-
عجيب ولى واقعى آمريکايىها منتظر تيمملى ايران هستند!
=---------------------------------------------------------
اين روزها نشريات فارسى زبان و شبکههاى ماهوارهاى لسآنجلس آمريکا تبليغات وسيعى را براى حضور تيمملى ايران درکشور آمريکا آغاز کردهاند. بحگث محافل ورزشى لسآنجلس اين روزها اين است که تيم ايران با تمامى بازيکنانش در ماه ژانويه به آمريکا سفر مىکند تا چند ديدار تدارکاتى انجام دهد.
اين در حالى است که در ايران هيچکس از سفر تيمملى کشورمان به لسآنجلس خبر ندارد. به هر حال بايد ديد که آمريکايىها به چه علت تبليغات وسيعى را براى بازى با ايران آغاز کردهاند. آيا قرار است ايران در ماه ژانويه به لسآنجلس سفر کند؟
-
داور آلماني, قاضي دربي سرخابي
-----------------------
داور آلمـانـي ديـدار تيـم هــاي پرسپوليس و استقلال را قضاوت مي كند.
رييس كميته داوران فدارسيون فوتبـال عصر يكشنبه گفت : ولفگانگ اشتارك داور آلماني روز جمعه اين هفتـه ,پـنجــاه و نهمين ديدار تيم هاي فـوتبـال اسـتقـلال و پرسپوليس تهران را قضاوت مي كند.
رضـا غيـاثـي افزود:اشتـارك كـه از داوران برجسته و توانمند آلمان اسـت, بـا توافق فدراسيون هاي فوتبال ايران و آلمان براي قضاوت اين ديدار برگزيده شد.
وي تصريح كرد: اشتارك كه از سال 1994 كار داوري را آغاز كرده است, درهمان سال در ليگ دسـتـه دوم باشگاه هاي آلمان به قضاوت پرداخـت و از سال 1997 نيز قضاوت در پيكارهاي دستـه اول را آغاز كرد.
رييس كميته داوران فدراسيون فوتبـال ادامه داد: اشتارك در سال 1999 به عنـوان داور بين المللي برگزيده شد و درهمان سال ديدارهـاي جـام جهـانـي زيـر 17 ســال و رقابتهاي فوتبال زير 18 سال اروپا را سوت زد.
وي اظهار داشت: افرادي كه رقابتهـاي فوتبال آلمان را پيگيري مي كنند, به خوبي با اين داور قد بلند آشنا هستند.
غياثي افزود: اشتارك به همـراه خـود دو كمك داور بين المللي را نيز براي قضاوت اين ديدار به ايران مي آورد.
همچنين نويد مظفري به علت تسلط بـه زبان آلماني بـه عنـوان داور چهـارم ايـن ديدار برگزيده شده است.
-
گمالوويچ سرمربي جديد آبي خوزستان شد
----------------------------
استقلال اهواز ، گمالوويچ را به عنوان سرمربي تيم خود برگزيد. شکست دور از انتظار استقلال خوزستان از راه آهن تهران از بازيهاي هفته نهم ليگ فوتبال برتر کشور ، مدير عامل اين باشگاه را واداشت تا تغييراتي در کادر فني تيم خود بوجود آورد.
جهانداري ، معاون باشگاه اعلام کرد ، ضمن اين که گمالوويچ به عنوان سرمربي جديد تيم معرفي شد مارتيک خاچاطوريان نيز مدير فني تيم شد. مارتيک خاچاطوريان پس از انصراف ناصر حجازي از اين تيم جاي او را گرفت.
-
بازي هاي سپاهان در نقش جهان دنبال مي شود
---------------------------------
از اين پس بازيهاي تيم فوتبال سپاهان در ورزشگاه نقش جهان اصفهان دنبال مي شود.
اين در حالي است که اين تيم به دليل عدم نور مناسب ورزشگاه نقش جهان براي برگزاري رقابت هايش در ماه مبارک رمضان با مساعدت باشگاه ذوب آهن در فولادشهر به مصاف رقبا رفت.
-
ميثاقيان: ابومسلم ضدفوتبال بازي نکرد
------------------------
تيم ابومسلم در مصاف با سپاهان با ارائه يک فوتبال منطقي موفق به کسب يک امتياز شد اما به هيچ وجه ارائه گر ضد فوتبال نبود.
اکبر ميثاقيان ، سرمربي ابومسلم که در مقابل سپاهان در دقيقه 70 به علت اعتراض به داور از نيمکت تيمش اخراج شد ، با اعلام اين مطلب گفت : بازيکنان ما به خوبي دستورات تاکتيکي را اجرا کردند و در مواقع لازم در دفاع و حمله ظاهر شدند. وي در رابطه با اخراج خود اعلام کرد: تصورم اين بود که گل سپاهان از خط دروازه عبور نکرد ، به همين دليل هم اعتراض کردم. اين مربي در پايان از داور مسابقه به علت اعتراض در حين بازي عذرخواهي کرد.
-
مجيدي: حاضرم نباشم، اما استقلال قهرمان شود
----------------------------------
ديروز حوالى غروب با فرزاد مجيدى تماس گرفتيم و تصور مىکرديم او عليه مسئولين، مربيان و هواداران تيمش جبههگيرى نمايد اما اين بازيکن نهتنها بابت اتفاقات به وجود آمده ناراحت نبود بلکه حرفهاى جالبى زد که در زير خواهيد خواند: * من سالهاست در استقلال بازى مىکنم و روزهاى خوب و بد آن را ديدهام، اول فصل ازتيمهاى زيادى پيشنهاد داشتم و حتى بعضى از آنها حاضر بودند مبلغ هنگفتى را به من بدهند اما به عشق هواداران و مربيان ماندم و سفيد امضأ نمودم تا تعصب خود را به استقلال نشان بدهم. نمىدانم چرا هواداران در بازى مقابل سايپا به من ناسزا گفتند.
* من اصلاً از اين عزيزان توقع چنين کارى را نداشتم، شما فيلم بازيهاى استقلال را تماشا کنيد متوجه مىشويد من در زمين راه نمىروم و براى موفقيت تيمم نود دقيقه مىدوم. فرزاد بازيکنى نيست که براى تيمش کمفروشى کند من پيش وجدانم راحت هستم که تا به حال براى استقلال کم نگذاشتهام. به خدا اگر بدانم مشکل استقلال من هستم و با رفتنم تيم قهرمان مىشود مىروم و پشت سرم را هم نگاه نمىکنم اما بنويسيد فرزاد در استقلال به بازيکن بزرگى تبديل شد و همه موفقيتم را مديون اين تيم هستم و به عشق استقلال زندهام! حالا اميدوارم اين اتفاقات حاشيهاى هر چه زودتر برطرف شد.
روزنامه خبر ورزشی
-
ذوالفقارنسب: شکست استقلال دور از دسترس نبود
-------
بازي خوب و برابري مقابل استقلال انجام داديم و حتي مي توانستيم در اواخر بازي به گل دست پيدا کنيم و استقلال را شکست دهيم.
بيژن ذوالفقارنسب ، سرمربي تيم فوتبال سايپا با بيان اين مطلب و پس از تساوي بدون گل تيمش در مقابل استقلال گفت: بازيکنان ما بازي خوب و رواني را انجام دادند و توانستند دستورات را در زمين پياده کنند و اگر در زدن ضربات آخر کمي دقت مي کردند ، مي توانستند در مقابل استقلال پيروز باشند.
-
سانتاکروز ، آخر بدشانسي
---------------
پاياني ناخوشايند براي روکه سانتاکروز ، مهاجم پاراگوئه اي بايرن در لباس اين تيم باشگاهي !
باشگاه بايرن مونيخ اعلام کرد: سانتاکروز به علت مصدوميت از ناحيه رباط زانو 6 ماه از صحنه رقابت ها دور خواهد ماند و اين براي مهاجم 24 ساله بايرن که آخرين سال حضورش را در اين تيم سپري مي کند ، يعني آخر بدشانسي. سانتا کروز شايد ديگر فرصت نکند با پيراهن بايرن در ميادين حاضر شود.
-
عصباني ترين کاپلوي 2 سال اخير
------------------------
رکورد شکست ناپذيري بيانکونري ها در رقابت هاي اين فصل سري A بدجوري شکسته شد. آنها باور نمي کردند در سن سيرو ، حساس ترين رقابت نيم فصل اول را با نتيجه 3 بر يک واگذار کنند.
اما کاپلو باز هم حاضر نشد شاگردانش را به باد انتقاد بگيرد: «من تيم نيرومندي دارم و با وجود باخت آنها به ميلان ، باز هم از بازي شان راضي ام. ميلان 3 گل به يوونتوس زد اما اين نشان دهنده برتري آنها نسبت به ما نبود چون آنها از موقعيت هايشان استفاده کردند و ما استفاده نکرديم». کاپلو در حالي اين حرفها را به زبان آورد که به قول گزارشگر ايتاليايي طي 2 سال اخير در هيچ ميداني کسي او را اين قدر عصباني نديده بود.
-
لمپارد ، بهترين بازيکن جهان
-------------
اين که فرانک لمپارد ، بهترين بازيکن جهان است ، فقط نظر خوزه مورينيو ، مربي پرتغالي اوست. خيلي ها مي گويند پس از 2 گلي که لمپارد وارد دروازه بلکبرن کرد ، مورينيو اندکي احساساتي شده اما خود مورينيو اين حرف را از روي عقل مي داند ، نه احساس.
مورينيو مي گويد: «او بهترين بازيکن جهان است ، چون در هر بازي به ميدان مي رود و در هر بازي هم به عنوان بهترين بازيکن زمين معرفي مي شود. بازيکنان بسيار خوب ديگري هم در جهان فوتبال هستند اما فقط يکبار در ماه خوب بازي مي کنند به همين دليل من او را با هيچ بازيکن ديگري در جهان عوض نمي کنم و از مسوولان يوفا و فيفا هم مي خواهم در اهداي جوايز نفيس پايان سال به لمپارد ، توجه بيشتري کنند.»