نقل قول:اتفاقاً من همشو بات مخالفم غیر از اون قسمت قرمز!نقل قول:
در ضمن یوونتوس رو با لیورپول قاطی نکنید.
نقل قول:اتفاقاً من همشو بات مخالفم غیر از اون قسمت قرمز!نقل قول:
در ضمن یوونتوس رو با لیورپول قاطی نکنید.
غیر ممکنه حتما بازیشون با اتلتیکو رو میزارن شنبه ..... شک نکن :40:نقل قول:
یه این نکته دقت کردید :
8 march با اتلتیکو داریم و
10 march هم با لیورپول.
خیلی سخت شد !!!!
یوونتوس کجا لیورپول کجا. مساله این است. یوونتوس اون موقع که رئالو 2-0 زد، مثل لیورپول بازی نکرد. دلیل نداره همه رو با هم قاطی کنید. I hate Liverpool.نقل قول:
تایید میشه !نقل قول:
داداش اگه ناراحتی میتونی بری بیرون! یعنی تو تاپیک خودمون هم حق نداریم اسم تیمهای دیگه رو بیاریم؟
فقط به تاپیک خودتون برین
برنامه بازیها که اینجوری اعلام شده !!!نقل قول:
مگه لیگ ایرانه فرتی کنسل بشه بره شنبه !!!!؟:27:
عکسا خیلی باحال بود ! :27:
شما هم خودت داری همه رو با هم قاطی می کنینقل قول:
منم لیورپولو خیلی دوست دارم ولی چیزی نمیگم
بعد از اتمام بازی , پدراگ میاتوویچ نظر خود را در مورد این رقابت , با سایت رسمی باشگاه در میان گذاشت .
با اینکه 1 - 0 شکست خوردیم ولی هنوز شانس صعود به مرحله بعد را داریم چون این بازی 90 دقیقه دیگر ادامه دارد ولی کار بسیار سختیست .
بازی خوبی را انجام دادیم , هر دو تیم خوب جاگیری کرده بودند و منتظر کوچکترین فرصت بودند تا برنده شوند و در اخر این تیم لیورپول بود که موفق شد به خواسته اش برسد .
هنوز امید داریم چون تیم قدرتمندی هستیم ولی این نتیجه برای ما , اصلا خوب نبود . می دانستیم که بازی سختی خواهد بود ولی نتوانستیم از فرصتهایمان خوب استفاده کنیم برای همین حالا باید تلاش کنیم که برگردیم .
لیورپول تیم بسیار خوبیست ولی احتمال وقوع هر اتفاقی هست و باید از حالا سعی کنیم تا دوباره روحیه از دست رفته بازیکنانمان را زنده کنیم تا بتوانیم به مرحله بعدی برویم .
از الان باید روی لالیگا فکر کنیم و زمانی که بازی برگشت با لیورپول رسید روی ان تمرکز می کنیم . به هر حال فکر نمی کنم مصیبتی روی دهد اگر به مرحله بعدی صعود نکنیم چون 5 سال است که در این مرحله حذف می شویم .
اينكه بايد بره گم شهنقل قول:
همه مشكلات از سر همين مياتوويچ هستش
هيچي حاليش نيست
اي كاش زيدان بياد جاش
راستي عكسها خيلي با حال بود
هاينزه رو ميگمنقل قول:
دمش گرم دست كعبي رو تو وحشي بازي از پشت بسته
سلام بر همگی چطورین خوبی؟
خوب بعد یه شب افتضاح امروز حال همگی انگار کمی خوبه .
در مورد هاینزه بگم که بدترین خرید تاریخ رئال بعد از وودگیت به نظر منه.
تازه وودگیت رو کم بهش بازی دادن اما این الاع نمیدونم چی بگم
ایشالا با اومدن پرز همه چی درس شه.
کی انتخابات رئاله که این پرز بیاد این عوضی ها رو بندازه بیرون ؟
حالا اگه پرز نياد چي؟نقل قول:
:دي :دينقل قول:
you mutherfucker this is europe where the slightest contact is called for a foul
فوشی دادن که حقشه !
میاد شک ندارمنقل قول:
حالا اگه پرز نياد چي؟
تابستوننقل قول:
کی انتخابات رئاله که این پرز بیاد این عوضی ها رو بندازه بیرون ؟
اقا ما نخوایم این بازی رئال رو گزارش کنه کی رو باید ببینیم
همش هم میگه امشب بازیه داغی داریم انگاری توی تخمه فروشیه که همش میگه داغ داغ
پست ما رو دیلت کردن رفت (هر چند ارزش هم نداشت)
نزديك بود اخطار بگيرم:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارشRmadridFC: مارسلو مطمئن است که تیمش قدرت پیروز شدن در انفیلد و صعود به مرحله بعد لیگ قهرمانان را دارد .
وضعیت بازیکنان امروز چگونه بود ؟
تصور نمی کنم که دیگر بازیکنان به بازی چهارشنبه شب فکر بکنند , دوست نداشتیم که ببازیم ولی از حالا باید به لالیگا فکر کنیم و باید که برای بازی بعدیمان اماده شویم .
فکر می کنید هنوز امیدی به صعود هست ؟
بله . ما خوش بینیم و تمام تلاش خود را می کنیم تا زمانی که بازی برگشت فرا رسید در امادگی باشیم چون مطمئنیم که می توانیم به مرحله بعد صعود کنیم .
ایا خوانده راموس هم امیدوار است ؟
هنوز 90 دقیقه دیگر باقی مانده و ما می توانیم با تلاش زیاد به بازی برگردیم .
در این بازی رئال مادرید خوب ظاهر نشد در حالی که روبن از ابتدا بازی می کرد . به نظر شما غیبت هانتلار تاثیر گذاشته است ؟
هانتلار و روبن دو بازیکن متفاوت هستند , این دو کمک بزرگی برای تیم هستند و بازیکنان بسیار خوبی به شمار می روند .
فکر نمی کنید که روبن زیادی تکروی می کرد ؟
این شیوه بازی اوست . او گل نزد ولی فکر نمی کنم که زیاد هم تکروی کرده باشد . روبن فقط می خواهد که به تیم کمک بکند و این سبک کار اوست .
شما خیلی خوب در سمت چپ بازی کردید ایا راموس گفت که چرا شما را تعویض کرد ؟
راموس به من گفت که این یک تعویض تاکتیکی بوده چون گوتی می توانست پاسهای بهتری بدهد .
میاتوویچ به بازیکنان چه گفت ؟
پدراگ هر وقت که توانسته در کنار ما بوده , او حمایتش را از ما دریغ نکرده و گفت که هنوز هیچ چیز تمام نشده است .
اگر حذف بشوید برای پنجمین سال متوالیست که در این مرحله از دور مسابقات کنار می روید . تیم برای رقابت در لالیگا به اندازه کافی قدرت دارد ولی ایا فکر نمی کنید که باید برای حضور در اروپا قویتر می بودید ؟
به نظر من این دو جام با هم تفاوت زیادی دارند ولی هر دو بسیار سطح بالا هستند . همه ما مطمئنیم که می توانیم به بازی برگردیم وگرنه هیچ وقت بازی نمی کردیم . با اتحاد و قدرتی که داریم می توانیم در بازی برگشت برنده شویم .
کدام یک اسانتر است , رسیدن به بارسلونا یا پیروزی در انفیلد ؟
ما در ابتدا به لالیگا فکر می کنیم و اینکه در تمام بازیهای خود برنده شویم و زمانی که بازی برگشت فرا رسید به ان نیز فکر خواهیم کرد .
آره منم از بیخ گوشم گذشت ! :دينقل قول:
شماها چی کار کردین؟:31:نقل قول:
راستی، من دیگه داره اعصابم از دست رئال خورد میشه ها!
بازی جلو لیورپول من متوجه یه نکته شدم: ما جدا بازیکنی نداریم که بتونه راحت فرد روبروش رو هر وقت اراده کرد، دریبل کنه!
روبن رو هم خوب مهار کرده بود، به دونفر، خیلی راحت مهارش کردن، هر چند چند باری دفاعشون رو بهم زد.
اما بچه ها یه چیزی رو یادتون نره، اگه ما بتونیم از لیورپول بگذریم، به نظر من، کمتر از خود قهرمانی نیست!
همون صحبتها راجع به خيابانينقل قول:
روبن تنها بازيكنيه كه تكنيكش خوبه
البته تكنيك مارسلو هم بد نيست
بازی رو فردا شبکه 3 پخش میکنه ؟
چقد دیر پس :دی
ایول ممد جان .....
خیلی باحال می باشد .... :دي
خودت درست کردی ؟؟؟
عکس باحالی بود !
فكر ميكنم كلوپ هواداران قيلتر شده
اگه عكسها باز نميشه از قيلتر شكن استفاده كنيد
با توجه به حساسيت بازيهاي هفته هاي آينده
بازيهاي رئال مادريد و بارسلونا همزمان برگزار ميشود
خبرگزاري فارس: طبق مصوبه فدارسيون فوتبال اسپانيا تا پايان لاليگا تمام بازيهاي بارسلونا و رئال مادريد به صورت همزمان برگزار ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال اسپانيا در بيانيهاي كه در وب سايت رسمي خود منتشر كرده ضمن اشاره به همزماني بازيهاي بارسلونا و رئال مادريد متذكر شده است كه نام داوران اين بازيها يك هفته مانده به بازي اعلام خواهد شد.
مقرر شد داوران بازي اين دو تيم به هيچ وجه از آكادميهاي دو شهر بارسلونا و مادريد نباشند و شبكههاي تلويزيوني مخصوص پوشش اين بازيها كوچكترين تاخيري در پخش تصاوير نداشته باشند.
به اين ترتيب در هفته بيست و ششم لاليگا رئال مادريد و اتلتيكو راس ساعت 22:30 به وقت تهران دربي پايتخت را تجربه ميكند و همزمان با اين بازي بارسلونا در نيوكمپ ميزبان اتلتيك بيلبائو است.
براي تقويت خط حمله
مسي دوم در راه مادريد است
خبرگزاري فارس: مهاجم 19 ساله آلماني در راه پيوستن به رئال مادريد اسپانيا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ماركو مارين كه اصرار دارد لقب ليونل مسي دوم برايش به كار نرود از ديد روزنامه هاي اسپانيايي همان مسي دوم است چرا كه وي نيز مشكل مشابه مسي دارد و از كوتاهي قد رنج مي برد.
تكنيك بالاي ماركو مارين آلماني كه اصالتا اهل مكزيك است باعث شده جدا از رئال مادريد باشگاه هاي ليورپول و چلسي نيز به دنبال او باشند.
مگه هرکی قدش کوتاهه مسیه....؟؟؟
عجب چیزایه آدم میشنوه
بچه ها من ۴ ۵ روز مسافرت بودم. رئال خبلی بد بازی کرد. خدا کنه هفته بعد بتونه جبران کنه.
ابشالا
باید امیدوار بووود.
امشب بازیه؟ساعت چند؟
رادیو زنده پخش می کنه ؟ یعنی همون ساعت 9 و نیم ؟ 1 که خیلی دیره
بازی ساعت 00.30 بامداد هستش.
اینم کل کانالهایی که بازی رو نشون میده
اسپانيــــــــول - رئالمــــــــادريد
ساعت 00:30 بامداد از :
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
C+ Sport 2 Poland
Nova Sports 1
NTV Turkey
Premiere Sport Portal (آسترا 1M)
SKY Calcio 2
C+ Sport France (پخش با تأخير - ساعت 01:45 بامداد)
شبکه 3 (پخش با تاخیر - ساعت 01.00 بامداد)
جوان مادريدي در راه دورتموند
سالاي مادريد را ترك خواهد كرد
خبرگزاري فارس: باشگاه بورسيا دورتموند آلمان مي كوشد مهاجم رئال مادريد را به خدمت بگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، آدام سالاي، مهاجم 21 ساله رئال مادريد كه قرار بود در سال آينده با لباس تيم اصلي، فوتبال حرفه اي را تجربه كند، با بورسيا دورتموند آلمان قرارداد داخلي منعقد كرد.
اين بازيكن جوان با مبلغ 500 هزار يورو در هر نيم فصل، راهي دورتموند آلمان شده است.
لیست بازیکنان دعوت شده برای دیدار با اسپانیول
به گزارشRmadridFC: خوانده راموس اسامی بازیکنان دعوت شده به تیم برای بازی مقابل اسپانیول را اعلام کرد که در این بین نام گاگو و فائوبرت به چشم نمیخورد.
از بین کسانی که به اسپانیول سفر نمی کنند گاگو و فائوبرت مصدوم هستند و درنت, متزلدر, تورس, پارخو و کودینا به صلاح دید کادر فنی دعوت نشده اند.
لیست بازیکنان دعوت شده
دروازه بانان
کاسیاس - دودک
مدافعان
راموس - په په - کاناوارو - هاینزه - سالگادو
هافبک ها
لاس - گارسیا - گوتی - مارسلو - روبن - اشنایدر - فن در فارت
مهاجمان
هیگواین - رائول - هانتلار - ساویولا
پس من نمی تونم ببینم چون فردا باید 3 صبح پاشم :|
برام تعریف کنیدا !
سلام
ایشالا که این بازی رو میبریم و بارسا هم میبازه و اختلافمون میشه 4 .
فقط دعا کنید که بچها از بازی با لیور ضربه روحی نخورده باشند.
دعا میکنم ببریم .
این بچه هایی که من دیدم ضربه مربه روحی بخور نیستن...بازی لیورپول رو در نهایت خونسردی گند زدن...ضربه کدومه!نقل قول:
من موندم رئال چطور به لیورپول باخت!!! لیورپولی که همین الان 2-0 به میدلزبورو باخت!!!!!!
اینقدر بدم میاد از این تیمایی که فقط رو یک جام کار می کنن!!!:2: