پریز بزرگی نیست خرابی هم نداره پشتش چسب دو طرفه میزنن و جای پیچ هم داره و داخل خودش پیچ و رول پلاگ داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پریز بزرگی نیست خرابی هم نداره پشتش چسب دو طرفه میزنن و جای پیچ هم داره و داخل خودش پیچ و رول پلاگ داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت تغییر سرویس من سرویس های 20 و 30 و 50 حذف شدن کسی خبر داره چرا ؟ باگه یا دارن گرون میکنن یا برای شخصی حذف کردن
2020 که الان زنگ زدم پاس کاری شدم بین فروش و پشتیبانی و تغییر سرویس هم جواب نداد
یکی از دوستان من فیبر گرفت خونشون 13 سال ساخت بود اومدن گفتن از داخل نمیره روکار رفتن اصلا یه وضعی بود دیوارشون اندازه یه وجب رنگش ریخت با گچ هاشنقل قول:
مطمئن باشید خیلی بیشتر گچگاری و نقاشی ساختمان پول برق واسه اینترنت ای دی اس ال و ... برداخته اند.نقل قول:
سلام دوستان
منم تازه ۳ روزه سرویس ftth برام راه اندازی کرده مخابرات. از مازندران هستم.
یه مودم an5506 بهم داده با یه خط تلفن sip و ۳۰۰ گیگ ترافیک یک ساله و کابل کشی هم کلا تا داخل واحد و پریز نصب کرد هم خودشون انجام دادن.
کلا هزینه همه ی اینارو از من ۷۳۴ تومن گرفتن.
از طریق سایت speedtest بررسی تست سرعت گرفتم. با سرور داخل ایران. پینگ روی ۳۰ بود . دانلود روی ۱۶۰ مگابیت و اپلود روی ۱۵۰ مگابیت
داخل idm هم از سایت ------ دانلود کردم سرعت دانلود روی ۲۵ مگابایت بود
بنظرتون این سرعت خوبه؟؟؟
سرعت شما ها چه مقدار هستش؟؟
هزینه ای که پرداخت کردم چطور بود؟؟
و اینکه در رابطه با رنگ سبز و ابی یک سری موارد گفتید در اینجا بنده متوجه نشدم.
بیشتر توضیح میدید. و تفاوت رنگ ها به چه معنی هستش
پیمانکار من کابل رو تا باکس تقسیم آشپزخانه کشید اونم من خودم مسیر رو گفتم و موجود بود بستر برای ادامه داخل پریز منزل برقکار خودم آوردم اونا دست نزدن دیگه بستگی به نیازی که دارید باید هزینه کنید من اگه میدونستم از قبل دم در هم باکس درست حسابی نصب میکردم و تو مسیر بستر بهتری آماده میکردم کلا انقدر جدیده و اطلاع رسانی بد چون دست مخابرات و پیمانکاراشه آدم نمیدونه چیکار کنه اما همه سرویسهایی که وارد خونه میشه نیاز به بستر مناسب داره تا خوب و طولانی مدت مداوم کار کنه فکر کنید خونه گاز نداره الان میخوان گاز بدن بخاطر خرابی لوله کشی از خیر گاز میگذرید ؟ یا آب برق تلفن اینا چون عادی شدن و از اول کار میشه تو ساختمون نه هزینه به چشم میاد نه نیازش جای تعجب داره اما برای سرویس جدید و بروز هزینه کردن عجیب به نظر میاد.نقل قول:
سرعت بالای 16 رو برای تغییر سرویس به 20 و 30 و 50 باید مرکز درخواست داد، اینم بامبول جدیدشون که هیچ کی تو 2020 خبر نداشت بعد شاکی شدن تازه رفتن پرسیدن گفتن، اگه حرفشون درست باشه من مرکز نرفتم هنوز.نقل قول:
میشه عکس بگیری ببینیم چه سرویسهایی موجوده فعلانقل قول:
دوستان کسی مودم EchoLife HG8546M از دیجیکالا گرفته در داخل باکسش چیا هست ؟!
مودم، 1 عدد پچ 3متری سبز نوری ،1 عدد پچ RG45، آداپتور مارک هواوی با سری برق ایران یعنی تبدیل نمی خواد، یه برچسب که روش چند تا سریال نامبر دستگاه چاپ شده، یه برچسب با آرم CE و نوشته هواوی مجارستان وارد کننده دستگاه هست حتما سفارش اونجا بوده ... همیننقل قول:
ببخسید من EchoLife HG8245H رو خریدم شما مدل دیگه خواسته بودید بد متوجه شدم