كل برا من كه خوبهنقل قول:
ولي بستگي به منطقه داره كه هستي
با 20 تومن تمام سرويس هاي حجمي رو ميشه خريد
برو سايت اسيا تك تعرفه ها رو نگا كن
ولي از من ميشنوي 256 به بالا بگير
اخه ميگن 128 تا 150 سرعت دانلود نميره و يك جورايي قلف شده
ولي 256 به بالا اين جور نيسن
بسته به نوع استفاده كه داري بايد يك سرويسي انتخواب كني ديگه
یه سوال اینترنت من از 10هم وصل شده
30 روز از 10 حساب شده و تا 10هم ماه بعد وقت دارم یا آخر همین ماه شارژش تمومه ؟
خب برو داخل سايت خود مودمه درايور جديد رو دان كن ديگهنقل قول:
تا میتونی دان کن خدا خوب بهت داده کاله منم برنزی اما از 30 بالاتر نمیره کاش این اتفاق واسه من بیفته:31::31::31::31:نقل قول:
دقيقا 30 روز حساب ميشهنقل قول:
حتي ماه 29 روزي و يا 31 روزي هم در اخر 30 روز حساب ميشه
همه جارو زیر و رو کردم ، پیدا نکردم ...نقل قول:
رو 7 نصب میشه (البته با فنون نینجا) ولی رو 8 هرکار میکنم نمیشه !
دوستان من امرو اسیاتکم وصل شده . قطعو وصلی داره خیلی پینگ هم بالاس مشکل کلیه یا نه زنگ بزنم پشتیبانی ؟ دانلود ولی خوبه . ممنون
الان دو روزه برای منم خیلی قطع و وصلی داره.نقل قول:
عزیز شما کدوم مرکز مخابرات هستی تهرانی ؟نقل قول:
نمیدونم چرا از تورنت هم سرعت دانلود 5 کیلوبایته خیلی پایینه:sq_6:
سلام
128 طلایی سرعت دانلودش چند هست؟؟؟؟؟
سلام آقا یاشار.الان سرعتتون چطوره؟ موندم 512 برنزی بگیرم یا 256طلایی!!!نقل قول:
بهشون زنگ زدم گفتن 512برنزی دانلودش میتونه بین 50 تا 70 باشه(تقسیم بر 8) ولی خودش گفت ا به 10 هست(برنزی). یعنی 256طلایی اگر هم 1به 4 باشه سرعت دانلودش میشه 64:sq_6:. تفاوت قیمتشون هم تقریبا 20تومنه. یه چیزی اینجا بو میده:sq_19:
سلام دوستان قضیه این طلایی و برنزی چیه ؟؟؟ مثلا 1024 برنزی با 1024 طلایی چه فرقی داره ؟؟؟ سرعت دانلودشون یکیه ؟؟؟
2048 کیمیا محدود ( 1 تا 9 صیح رایگان ) : این سرعت دانلودش تو روز چنده ؟ تو شب چنده ؟؟؟
یکی از دوستان توضیح بده خیلی ممنون میشم.
طلایی و برنزی رو من خبر ندارم ولی معمولا اگر یکم حساب و کتاب بکنید میبینید که تو دانلود شبانه (نسبت به دانلود نامحدود) از نظر اقتصادی به صرفه تره و حجم دانلود هرجفتشون تقریبا یکیهنقل قول:
کییما یا همون دو مگ (1 تا 9 صبح رایگان) سرعت دانلودش تو شب به صورت نرمال و طبیعی بین 150 تا 180 که از ساعت 4 , 5 بامداد سرعتش بیشتر میشه و بین 180 تا 200 میشه
هر شب نزدیک به 3 تا 3.5 گیگ دانلود میشه
البته در صورتی که فایل مورد نظرت رو از آپلودسنتر های پرسرعت خارجی یا از سرور اختصاصی دانلود کنی وگرنه اگه بخوای از آپلودسنتر های ایرانی مثل آپلودباز و .... دانلود کنی این اینترنت خیلی زیاده و کل پولت به خاطر پایین بودن سرعت آپلودسنتر ها حروم میشه